sotirio έγραψε: Να λοιπόν που ξεσκεπαστηκες και δεν σε νοιάζει ο βασανισμός στα πειράματα αλλα και το ΑΡΝΑΚΙ ΜΟΥ .
Χαλαρά φιλε μου φαε οτι θες , φορα οτι θες μα μη μου χαλάς την ορεξη ...
Οτι πεις , ΟΤΙ ΠΕΙΣ . Εχεις δίκιο , πήγαινε σε κάνα άλλο θεματάκι τότε αφού δε σε αφορά και άσε μας εμάς να γινόμαστε αιρετικοί
Πάμε παρακάτω
Εκτός από πειράματα σε ζώα που γίνονται σήμερα , παλαιότερα γινόντουσαν και πειράματα σε ανθρώπους (ποιός ξέρει ακόμα αν γίνονται )
Ενέσεις καρκίνου
Στα πλαίσια ενός πειράματος για τον χρόνο ζωής των καρκινικών κυττάρων στον οργανισμό ατόμων καταβεβλημένων από άλλες ασθένειες, οι γιατροί του Εβραϊκού Νοσοκομείου Χρονίων Νοσημάτων έκαναν ενέσεις με ζωντανά καρκινικά κύτταρα σε 22 κατάκοιτους ασθενείς χωρίς προηγουμένως να τους ενημερώσουν. Την επόμενη χρονιά τρεις γιατροί παραιτήθηκαν όταν η διοίκηση του νοσοκομείου αρνήθηκε να εξετάσει την καταγγελία τους για το πείραμα. Οι παραιτηθέντες κατέφυγαν στον ιατρικό σύλλογο της Νέας Υόρκης και η έρευνα που ακολούθησε τους δικαίωσε.
Ο γενικός διευθυντής του νοσοκομείου τέθηκε με ομόφωνη απόφαση σε διαθεσιμότητα για ένα χρόνο, για εξαπάτηση ασθενών και μη δεοντολογική συμπεριφορά. Ο ίδιος και οι γιατροί που μετείχαν στο πείραμα υποστήριξαν ότι οι ασθενείς είχαν συναινέσει προφορικά και ότι δεν έχει αποδειχθεί αν η μεταμόσχευση καρκινικών κυττάρων σε μη καρκινοπαθείς μπορεί να προκαλέσει καρκίνο. Το πείραμα επαναλήφθηκε το 1966 σε 300 μετεγχειρητικές ασθενείς της γυναικολογικής κλινικής του γνωστού νοσοκομείου Μεμόριαλ, χωρίς όμως να γίνει κάποια καταγγελία.