Μη ντρέπεστε , ας συστηθούμε μεταξύ μας !
Συντονιστής: Συντονιστές
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Μη ντρέπεστε , ας συστηθούμε μεταξύ μας !
ΚΑΝΟΝΑΣ: Δεν χρειάζεται παράθεση όταν απαντάμε στο αμέσως ανωτέρω δημοσίευμα.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
- stathis73
- Κορυφαίος Αποστολέας

Κυρια Αλιφερη-Αγγελικη-σας αγαπαω ολους, μαλλον ο βουρδουναρης θελει να γινει ξανα ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ προσεξτε τα χτυπηματα κατω απο την ζωνηaposal έγραψε:ΚΑΝΟΝΑΣ: Δεν χρειάζεται παράθεση όταν απαντάμε στο αμέσως ανωτέρω δημοσίευμα.
Ελενα καλως ηρθες στην παρεα μας.
Τις θεός Μέγας ως ο Θεός ημών.
-
vasilisalt
- Κορυφαίος Αποστολέας

Καλώς την. Καλώς ήρθες Έλενα!balloo έγραψε:Είμαι η Έλενα 30 ελευθερη απο Ευβοια
Απ την Έυβοια έχουμε πολλά και καλά μέλη.
Τον panosgreece, τον heart, τον Agiooros, τον dimitris39 (αυτός είναι σαν τη κοκα κολα. Παει με όλα) κλπ.
Ελπίζω να είμαστε κοντά σου αν ποτε μας χρειαστείς.
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Καλώς ήρθες Έλενα στην παρέα μας! Σου εύχομαι καλή διαμονή.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
- marinam
- Κορυφαίος Αποστολέας

Γειά σου Έλενα, καλώς ήρθες στο φόρουμ.
Μὴ χωρίσεις μὲ τῆς δόξης τῶν μαρτύρων σου γλυκύτατε Ἰησοῦ ὅτι τέτρωμαι τῆς σῆς ἀγάπης ἐγώ ἀλλὰ ἐνίσχυσον μὲ διὰ τὸ μέγα σου ἔλεος, Χριστέ * Τίς Θεὸς μέγας ὡς ὁ Θεὸς ἡμῶν; σὺ εἶ ὁ Θεὸς ὁ ποιῶν θαυμάσια μόνος * Κύριε Ἰησοῦ Χριστέ Υἱὲ τοῦ Θεοῦ ἐλέησόν με
- christmas08
- Έμπειρος Αποστολέας

Καλως ηρθες στο forum Ελενα!!
ΣΑΛΩ ΑΜΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΠΙΠΤΟΝΤΕΣ ΦΑΥΛΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΥ ΖΟΦΕΡΕΣ ΤΡΙΚΥΜΙΕΣ, ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΜΕΝ ΕΙΣ ΤΟ ΣΕΠΤΟΝ ΕΚΤΥΠΟΝ ΣΟΥ ΜΗΤΕΡ ΚΑΙ ΘΕΡΜΩΣ ΚΡΑΖΟΜΕΝ.
ΓΕΝΟΥ ΓΟΡΓΟΥΠΗΚΟΕ ΗΜΙΝ ΠΡΟΣΤΑΤΙΣ ΤΟΙΣ ΑΕΙ ΦΩΝΟΥΣΙΝ.
ΓΕΝΟΥ ΓΟΡΓΟΥΠΗΚΟΕ ΗΜΙΝ ΠΡΟΣΤΑΤΙΣ ΤΟΙΣ ΑΕΙ ΦΩΝΟΥΣΙΝ.
Έλενα καλώς ήρθες!!!
«Πάροικος εγώ εἰμι ἐν τῇ γῇ. Μὴ ἀποκρύψῃς ἀπ᾿ ἐμοῦ τὰς ἐντολάς Σου»
- johnge
- Κορυφαίος Αποστολέας

