Καλησπέρα αγαπητά αδέρφια,
Είχα καιρό να μπω , πέρασα αρκετά προβλήματα σε πολλά επίπεδα που ευτυχώς που τα έφερε ο Θεός για να μάθω ακόμα περισσότερα πράγματα. Δόξα το Θεό όλα καλά .
Πλέον μετακόμισα απο την Ζάκυνθο στην περιοχή Κάτω Άσσου Κορινθίας , γνωρίζω ότι υπάρχουν αδερφοί εδώ γύρω και φυσικά όποιος επιθυμεί για κάποια συνάντηση θα χαρώ πολύ. Μόλις χθές εξομολογήθηκα στο νέο πνευματικό μου πατέρα μετά και απο την ευχή του γέροντα που είχα στην Ζάκυνθο και φυσικά ένοιωσα μεγάλη χαρά.
Να είστε καλά να έχετε υγεία και Θεού ευλογία...
ΥΓ. Μία λέξη πρέπει να μας κατακλύζει συνεχώς : Αγώνας!
Καλησπέρα και πάλι σε όλους και όλες...
Συντονιστής: Συντονιστές
- LOCKHEART
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Καλησπέρα και πάλι σε όλους και όλες...
I prefer nothing than something bad
Μακάριοι οι καθαροί τη καρδία, ότι αυτοί τον Θεόν όψονται
Μακάριοι οι καθαροί τη καρδία, ότι αυτοί τον Θεόν όψονται
- stathis73
- Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Καλησπέρα και πάλι σε όλους και όλες...
Καλως ηρθες και παλι Σπυρο, ο καλος Θεός και η κυρα μας η Παναγια να ειναι σκεπη και προστασια σου.
Τις θεός Μέγας ως ο Θεός ημών.
- ΣΤΕΦΑΝΟΣ
- Κορυφαίος Αποστολέας

Σπύρο καλημέρα . Καλή δύναμη . Να έχεις πάντα υγεία .LOCKHEART έγραψε:Καλησπέρα αγαπητά αδέρφια,
Είχα καιρό να μπω , πέρασα αρκετά προβλήματα σε πολλά επίπεδα που ευτυχώς που τα έφερε ο Θεός για να μάθω ακόμα περισσότερα πράγματα. Δόξα το Θεό όλα καλά .
Πλέον μετακόμισα απο την Ζάκυνθο στην περιοχή Κάτω Άσσου Κορινθίας , γνωρίζω ότι υπάρχουν αδερφοί εδώ γύρω και φυσικά όποιος επιθυμεί για κάποια συνάντηση θα χαρώ πολύ. Μόλις χθές εξομολογήθηκα στο νέο πνευματικό μου πατέρα μετά και απο την ευχή του γέροντα που είχα στην Ζάκυνθο και φυσικά ένοιωσα μεγάλη χαρά.
ο Χριστός σώζει....
-
dimitrisgr
- Κορυφαίος Αποστολέας

Καλημέρα Σπύρο,
Καλωσόρισες στα μέρη μας!
Καλωσόρισες στα μέρη μας!
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Καλώς το παλικάρι! Χαίρομαι που είσαι πάλι μαζί μας!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
-
Andreasmas
- Κορυφαίος Αποστολέας

Καλησπέρα ,Σπύρο.LOCKHEART έγραψε:Καλησπέρα αγαπητά αδέρφια,
Μετά χαράς να βρεθούμε και να σε γνωρίσω ,το θέλω πολύ .
Ο Κύριο μαζί σου και στην οικογένειά σου και η Παναγιά μας να σας σκεπάζει όλους .
Φαντάζομαι να έχετε κάποια προβλήματα τώρα με την εγκατάστασή σας .
Θέλω να ξέρεις πως είμαι πάντα πρόθυμος να σας βοηθήσω.
Να είστε όλοι καλά .Θα τα λέμε .
Λογίζομαι γάρ ότι ουκ άξια τά παθήματα του νυν καιρού πρός τήν μέλλουσαν δόξαν αποκαλυφθήναι εις ημάς
Α... βρε Σπύρο... με μια εβδομάδα καθυστέρηση;;; Κρίμα που δεν το είπες νωρίτερα. Ήμουνα στην Κόρινθο πριν μια εβδομάδα. Και πάντα περνάω από τον Άσσο. Και όταν περνούσα από το Κιάτο σταμάτησα σε ένα εκκλησάκι... τσέπης
, τόσο δα μικρό, πανέμορφο, άσπρο, με μπλε σκεπή (νησιώτικο στυλ... έβγαλα και μερικές καταπληκτικές φωτογραφίες να σας δείξω) και τελικά επέστρεψα Αθήνα. Δεν το έλεγες νωρίτερα; Τώρα ξέρεις πότε θα ξαναπάω; Του χρόνου τέτοιο καιρό!! Κρίμα... Τέσπα, επισκέψου το και εσύ αν θες. Είναι στο αριστερό σου χέρι καθώς πας από Άσσο προς Κιάτο. Και πες μας εντυπώσεις αν θες...
Καλώς μας ήρθες και πάλι. (Κοίτα ποιος μιλάει θα μου πεις που γράφω στο φόρουμ σπάνια
)
Καλώς μας ήρθες και πάλι. (Κοίτα ποιος μιλάει θα μου πεις που γράφω στο φόρουμ σπάνια