Προσκυνηματική επίσκεψη στο Α.Ο. τον Φεβρουάριο του 2011

Συζητήσεις αλληλογνωριμίας μελών και οργάνωσης συναντήσεων.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
stathis73
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Προσκυνηματική επίσκεψη στο Α.Ο. τον Φεβρουάριο του 2011

Δημοσίευση από stathis73 »

johnge έγραψε:Να ρωτήσω εγώ ο αρχάριος: Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να φτάσει κανείς στο Άγιο Όρος από Αθήνα; Να υποθέσω με το αυτοκίνητο αν ξεκινήσει κανείς μπορεί να φτάσει μέχρι την Ουρανούπολη; Κι αν ναι, μπορείς να αφήσεις το αυτοκίνητο εκεί; Ή μήπως καλύτερα είναι να φτάσεις με λεωφορείο έως την Ουρανούπολη; Να υποθέσω επίσης ότι από Θεσσαλονίκη (ή κάπου εκεί γύρω) υπάρχουν δρομολόγια για Ουρανούπολη;

Ξέρω πως είμαι άσχετος! Συγχωρέστε με!!
Εξαρτατε ποσα χρηματα θελεις να χαλασεις :mrgreen:

Το καλυτερο ειναι Αεροπλανο απο αθηνα μετα κτελ χαλκιδικης προς ουρανουπολη και το αντιστροφο.

Τωρα εαν ερθεις με το αμαξι πηγαινεις ουρανουπολη παρκαρεις ειτε στο δρομο ειτε σε παργκινγκ ελενχομενο, οτι τραβαει η ψυχη σου εχει :mrgreen:

Υπαρχουν δρομολογια απο θεσ-νικη προς ουρανυπολη αλλα πρεπει να ρωτησεις στο κτελ για τις ωρες και τα δρομολογια.
Τις θεός Μέγας ως ο Θεός ημών.
Άβαταρ μέλους
johnge
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από johnge »

Ωραία!! τώρα με μπέρδεψες περισσότερο!!

Το αεροπλάνο είναι η πιο εύκολη λύση σαφώς και η γρηγορότερη. Δεν το αποκλείω μεν αλλά αν είχα και παρέα θα ήταν καλύτερα .. χο χο ..

Το 2ο ευκολότερο θα ήταν το αυτοκίνητο μέχρι χαλκιδική ή μέχρι Ουρανούπολη, και βέβαια αν υπάρχουν κι άλλοι μπορούν να με συνοδέψουν.

Διαφορετικά με ΚΤΕΛ από Αθήνα μέχρι Χαλκιδική και από εκεί άλλο ΚΤΕΛ για Ουρανούπολη.. αλλά πολύ χρονοβόρο σε σχέση με το αυτοκίνητο. Γκρρρ.. Ευτυχώς έχω κανά μήνα να αποφασίσω!

Να τολμήσω να υποθέσω ξανά πως θα βρεθούμε στην Ουρανούπολη, ή στις Καρυές.. γιατί εγώ στις Καρυές δεν ξέρω να πηγαίνω :7 θα χρειαστώ κι εκεί παρέα!!
Άβαταρ μέλους
filotas
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από filotas »

Στάθη τι εννοείς "παίρνω το αυτοκίνητό μου και πάω μέσα", εννοείς ότι το βάζεις στο Άγιο Όρος; Έχεις φορτηγάκι;

Γιάννη πέστε μου εσείς τι θέλετε, με αυτοκίνητο ή αεροπλάνο, και θα βρούμε άκρη για το Θεσσαλονίκη - Ουρανούπολη.

Εάν έρθετε κατ' ευθείαν με αυτοκίνητο θα πρέπει λογικά να διανυκτερεύσετε κάπου, επομένως πρέπει να προστεθεί κι αυτό στα έξοδα. Αν έρθετε με το πρώτο πρωινό αεροπλάνο, δε χρειάζεται να διανυκτερεύσετε. Εμείς λογικά μπορούμε να πάρουμε άλλα 4 άτομα μαζί μας στα 2 αυτοκίνητα που θα έχουμε, εκτός αν χρειαστεί να πάρουμε και φορτηγάκι.

Γι αυτό λέω πέστε μου τι θέλετε και θα δούμε πως θα το οργανώσουμε.

Στάθη θέλω να ξέρω αν θα έρθετε το αργότερο μέχρι την 1η Φεβρουαρίου, ώστε αν δεν έρθετε να βάλω στη θέση σας άλλους υποψήφιους προσκυνητές (έχουμε λίστα αναμονής :mrgreen: ).
Άβαταρ μέλους
stathis73
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από stathis73 »

filotas έγραψε:Στάθη τι εννοείς "παίρνω το αυτοκίνητό μου και πάω μέσα", εννοείς ότι το βάζεις στο Άγιο Όρος; Έχεις φορτηγάκι;

Γιάννη πέστε μου εσείς τι θέλετε, με αυτοκίνητο ή αεροπλάνο, και θα βρούμε άκρη για το Θεσσαλονίκη - Ουρανούπολη.

Εάν έρθετε κατ' ευθείαν με αυτοκίνητο θα πρέπει λογικά να διανυκτερεύσετε κάπου, επομένως πρέπει να προστεθεί κι αυτό στα έξοδα. Αν έρθετε με το πρώτο πρωινό αεροπλάνο, δε χρειάζεται να διανυκτερεύσετε. Εμείς λογικά μπορούμε να πάρουμε άλλα 4 άτομα μαζί μας στα 2 αυτοκίνητα που θα έχουμε, εκτός αν χρειαστεί να πάρουμε και φορτηγάκι.

