Μόνο που το να με φτάσεις δεν είναι θέμα χρόνου, αλλά διάθεσης. Ο εστί μεθερμηνευόμενον, ότι μπορεί να έχει ήδη επιτευχθεί, μπορεί να γίνει στα επόμενα 6 χρόνια, όσα και η ηλικιακή μας διαφορά, ή μπορεί να μην γίνει ποτέ.eleimon έγραψε:Γι αυτο εισαι εδω για να μας διορθωνεις....aposal έγραψε:Θα σας διορθώνω όταν πρέπει.![]()
![]()
που θα παει καποια στιγμη θελω να πιστευω οταν φτασω στα χρονια σου θα σ εχω φτασει πνευματικα...
![]()
Η πρόκληση από τα χρυσά άμφια.
Συντονιστής: Συντονιστές
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Η πρόκληση από τα χρυσά άμφια.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
- eleimon
- Κορυφαίος Αποστολέας

aposal έγραψε:Μόνο που το να με φτάσεις δεν είναι θέμα χρόνου, αλλά διάθεσης. Ο εστί μεθερμηνευόμενον, ότι μπορεί να έχει ήδη επιτευχθεί, μπορεί να γίνει στα επόμενα 6 χρόνια, όσα και η ηλικιακή μας διαφορά, ή μπορεί να μην γίνει ποτέ.eleimon έγραψε:Γι αυτο εισαι εδω για να μας διορθωνεις....aposal έγραψε:Θα σας διορθώνω όταν πρέπει.![]()
![]()
που θα παει καποια στιγμη θελω να πιστευω οταν φτασω στα χρονια σου θα σ εχω φτασει πνευματικα...
![]()
«Το θάνατο δεν τον φοβάμαι, όχι βέβαια ένεκα των έργων μου, αλλά επειδή πιστεύω στο έλεος του Θεού».
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Το ότι δυσκολεύεσαι να ερμηνέψεις τα γραπτά μου, απαντάει στο ερώτημα που υπέβαλα, ανωτέρω.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
-
toula
- Κορυφαίος Αποστολέας

Aποστόλη, πάλι θα λέμε τα ίδια πράγματα ; Θα γράφεις στην δημοτική γιατί η Ελπίδα μας δεν είναι της ηλικίας μας για να καταλαβαίνει κάποιες λέξεις της απλής καθαρεύουσας που μάθαμε εμείς στο σχολείο.
- eleimon
- Κορυφαίος Αποστολέας

Αστον Τουλα μου....στου κουφου τη πορτα που λεει κι ο ιδιοςtkots έγραψε:Aποστόλη, πάλι θα λέμε τα ίδια πράγματα ; Θα γράφεις στην δημοτική γιατί η Ελπίδα μας δεν είναι της ηλικίας μας για να καταλαβαίνει κάποιες λέξεις της απλής καθαρεύουσας που μάθαμε εμείς στο σχολείο.
«Το θάνατο δεν τον φοβάμαι, όχι βέβαια ένεκα των έργων μου, αλλά επειδή πιστεύω στο έλεος του Θεού».