Οκ λοιπόν, καιρός μου να συστηθώ νομίζω κι εγώ. Είμαι εγγεγραμμένο μέλος από τις 25 Μαΐου αν και τότε έμπαινα αραιά και που.
Ονομάζομαι Ιωάννης. Έχω γεννηθεί και ζω Αθήνα. Κατάγομαι από την Κύμη Ευβοίας την οποία και επισκέπτομαι πολύ συχνά. Αυτή τη στιγμή που σας γράφω είμαι 31,5 χρονών και ευελπιστώ σε λίγα χρόνια να γίνω 24.. Είμαι προγραμματιστής ή έτσι θέλω να νομίζω σε τράπεζα. Με άλλα λόγια ένας ιδιωτικός υπάλληλος που νομίζει ότι δουλεύει και προσφέρει. Στην ουσία τον εαυτό μου δουλεύω, αλλά που θα πάει θα στρώσω.
Είμαι αδύναμος στα λόγια και στις εκφράσεις μου, οπότε παρακαλώ για την υπομονή σας και την ανοχή σας σε κάτι που μπορεί να μην το είπα καλά ή άλλο να ήθελα να εκφράσω και λόγω της άγνοιας μου να αφήσω να εννοηθεί κάτι διαφορετικό.
Δεν έχω επικοινωνία και δεν γνωρίζω κανένα από τα υπάρχοντα μέλη. Με κέρδισε όμως η καλή καρδιά πολλών μελών που φάνηκε από τα γραφόμενα τους. Δειλά δειλά άρχισα να συμμετέχω. Δεν έχω τις θεολογικές γνώσεις, ούτε καν τις βάσεις, αλλά εύχομαι να με φωτίσει και εμένα ο Θεός. Οπότε δεκτή η οποιαδήποτε αντίρρηση αλλά και διόρθωσή μου. Να μου φωνάζετε και να με βάζετε στη θέση μου.
Η σχέση μου με την εκκλησία και κατά συνέπεια με τον Θεό πέρασε από πολλά στάδια. Πάντα πίστευα μεν, αλλά η αμαρτωλή ζωή και τα πάθη με είχαν κυριεύσει για ένα μεγάλο διάστημα. Η αγάπη και η αγκαλιά του Κυρίου μας όμως δεν αφήνει κανέναν που πιστεύει και ελπίζει. Και έτσι τώρα με τη βοήθειά Του και τη δύναμη που μας δίνει, προσπαθώ να σηκωθώ και πάλι. Να εύχεστε και για μένα τον ταλαίπωρο.
Καλό παράδεισο και καλή απολογία επί του φοβερού βήματος του Χριστού.
Ονομάζομαι Ιωάννης. Έχω γεννηθεί και ζω Αθήνα. Κατάγομαι από την Κύμη Ευβοίας την οποία και επισκέπτομαι πολύ συχνά. Αυτή τη στιγμή που σας γράφω είμαι 31,5 χρονών και ευελπιστώ σε λίγα χρόνια να γίνω 24.. Είμαι προγραμματιστής ή έτσι θέλω να νομίζω σε τράπεζα. Με άλλα λόγια ένας ιδιωτικός υπάλληλος που νομίζει ότι δουλεύει και προσφέρει. Στην ουσία τον εαυτό μου δουλεύω, αλλά που θα πάει θα στρώσω.
Είμαι αδύναμος στα λόγια και στις εκφράσεις μου, οπότε παρακαλώ για την υπομονή σας και την ανοχή σας σε κάτι που μπορεί να μην το είπα καλά ή άλλο να ήθελα να εκφράσω και λόγω της άγνοιας μου να αφήσω να εννοηθεί κάτι διαφορετικό.
Δεν έχω επικοινωνία και δεν γνωρίζω κανένα από τα υπάρχοντα μέλη. Με κέρδισε όμως η καλή καρδιά πολλών μελών που φάνηκε από τα γραφόμενα τους. Δειλά δειλά άρχισα να συμμετέχω. Δεν έχω τις θεολογικές γνώσεις, ούτε καν τις βάσεις, αλλά εύχομαι να με φωτίσει και εμένα ο Θεός. Οπότε δεκτή η οποιαδήποτε αντίρρηση αλλά και διόρθωσή μου. Να μου φωνάζετε και να με βάζετε στη θέση μου.
Η σχέση μου με την εκκλησία και κατά συνέπεια με τον Θεό πέρασε από πολλά στάδια. Πάντα πίστευα μεν, αλλά η αμαρτωλή ζωή και τα πάθη με είχαν κυριεύσει για ένα μεγάλο διάστημα. Η αγάπη και η αγκαλιά του Κυρίου μας όμως δεν αφήνει κανέναν που πιστεύει και ελπίζει. Και έτσι τώρα με τη βοήθειά Του και τη δύναμη που μας δίνει, προσπαθώ να σηκωθώ και πάλι. Να εύχεστε και για μένα τον ταλαίπωρο.
Καλό παράδεισο και καλή απολογία επί του φοβερού βήματος του Χριστού.
-
toula
- Κορυφαίος Αποστολέας

Σε βλέπουμε Γιάννη που μπαίνεις, διαβάζεις και συμμετέχεις ! Δεν είσαι λοιπόν τόσο καινούργιος. Έχεις ψιλοπαλιώσει εδώ στην συντροφιά μας ! Καλώς όρισες !