Γι αυτό λέω πέστε μου τι θέλετε και θα δούμε πως θα το οργανώσουμε.

Στάθη θέλω να ξέρω αν θα έρθετε το αργότερο μέχρι την 1η Φεβρουαρίου, ώστε αν δεν έρθετε να βάλω στη θέση σας άλλους υποψήφιους προσκυνητές (έχουμε λίστα αναμονής :mrgreen: ).
Νικο συγνωμη δεν το ειπα καλα........εννοω οτι μεχρι την ουρανουπολη παω συνηθως με το δικο μου αυτοκινητο.

Θα προσπαθησω να σου απαντησω και πιο μπροστα φιλε Νικο.
Τις θεός Μέγας ως ο Θεός ημών.
Άβαταρ μέλους
johnge
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από johnge »

Αν υπάρχει χώρος σε αυτοκίνητο και σαφώς συμφωνούμε όλοι (ακόμα και να βάλω το αμάξι μου δεν υπάρχει πρόβλημα) θα προτιμούσα αυτοκίνητο.

Διαφορετικά μάλλον με το πρωινό αεροπλάνο.
Άβαταρ μέλους
filotas
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από filotas »

Γιάννη πρέπει να δείτε το πρωινό αεροπλάνο τι ώρα φτάνει Θεσσαλονίκη, για να υπολογίσουμε αν υπάρχει αρκετός χρόνος για να προλάβουμε το καράβι στην Ουρανούπολη (άφιξη το αργότερο 09.15). Από το αεροδρόμιο θέλουμε τουλάχιστον 2 ώρες για Ουρανούπολη.
theodosis79
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από theodosis79 »

Καλό θα ήταν αν μπορούσατε να βρεθείτε στον Αγιον Ορος γύρω στις 13 με 14 Φεβρουαρίου όπου εορτάζει και πανηγυρίζει η Ι.Μ Αγίου Παύλου που είναι της Υπαπαντής (εκεί με το παλιό έχουν 2).
vasilisalt
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από vasilisalt »

Να υπενθυμίσω το πρόγραμμα
filotas έγραψε: [24/2/11 Πέμπτη. Σίμωνος Πέτρας οι Νικηφόρος, Χρήστος, Δημήτρης και Βασίλης.

25/2/11 Παρασκευή. Συνάντηση στις Καρυές περίπου στις 12.00. Κουτλουμούσι 6 και Εσφιγμένου 10 (Επίσκεψη Καψάλα, όλοι)

26/2/11 Σάββατο. Κουτλουμούσι 6 και Εσφιγμένου 10 (Επίσκεψη Παντοκράτορος, όλοι) (Αν θέλουν κάποιοι μπορούν ν' αλλάξουν τη δεύτερη μέρα από Κουτλουμούσι-Εσφιγμένου και αντιστρόφως)
27/2/11 Αναχώρηση

Η διαμονή στη Σκήτη Αγίου Ανδρέα ακυρώθηκε με πολλές ευχαριστίες για την προθυμία τους να μας φιλοξενήσουν. Αν θέλουμε μπορούμε να πάμε να προσκυνήσουμε.

Τα διαμονητήρια θα τα φροντίσει η Ι.Μ. Εσφιγμένου, όταν έρθει η ώρα.
Γιάννη, εγώ με το Δημήτρη πιθανόν να φύγουμε Τεταρτη μεσημέρι. Θα περάσουμε από Αθηνα εννοείται. Θα διανυκτερεύσουμε Ουρανούπολη.
Ή θα φύγουμε Τετάρτη βραδυ και θα μπούμε κατευθείαν.
Αν φυγεις Τεταρτη και εσύ, να κανονίσουμε να σε πάρουμε εμείς.
Πρεπει όμως να κλείσεις διαμονή σε μονή για την Πέμπτη και πιθανόν διαμονητήριο .
Τα λέμε πάλι
Άβαταρ μέλους
johnge
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από johnge »

vasilisalt έγραψε: Γιάννη, εγώ με το Δημήτρη πιθανόν να φύγουμε Τεταρτη μεσημέρι. Θα περάσουμε από Αθηνα εννοείται. Θα διανυκτερεύσουμε Ουρανούπολη.
Ή θα φύγουμε Τετάρτη βραδυ και θα μπούμε κατευθείαν.
Αν φυγεις Τεταρτη και εσύ, να κανονίσουμε να σε πάρουμε εμείς.
Πρεπει όμως να κλείσεις διαμονή σε μονή για την Πέμπτη και πιθανόν διαμονητήριο .
Τα λέμε πάλι
Θα δω από το σπίτι όλες τις επιλογές που υπάρχουν, γιατί από τη δουλειά τελικά δεν ωφελεί να κάνω προγραμματισμούς.
Άβαταρ μέλους
filotas
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από filotas »

Ήρθε η ώρα να επιβεβαιώσετε όλοι τη συμμετοχή σας και το πρόγραμμά σας για να δώσω τα ονόματα για τα διαμονητήρια.

Αυτές τις μέρες η επικοινωνία με την αδελφότητα της Εσφιγμένου είναι αδύνατη, επειδή ο επί των επικοινωνιών (π. Εφραίμ) είναι μαζί με τον Ηγούμενο και άλλους μοναχούς στην Ρωσία για επίσημη επίσκεψη στο Πατριαρχείο.

Μόλις επιστρέψουν καλά είναι να τους δώσω και τη λίστα με τα ονόματα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αλληλογνωριμία & Συναντήσεις μελών του agiooros.net”