Η πρόκληση από τα χρυσά άμφια.

Διάφορα Θέματα που δεν μπορούν να είναι σε άλλη κατηγορία

Συντονιστής: Συντονιστές

Άβαταρ μέλους
eleimon
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Η πρόκληση από τα χρυσά άμφια.

Δημοσίευση από eleimon »

stathisgrh έγραψε:
Και καλο ειναι ειναι να κοιταμε την δικη μας καμπουρα και οχι τα ρουχα των Ιερεων Του Υψιστου.
Nαι αλλα κι οι ιερεις πρεπει να ναι παραδειγμα για ολους εμας και με τη συμπεριφορα τους και με την αμφιεση τους,τα χρυσα αμφια να μη μας κολαζουν αν ομως η νυφη η η νονα,η η μητερα η οποιαδηποτε καλεσμενη σ ενα μυστηριο αν φορεσει κατι λιγο εκεντρικο ο ιερεας πρεπει να το κανει θεμα.
Και μαυτο το παραπανω δεν θελω να θεωρηθω οτι ειμαι υπερ ολων αυτων που δε σεβονται το οικο του Θεου και πηγαινουν λες κ πανε στα μπουζουκια προς Θεου ειμαι ακρως αντιθετη,αλλα οπως και να χει ειναι προκληση ολο αυτο το παπαδαριο με τα χρυσα απο πανω ως κατω.
«Το θάνατο δεν τον φοβά­μαι, όχι βέβαια ένεκα των έργων μου, αλλά επειδή πιστεύω στο έλεος του Θεού».
Άβαταρ μέλους
stathis73
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από stathis73 »

eleimon έγραψε:
stathisgrh έγραψε:
Και καλο ειναι ειναι να κοιταμε την δικη μας καμπουρα και οχι τα ρουχα των Ιερεων Του Υψιστου.
Nαι αλλα κι οι ιερεις πρεπει να ναι παραδειγμα για ολους εμας και με τη συμπεριφορα τους και με την αμφιεση τους,τα χρυσα αμφια να μη μας κολαζουν αν ομως η νυφη η η νονα,η η μητερα η οποιαδηποτε καλεσμενη σ ενα μυστηριο αν φορεσει κατι λιγο εκεντρικο ο ιερεας πρεπει να το κανει θεμα.
Και μαυτο το παραπανω δεν θελω να θεωρηθω οτι ειμαι υπερ ολων αυτων που δε σεβονται το οικο του Θεου και πηγαινουν λες κ πανε στα μπουζουκια προς Θεου ειμαι ακρως αντιθετη,αλλα οπως και να χει ειναι προκληση ολο αυτο το παπαδαριο με τα χρυσα απο πανω ως κατω.
Ελειμον παιδι μου, οταν βλεπεις ενα Ιερεα Του Υψιστου και ειναι " γυμνος " εσυ πρεπει να βγαλεις το δικο σου ενδυμα και να τον σκεπασεις, τωρα για αυτα που λες οπως ειπε η polina kai ο lovething πολυ σωστα σου απαντανε.

Αντε πρωι πρωι μην σε αρχισω στο ξυλο :mrgreen: :mrgreen: (λειπη ο τρελος και καποιος πρεπει να εκτελεση τα καθηκοντα του)
Τις θεός Μέγας ως ο Θεός ημών.
Άβαταρ μέλους
eleimon
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από eleimon »

Η σιωπη μου προς απαντηση σου...... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
«Το θάνατο δεν τον φοβά­μαι, όχι βέβαια ένεκα των έργων μου, αλλά επειδή πιστεύω στο έλεος του Θεού».
Άβαταρ μέλους
paulina
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από paulina »

[quote="eleimon
Nαι αλλα κι οι ιερεις πρεπει να ναι παραδειγμα για ολους εμας και με τη συμπεριφορα τους και με την αμφιεση τους[/quote]

Εκτός από τις ακολουθίες, δεν φοράνε τα άμφιά τους πουθενά αλλού. Όταν είναι στην καθημερινή τους ζωή έξω, στο σπίτι τους κλπ.ένα μαύρο ράσο φοράνε. Εγώ για να πάω στο φούρνο να πάρω ψωμί θα πρέπει να ταιριάζει η φούστα με την μπλούζα και φυσικά και η τσάντα!!!
«Πάροικος εγώ εἰμι ἐν τῇ γῇ. Μὴ ἀποκρύψῃς ἀπ᾿ ἐμοῦ τὰς ἐντολάς Σου»
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από lovethink »

polina έγραψε:. Εγώ για να πάω στο φούρνο να πάρω ψωμί θα πρέπει να ταιριάζει η φούστα με την μπλούζα και φυσικά και η τσάντα!!!
Λογικό το βρίσκω ,συγνώμμη αλλά αν πας με πράσινη φούστα ,κίτρινη μπλούζα ,κόκκινο παπούτσι ,μπλε τσάντα ,όσο και να μη θέλω ένα σοκ θα το πάθω :lol:
Καλή Σαρακοστή
Άβαταρ μέλους
eleimon
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από eleimon »

polina έγραψε:[quote="eleimon
Nαι αλλα κι οι ιερεις πρεπει να ναι παραδειγμα για ολους εμας και με τη συμπεριφορα τους και με την αμφιεση τους
Εκτός από τις ακολουθίες, δεν φοράνε τα άμφιά τους πουθενά αλλού. Όταν είναι στην καθημερινή τους ζωή έξω, στο σπίτι τους κλπ.ένα μαύρο ράσο φοράνε. Εγώ για να πάω στο φούρνο να πάρω ψωμί θα πρέπει να ταιριάζει η φούστα με την μπλούζα και φυσικά και η τσάντα!!![/quote]

Δεν ειπα να μη φορεσουν στις ακολουθιες τα καλα τους αμφια αλλα το παρακατω θεαμα πιστευω οτι αρμοζει μονο σ αυτον που απεικονιζει η πλατη του θρονου κι αυτος παρουσιαστηκε στους ανθρωπους με εναν και μονο χιτωνα
Εικόνα
fosterer
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από fosterer »

Σήμερα γίνεται ένα "χοντροπέσιμο" στον κλήρο ή κανο λάθος?
Και εσύ φίλη eleimon??? :shock: :shock: :shock:
Άβαταρ μέλους
eleimon
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από eleimon »

fosterer έγραψε:Σήμερα γίνεται ένα "χοντροπέσιμο" στον κλήρο ή κανο λάθος?
Κανεις λαθος :wink:
fosterer
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από fosterer »

eleimon έγραψε:
fosterer έγραψε:Σήμερα γίνεται ένα "χοντροπέσιμο" στον κλήρο ή κανο λάθος?
Κανεις λαθος :wink:
Παντού και πάντα! :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
paulina
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από paulina »

Ότι λάμπει δεν είναι χρυσός!!!

Ξέρω από στολές ιερέων, γιατί έχω φίλη ιεροράπτρια και βλέπω τα άμφια. Είναι κάποια που λαμποκοπάνε και νομίζεις ότι έχουν πάνω διαμάντια, αλλά είναι είναι μαϊμού και πολύ φθηνά και άλλα που δεν τα πιάνει το μάτι σου και τελικά είναι πανάκριβα.

Επαναλαμβάνω, για να μην παρεξηγηθώ, ότι υπάρχουν και οι υπερβολές! Αλλά μα μην πιανόμαστε από αυτούς...
«Πάροικος εγώ εἰμι ἐν τῇ γῇ. Μὴ ἀποκρύψῃς ἀπ᾿ ἐμοῦ τὰς ἐντολάς Σου»
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διάφορα Θέματα”