Ομιλίες για προγαμιαίες σχέσεις και γάμο
Συντονιστής: Συντονιστές
-
ktistos
- Έμπειρος Αποστολέας

Ομιλίες για προγαμιαίες σχέσεις και γάμο
Υπάρχει κάποιος αδελφός που μπορεί να βρει τις ομιλίες που έκανε την περσινή χρονιά ο Μεσογαίας Νικόλαος στις συνάξεις των νέων; Μου είπαν ότι είναι άπαιχτες!!!!! Θέμα τους ο γάμος αν δεν κάνω λάθος.
Re: Ομιλίες για προγαμιαίες σχέσεις και γάμο
Αδελφέ, δεν έχω υπόψη μου τις ομιλίες που αναζητάς. Εάν τις βρεις τις χρειάζομαι κι εγώ. Μέχρι τότε σου συνιστώ το βιβλιαράκι του π. Βασιλείου Μπακογιάννη με τίτλο "προγαμιαίες σχέσεις" είναι πάρα πολύ καλό, το χρησιμοποίησα κι έκανα θέματα σε παιδιά Λυκείου
Θα σας έλεγα κι ένα συναφές βιβλίο του Αρχ. Βασιλείου Μπακογιάννη
με τίτλο: "ΜΥΑΛΟ και ΕΡΩΤΑΣ"
ΕΚΔΟΣΕΙΣ: ΘΑΒΩΡ
Τ.Θ. 68 -ΑΓΡΙΝΙΟ 30100
ΤΗΛ. 26410-33691, 2641-28672
e-mail: thavor.editions@gmail.com
με τίτλο: "ΜΥΑΛΟ και ΕΡΩΤΑΣ"
ΕΚΔΟΣΕΙΣ: ΘΑΒΩΡ
Τ.Θ. 68 -ΑΓΡΙΝΙΟ 30100
ΤΗΛ. 26410-33691, 2641-28672
e-mail: thavor.editions@gmail.com
Ο καλύτερος σύνδεσμος με χιλιαδε ορθόδοξες ομιλίες ανα ομιλητη κ με τίτλο κάθε ομιλίας είναι ο
www.pantocrator.info/gr εκει έχει κ του πατρός Αθανασσίου κ φυσικά κ για τον γάμο...
www.pantocrator.info/gr εκει έχει κ του πατρός Αθανασσίου κ φυσικά κ για τον γάμο...
Δυστυχώς δεν έχω ακούσει αν και που μπορείς να βρεις τις συγκεκριμένες ομιλίες..Πάντως έχω να σου πω ότι όντως ήταν άπαιχτες γιατί ήμουν παρούσα και είχα την τύχη να ακούσω τον Σεβασμιώτατο Κύριο Νικόλαο από κοντά ειδικά για ένα θέμα που είναι καίριο και επίκαιρο..να φανταστείς ήταν τόσο η μαζική η προσέλευση των νέων που γινόταν στην αίθουσα το αδιαχώρητο!Φοβερές οι ομιλίες του!!Όμως είναι εξίσου ενδιαφέρουσες και οι προτάσεις των άλλων μελών....ktistos έγραψε:Υπάρχει κάποιος αδελφός που μπορεί να βρει τις ομιλίες που έκανε την περσινή χρονιά ο Μεσογαίας Νικόλαος στις συνάξεις των νέων; Μου είπαν ότι είναι άπαιχτες!!!!! Θέμα τους ο γάμος αν δεν κάνω λάθος.
- constantinosa.gr
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Φωτογραφία γάμου http://www.imaginestudio.gr
Επιλεγμένα Ορθόδοξα κείμενα http://www.ambelosalithini.gr
Επιλεγμένα Ορθόδοξα κείμενα http://www.ambelosalithini.gr
-
andreastsa
- Κορυφαίος Αποστολέας

Παιδιά ποιος είναι ερωτευμένος να σηκώσει το χέρι!
εγω εδω ειμαι ερωτευμενος!!!
- marinam
- Κορυφαίος Αποστολέας

Ούτε εγώ είμαι αυτό τον καιρό
. Αλλά δύσκολο "κομμάτι" της ζωής αυτές οι σχέσεις. Λέτε να ναι και το πιό αμαρτωλό? Ξέρω μόνο ότι δεν επιτρέπονται απο την Εκκλησία μας αυτές οι σχέσεις. Μάλλον ότι μας φωτίσει ο Θεός πράττουμε ελπίζωντας να μας Συγχωρέσει. Τώρα να ρωτήσω κάτι? Κυρίως για αυτούς που έχουν Πνευματικό. Αλλά όποιος δεκτές οι απαντήσεις από όλους. Αν έχω Πνευματικό θα του αναφέρω για τις προγαμιαίες μου σχέσεις? Κ γενικά για τις σχέσεις μου έως τώρα? Πιό σωστά να επαναδιατυπώσω: Στον Πνευματικό μας λέω τα πάντα, όλα τα θέματα? Σε ότι αφορά την ιστοσελίδα παντοκράτορ προσπάθησα να κατεβάσω κάτι αλλά δεν με άφηνε το σύστημα. και από ότι είδα έχει "έδρα" τα Γιάννενα. Θα προσπαθήσω ξανά πιθανον να φταίει ο υπολογιστής.
λίγες είναι οι μέρες του
θα του κάνω ένα ΦΟΡΜΑΤ όλο δικό του.....

λίγες είναι οι μέρες του
Μὴ χωρίσεις μὲ τῆς δόξης τῶν μαρτύρων σου γλυκύτατε Ἰησοῦ ὅτι τέτρωμαι τῆς σῆς ἀγάπης ἐγώ ἀλλὰ ἐνίσχυσον μὲ διὰ τὸ μέγα σου ἔλεος, Χριστέ * Τίς Θεὸς μέγας ὡς ὁ Θεὸς ἡμῶν; σὺ εἶ ὁ Θεὸς ὁ ποιῶν θαυμάσια μόνος * Κύριε Ἰησοῦ Χριστέ Υἱὲ τοῦ Θεοῦ ἐλέησόν με
andreastsa έγραψε:Παιδιά ποιος είναι ερωτευμένος να σηκώσει το χέρι!
«Όπου έρως θείος ήψατο καρδίας, εκεί φόβος ρημάτων ουκ ίσχυσε».