Ματέγια Κέζμαν -Με πιθανό προορισμό το Άγιο Όρος
Συντονιστής: Συντονιστές
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Re: "Κέζμαν, ΠΑΟΚ και Ορθοδοξία"
Έχω τοποθετηθεί στο άλλο θέμα, Γιώργο.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
- babisgr
- Κορυφαίος Αποστολέας

Re: "Κέζμαν, ΠΑΟΚ και Ορθοδοξία"
ΣυμφωνούμεLoginos έγραψε:ΣΤΕΦΑΝΟΣ έγραψε:ΠΑΟΚ , ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ , ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ... Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΟΛΗ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Είναι Χριστιανός αλλά ορθόδοξος ή καθολικός?? Το έχει δηλώσει(ορθοδοξος ή καθολικος)??
Αλλά αυτό το να γίνω μοναχός μετά την καριέρα δεν μου κολλάει και πολύ.. Μακάρι να είμαι λάθος..
Καθεῖλε δυνάστας ἀπό θρόνων καί ὕψωσε ταπεινούς...
- babisgr
- Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Με πιθανό προορισμό το Άγιο Όρος
Μεταφέρω την δημοσίευσή μου από το άλλο θέμα που άνοιξε, μιας και μάλλον θα σβηστεί...babisgr έγραψε:ΣυμφωνούμεLoginos έγραψε:ΣΤΕΦΑΝΟΣ έγραψε:ΠΑΟΚ , ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ , ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ... Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΟΛΗ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Είναι Χριστιανός αλλά ορθόδοξος ή καθολικός?? Το έχει δηλώσει(ορθοδοξος ή καθολικος)??
Αλλά αυτό το να γίνω μοναχός μετά την καριέρα δεν μου κολλάει και πολύ.. Μακάρι να είμαι λάθος..
Αλλά αυτό το να γίνω μοναχός μετά την καριέρα δεν μου κολλάει και πολύ.. Μακάρι να είμαι λάθος..[/
Καθεῖλε δυνάστας ἀπό θρόνων καί ὕψωσε ταπεινούς...
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Με πιθανό προορισμό το Άγιο Όρος
Εφόσον είναι Σέρβος, είναι Ορθόδοξος Μπάμπη μου!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
-
Domna
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Ο Σέρβος επιθετικός που θέλει να γίνει μοναχός
Ο διεθνής Σέρβος ποδοσφαιριστής Ματέγια Κέζμαν (Mateja Kežman), δεν είναι μόνο ο αφιονισμένος επιθετικός που βλέπουμε μέσα στα γήπεδα.
Είναι και ένας πιστός Χριστιανός σε βαθμό που θυμίζει. Βραζιλιάνο.
Μάλιστα έχει κάνει το απίστευτο μέσα στην Τουρκία, να πανηγυρίσει, δείχνοντας την μπλούζα του με στάμπα μία εικόνα του Χριστού, ενώ ήταν ποδοσφαιριστής της τουρκικής Φενέρμπαχτσέ! (με προπονητή – τότε - τον Ζίκο)
Ο 30χρονος Κέζμαν σε όλο το δεξί του χέρι έχει ‘χτυπήσει’ πολλά τατουάζ του. Ένα γράφει στα σέρβικα : "Μόνο ο Θεός μπορεί να με κρίνει," και είναι μία φράση του πατέρα Tadej, ενός από τους σύγχρονους μοναχούς της Σερβικής Ορθόδοξης Εκκλησίας.
Ο Κέζμαν μάλιστα έχει αποκαλύψει πως του αρέσει πολύ η ζωή των μοναχών και σκέφτεται μετά το τέλος της καριέρας του να επιλέξει το δρόμο του μοναχισμού. Με πιθανό προορισμό το Άγιο Όρος.
"Όταν πιο παλιά έκανα επισκέψεις σε μοναστήρια λυπόμουν του καλόγερους. Τώρα ζηλεύω τον τρόπο ζωής τους. Είναι η μέγιστη προσφορά στον Κύριο. Είναι πολύ δύσκολο να ζεις σε αυτόν τον κόσμο και να σέβεσαι όλες τις Εντολές του Θεού. Προσπαθώ να περνάω όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο αναλογιζόμενος τον Θεό, που μου επέτρεψε να γνωρίζω την αλήθεια και να είμαι στο πλευρό ανθρώπων που τον υπηρετούν» είπε σε παλαιότερη συνέντευξή του ο υποψήφιος μεταγραφικός στόχος του ΠΑΟΚ ενώ δεν έκρυψε και την αδυναμία του: «Άλλοι έχουν εθισμό με το αλκοόλ, με το τσιγάρο, με τις γυναίκες, ενώ στην περίπτωσή μου είναι τα τατουάζ. Παρ' όλα αυτά, νιώθω ότι το πάθος μου ελαττώνεται μέρα με την μέρα, χάρη στη βοήθεια του Θεού".
Όταν είχε πανηγυρίσει στην Τουρκία γκολ με τον Χριστό στη φανέλα του είχε προκαλέσει πάταγο με τον κόσμο να αντιδρά και τις εφημερίδες να τον κάνουν πρωτοσέλιδο".
