Τηλεοπτικά σποτ με νόημα
Συντονιστής: Συντονιστές
-
theodosis79
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Re: Τηλεοπτικά σποτ με νόημα
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ που παρακολουθήαστε τα διαφημιστικά σποτ που ανάρτησα. Ο σκοπός μου δεν ήταν για να διαφημίσω αυτήν καθεαυτήν την οργάνωση ή τον φορέα όπου αναφέρονται αλλά ο τρόπος με τον οποίον συγκινούν την νεκρωμένη μας συνείδηση στην υλιστική και ευδαιμονιστική εποχή μας. Χαίρομαι πάρα πολύ που κάνατε τον κόπο να τα προσέξετε και χάρηκα ακόμα πιο πολύ που κάποιοι ανάρτησαν και άλλα! Πριμένω με ενδιαφέρον και νέα! Εγώ αυτά που καταφέρνω να βρω τα ανεβάζω.
Πολύ ωραία τα σποτ που κοινοποιήσατε παιδιά μπράβο!Εγώ μια φορά είδα δει ένα σποτ στο οποίο πρωταγωνιστούσε ο ηθοποιός Παναγιώτης Μπουγιούρης μαζί με έναν ηλικιωμένο κύριο, σκοπός του οποίου ήταν να προβληθεί η σχέση των νέων με την τρίτη ηλικία και ο σεβασμός και η αγάπη με τα οποία πρέπει να περιβάλλουμε τους γονείς μας και γενικώς τους μεγαλύτερους.Πραγματικά συγκινήθηκα όταν το παρακολούθησα...έψαξα να το βρω στο διαδίκτυο αλλά δεν κατόρθωσα..Μπορεί κάποιος να βοηθήσει να το βρει??Αξίζει τον κόπο..
Αυτό λεςΜΑΡΙΑ έγραψε:Πολύ ωραία τα σποτ που κοινοποιήσατε παιδιά μπράβο!Εγώ μια φορά είδα δει ένα σποτ στο οποίο πρωταγωνιστούσε ο ηθοποιός Παναγιώτης Μπουγιούρης μαζί με έναν ηλικιωμένο κύριο, σκοπός του οποίου ήταν να προβληθεί η σχέση των νέων με την τρίτη ηλικία και ο σεβασμός και η αγάπη με τα οποία πρέπει να περιβάλλουμε τους γονείς μας και γενικώς τους μεγαλύτερους.Πραγματικά συγκινήθηκα όταν το παρακολούθησα...έψαξα να το βρω στο διαδίκτυο αλλά δεν κατόρθωσα..Μπορεί κάποιος να βοηθήσει να το βρει??Αξίζει τον κόπο..
Καταπληκτικό
Καλή Σαρακοστή
Καλή Σαρακοστή
lovethink έγραψε:Αυτό λεςΜΑΡΙΑ έγραψε:Πολύ ωραία τα σποτ που κοινοποιήσατε παιδιά μπράβο!Εγώ μια φορά είδα δει ένα σποτ στο οποίο πρωταγωνιστούσε ο ηθοποιός Παναγιώτης Μπουγιούρης μαζί με έναν ηλικιωμένο κύριο, σκοπός του οποίου ήταν να προβληθεί η σχέση των νέων με την τρίτη ηλικία και ο σεβασμός και η αγάπη με τα οποία πρέπει να περιβάλλουμε τους γονείς μας και γενικώς τους μεγαλύτερους.Πραγματικά συγκινήθηκα όταν το παρακολούθησα...έψαξα να το βρω στο διαδίκτυο αλλά δεν κατόρθωσα..Μπορεί κάποιος να βοηθήσει να το βρει??Αξίζει τον κόπο..![]()
Καταπληκτικό
Μπράβο βρε Μάνο το βρήκες!!!Αυτό εννοώ..Να΄σαι καλά που μου το ξαναθύμησες!!Πολύ συγκινητικό....
- inaf
- Κορυφαίος Αποστολέας

Τα δυό χταπόδια!
Για μικρά και μεγάααααααααααλα παιδιά
«Ιδού βαδίζω…» Κύριε, δέξου με
ξεχνώντας τον πολύ μου ρύπο…
Εσύ που ακούς τον κρυφό πόθο μου
και της καρδιά μου κάθε χτύπο.
ξεχνώντας τον πολύ μου ρύπο…
Εσύ που ακούς τον κρυφό πόθο μου
και της καρδιά μου κάθε χτύπο.
-
theodosis79
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Εντάξει δεν συγκρίνεται με τις αλλες ως προς τα μηνυματα που περιέχει αλλα είναι πολύ καλη:

Εγώ είμαι η ανάστασις και η ζωή· ο πιστεύων εις εμέ, και αν αποθάνη, θέλει ζήσει·
(’Ιωαννου 11, 25)
-
angieholi
- Συντονιστής

Φώς στους μοναχούς είναι οι Άγγελοι... και φώς στους κοσμικούς οι Μοναχοί...