H φωτογραφία του Ταξιάρχη

Διάφορα Θέματα που δεν μπορούν να είναι σε άλλη κατηγορία

Συντονιστής: Συντονιστές

Άβαταρ μέλους
ψυχουλα
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Ορθόδοξες εικόνες - φωτογραφίες

Δημοσίευση από ψυχουλα »

Παιδια εχει ξαναγινει αυτο και στον πανορμιτη και στο μανταμαδου Λεσβου, το προσωπο του ελειπε οταν εφευγε ο Ταξιαρχης για να βοηθησει καπου. Το εχω δει και σε βιντεο στο youtube οπου λειπει το προσωπο του.

ιδου
«Όπου έρως θείος ήψατο καρδίας, εκεί φόβος ρημάτων ουκ ίσχυσε».
Άβαταρ μέλους
babisgr
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: H φωτογραφία του Ταξιάρχη

Δημοσίευση από babisgr »

Από τα χαρακτηριστικά που δίνεις φαίνεται πως έχεις σωστές ρυθμίσεις για τη μη δημιουργια τέτοιου φωτισμού.

Οπότε μάλλον είναι κάτι από αυτό που έλεγα..Ο φωτισμός η γωνία λήψης και τέτοια...
Καθεῖλε δυνάστας ἀπό θρόνων καί ὕψωσε ταπεινούς...
Άβαταρ μέλους
ANTREAS
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από ANTREAS »

πιστευω οτι το συγκεκριμενο περιστατικο οφειλεται σε καποια αντανακλαση η κατι τετοιο..ετσι δειχνει τουλαχιστον.δυστηχως δεν ειμαστε επαγγελματιες φωτογραφοι και βγαινουν αθελα μας τετοιες φωτο..χωρις ομως να μην σκεφτω και το αλλο ενδεχομενο..εμενα μου ετυχε εν αλλο πειρστατικο δυο φορες μεσα στο αγιο ορος..πηγα μια φορα να φωτογραφησω με το κινητο μου μια ωραιο ζωγραφια του γεροντα ιωσηφ του ησυχαστη και με το που παταω το κουμπι για να βγαλω σβηνει το κινητο μου(δεν ειχε σβησει ποτε ξανα και ουτε μετα μου εσβησε ποτε μετα το περιστατικο αυτο)..σεβαστηκα το γεγονος και δεν προσπαθησα να ξανατραβηξω..αλλα οταν ανοιξα το κινητο η φωτο υπηρχε μεσα..και ακομα μια φορα ακριως το ιδιο σκηνικο με μια εικονα της παναγιας μας αν θυμαμαι καλα μεσα στο αρχονταρικι...και να θυμηθουμε τον γεροντα παισιο που οσοι τον εβγαζαν κρυφα φωτογραφιες τις πιο πολλες φορες δεν εβγαινε το προσωπο του..
gpir
Τακτικό Μέλος
Τακτικό Μέλος

Δημοσίευση από gpir »

Πιστεύω πως πλέον δε χρειάζεται περαιτέρω εξήγηση,η γωνία κλίσης και ο φωτισμός μπορεί να ήταν ικανά για το συγκεκριμμένο φαινόμενο.
Ευχαριστώ όλους όσους ασχολήθηκαν και ζητάω συγγνώμη αν σας κούρασα με το θέμα μου.

Να 'στε όλοι καλά και να έχουμε την ευλογία του Ταξιάρχη.
angieholi
Συντονιστής
Συντονιστής

Δημοσίευση από angieholi »

Νομίζω ότι κάποιοι και χωρίς λόγο παρεκτράπηκαν.

Το θέμα θα διορθωθεί και όλες οι άσκοπες, άκαιρες, άτοπες δημοσιεύσεις θα διαγραφούν.

Παρακαλώ να μην δωθεί συνέχεια, ώστε να μην χρειαστεί να κλειδωθεί ένα τόσο απλό θέμα!
Φώς στους μοναχούς είναι οι Άγγελοι... και φώς στους κοσμικούς οι Μοναχοί...
Άβαταρ μέλους
stathis73
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από stathis73 »

Κυρια Αγγελικη το κλειδωμα δεν ειναι το θεμα αλλα ουτε η λυση, δεν μπορουμε σαν χριστιανοι να μιλαμε και να διαφωνουμε,
πρεπει ο "μορφωμενος" η αυτος που νομιζει οτι εχει δικιο να χρησιμοποιει τετοιους χαρακτηρισμους.
Με τα παιδιά δεν εχω τίποτα αλλα αυτο το θεμα εμενα προσωπικα με απασχολει χωρις να ειμαι πολλες φορες εμπλεκομενος και προσπαθω να λεω σε ολους παιδια με διακριση, την ιδια συζητηση ειχα και με τον Διονυση πριν λιγο καιρο και ο ανθρωπος πιστευω οτι καταλαβε την οπτικη γωνια που βλέπω τα παραγματα.
Το ξαναλεω δεν ειμαι εδω για να κανω ουτε τον διαιτητη ουτε τον ρομπεν των δασων, αλλα με στεναχωρη πολυ οταν βλεπω να μιλαμε και να χρησιμοποιουμε τετοιους χαρακτηρισμους.
Ολοι μας ας κανουμε μια προσπαθεια να ειμαστε λιγο ευγενικοι το λιγοτερο.
Τις θεός Μέγας ως ο Θεός ημών.
Άβαταρ μέλους
panosgreece
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από panosgreece »

angieholi έγραψε:Νομίζω ότι κάποιοι και χωρίς λόγο παρεκτράπηκαν.

Το θέμα θα διορθωθεί και όλες οι άσκοπες, άκαιρες, άτοπες δημοσιεύσεις θα διαγραφούν.

Παρακαλώ να μην δωθεί συνέχεια, ώστε να μην χρειαστεί να κλειδωθεί ένα τόσο απλό θέμα!

ΕΝΑς ΚΟΣΜΟς ΚΥΡΙΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΟΥ ΑΔΕΛΦΟΚΤΟΝΟς ΚΑΙΝ ΖΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ

ΥΠΟΚΡΙΤΕς ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΜΑΖΙ ...
«Άγιοι της ημέρας, πρεσβεύσατε υπέρ ημών»
Άβαταρ μέλους
babisgr
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από babisgr »

Δε νομίζω ότι κάπου παρεκτράπηκε το θέμα, αλλά αν ευθύνομαι εγώ τότε ζητώ συγνώμη γιατί το έκανα παρά τη θέλησή μου.

Το θέμα ήταν γιατί δεν εμανίζετε καλά η φωτογραφία, αν δεν κάνω λάθος. Πού είναι τα εκτός θέματος μηνύματα;
Καθεῖλε δυνάστας ἀπό θρόνων καί ὕψωσε ταπεινούς...
agiooros
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από agiooros »

Υπήρχαν και διεγράφησαν.
Παρακαλώ να είστε πιο προσεκτικοί
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διάφορα Θέματα”