Ο Σέρβος διεθνής επιθετικός, τώρα είναι παίκτης της Γαλλικής Παρί Σεντ Ζερμέν, η οποία όμως επιθυμεί να τον παραχωρήσει. Ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχει εκδηλώσει η Λάρισα, ο ΠΑΟΚ και το ΑΠΟΕΛ της Κύπρου.
http://redskywarning.blogspot.com/2010/01/kezman.html
Για όσους δεν γνωρίζουν τον π. Tadej :
http://koinoniaagion.blogspot.com/2010/ ... t_687.html
Είναι και ένας πιστός Χριστιανός σε βαθμό που θυμίζει. Βραζιλιάνο.
Μάλιστα έχει κάνει το απίστευτο μέσα στην Τουρκία, να πανηγυρίσει, δείχνοντας την μπλούζα του με στάμπα μία εικόνα του Χριστού, ενώ ήταν ποδοσφαιριστής της τουρκικής Φενέρμπαχτσέ! (με προπονητή – τότε - τον Ζίκο)
Ο 30χρονος Κέζμαν σε όλο το δεξί του χέρι έχει ‘χτυπήσει’ πολλά τατουάζ του. Ένα γράφει στα σέρβικα : "Μόνο ο Θεός μπορεί να με κρίνει," και είναι μία φράση του πατέρα Tadej, ενός από τους σύγχρονους μοναχούς της Σερβικής Ορθόδοξης Εκκλησίας.
Ο Κέζμαν μάλιστα έχει αποκαλύψει πως του αρέσει πολύ η ζωή των μοναχών και σκέφτεται μετά το τέλος της καριέρας του να επιλέξει το δρόμο του μοναχισμού. Με πιθανό προορισμό το Άγιο Όρος.
"Όταν πιο παλιά έκανα επισκέψεις σε μοναστήρια λυπόμουν του καλόγερους. Τώρα ζηλεύω τον τρόπο ζωής τους. Είναι η μέγιστη προσφορά στον Κύριο. Είναι πολύ δύσκολο να ζεις σε αυτόν τον κόσμο και να σέβεσαι όλες τις Εντολές του Θεού. Προσπαθώ να περνάω όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο αναλογιζόμενος τον Θεό, που μου επέτρεψε να γνωρίζω την αλήθεια και να είμαι στο πλευρό ανθρώπων που τον υπηρετούν» είπε σε παλαιότερη συνέντευξή του ο υποψήφιος μεταγραφικός στόχος του ΠΑΟΚ ενώ δεν έκρυψε και την αδυναμία του: «Άλλοι έχουν εθισμό με το αλκοόλ, με το τσιγάρο, με τις γυναίκες, ενώ στην περίπτωσή μου είναι τα τατουάζ. Παρ' όλα αυτά, νιώθω ότι το πάθος μου ελαττώνεται μέρα με την μέρα, χάρη στη βοήθεια του Θεού".
Όταν είχε πανηγυρίσει στην Τουρκία γκολ με τον Χριστό στη φανέλα του είχε προκαλέσει πάταγο με τον κόσμο να αντιδρά και τις εφημερίδες να τον κάνουν πρωτοσέλιδο".
Ο Σέρβος διεθνής επιθετικός, τώρα είναι παίκτης της Γαλλικής Παρί Σεντ Ζερμέν, η οποία όμως επιθυμεί να τον παραχωρήσει. Ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχει εκδηλώσει η Λάρισα, ο ΠΑΟΚ και το ΑΠΟΕΛ της Κύπρου.
http://redskywarning.blogspot.com/2010/01/kezman.html
Για όσους δεν γνωρίζουν τον π. Tadej :
http://koinoniaagion.blogspot.com/2010/ ... t_687.html
Ο αληθινός χριστιανός έχει τρία γνωρίσματα:
1. Διαβάζει τον Λόγο του Θεού (Αγία Γραφή).
2. Τον εφαρμόζει στη ζωή του.
3. Φροντίζει να τον διαδίδει για να σώζονται και οι άλλοι και να γίνονται κοινωνοί του θαύματος που έζησε.
1. Διαβάζει τον Λόγο του Θεού (Αγία Γραφή).
2. Τον εφαρμόζει στη ζωή του.
3. Φροντίζει να τον διαδίδει για να σώζονται και οι άλλοι και να γίνονται κοινωνοί του θαύματος που έζησε.
- stathis73
- Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Ματέγια Κέζμαν -Με πιθανό προορισμό το Άγιο Όρος
ΟΠΩΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΚΚΛΕΚΤΟΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΟΥ ( ΑΛΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΟΚΕΙΖΗΝ ΕΣΤΙ ΦΙΛΟΣΟΦΕΙΝ) ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ ΔΙΟΝΥΣΗ ΕΕ.......
Τις θεός Μέγας ως ο Θεός ημών.
- stathis73
- Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Ματέγια Κέζμαν -Με πιθανό προορισμό το Άγιο Όρος
ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟΝ ΚΙΕΖΜΑΝ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΘΟΣ ΜΕ ΤΑ ΤΑΤΟΥΑΖ, ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑΤΟΥΑΖ ΕΝΑ ΣΤΑΥΡΟ Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ;
ΜΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΜΟΡΦΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΤΣΙ.
ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥ ΑΜΑ ΘΕΛΕΙ ΑΠΛΟΣ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΒΛΕΠΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΜΕ ΤΑΤΟΥΑΖ ΜΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΡΩΤΟ.
ΜΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΜΟΡΦΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΤΣΙ.
ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥ ΑΜΑ ΘΕΛΕΙ ΑΠΛΟΣ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΒΛΕΠΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΜΕ ΤΑΤΟΥΑΖ ΜΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΡΩΤΟ.
Τις θεός Μέγας ως ο Θεός ημών.