Πρόσκληση σε δράση. Ας αντισταθούμε στην κάρτα του Πολίτη
Συντονιστής: Συντονιστές
Re: Πρόσκληση σε δράση. Ας αντισταθούμε.
Πραγματικά πιστεύω ότι η κυβέρνηση δεν φοβάτε καμμία συγκέντρωση...όσο μεγάλη και αν είναι. Ξέρει να τις αντιμετωπίζει. Ξέρει να αντιμετωπίζει τις ΜΑΖΕΣ
Μόνοι σας είπατε ότι με τη βοήθεια των καναλιών θα τη γελοιοποιήση στις ειδήσεις των 8 με γιαγιαδες που φωνάζουν " έξω το 666".....ή απλά θα την "ἑξαφανίσει" μην δείχνοντας τίποτα και πουθενά!!
Αυτό που φοβάτε όμως είναι η σιωπή της Ιεραρχίας...αυτό που δεν μπορεί να αντιμετωπίσει είναι την ανυπακοή των πολιτών-πιστών----τη διαφορετικότητα----τη προσωπικότητα ------ -τη μοναδικότητα! τη μη παραλαβή της κάρτας.
Μόνοι σας είπατε ότι με τη βοήθεια των καναλιών θα τη γελοιοποιήση στις ειδήσεις των 8 με γιαγιαδες που φωνάζουν " έξω το 666".....ή απλά θα την "ἑξαφανίσει" μην δείχνοντας τίποτα και πουθενά!!
Αυτό που φοβάτε όμως είναι η σιωπή της Ιεραρχίας...αυτό που δεν μπορεί να αντιμετωπίσει είναι την ανυπακοή των πολιτών-πιστών----τη διαφορετικότητα----τη προσωπικότητα ------ -τη μοναδικότητα! τη μη παραλαβή της κάρτας.
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Θα διαφωνήσω. Η κάθε κοσμική κυβέρνηση φοβάται τις αντιδράσεις του κόσμου, γι' αυτό άλλωστε και κάνει ό,τι της περνάει προκειμένου να υποβαθμίσει και να κρύψει το θέμα.
Η αντίδραση του κόσμου δεν γίνεται για να δείξουμε τσαμπουκά, ή ότι θα δημιουργήσουμε πρόβλημα σε κάποιους, αλλά για να ταρακουνήσουμε όλους τους Χριστιανούς που δεν έχουν ακόμα καταλάβει τι τους έρχεται!
Η αντίδραση του κόσμου δεν γίνεται για να δείξουμε τσαμπουκά, ή ότι θα δημιουργήσουμε πρόβλημα σε κάποιους, αλλά για να ταρακουνήσουμε όλους τους Χριστιανούς που δεν έχουν ακόμα καταλάβει τι τους έρχεται!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
- filotas
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Τελικά δεν εκμεταλλεύτηκαν οι διοργανωτές την ευκαιρία να προβάλουν τα άλλα σημαντικά προβλήματα, που δημιουργεί η πολιτική της κυβέρνησης στην ίδια την Εκκλησία. Παρέμειναν προσκολλημένοι στο θέμα της "Κάρτας του Πολίτη". Φοβάμαι ότι η κυβέρνηση πέτυχε αυτό που ήθελε, δηλαδή να λειτουργήσει το θέμα της κάρτας αποπροσανατολιστικά και σαν προπέτασμα καπνού για να καλυφθούν οι καίριες επιθέσεις της στην Εκκλησία.

Με ενόχλησε επίσης η παρουσία των σχισματικών. Προφανώς οι στόχοι τους είναι κοινοί με την Εκκλησία μόνο στο θέμα της κάρτας, ενώ τα υπόλοιπα τους αφήνουν το λιγότερο παγερά αδιάφορους.
Κρίμα, πολύ κρίμα. Χάθηκε ακόμη μια ευκαιρία για ένα ουσιαστικό βήμα αντίστασης κατά των αντίχριστων προθέσεων της κυβέρνησης κι όσων βρίσκονται πίσω απ' αυτή.

Με ενόχλησε επίσης η παρουσία των σχισματικών. Προφανώς οι στόχοι τους είναι κοινοί με την Εκκλησία μόνο στο θέμα της κάρτας, ενώ τα υπόλοιπα τους αφήνουν το λιγότερο παγερά αδιάφορους.
Κρίμα, πολύ κρίμα. Χάθηκε ακόμη μια ευκαιρία για ένα ουσιαστικό βήμα αντίστασης κατά των αντίχριστων προθέσεων της κυβέρνησης κι όσων βρίσκονται πίσω απ' αυτή.
Kαι εμένα ,δεν μου αρέσουν ατάκες τύπου "ΟΧΙ ΣΤΗ ΔΥΣΗ"babisgr έγραψε:
Το παραπάνω βίντεο που άκουσα μου ακούστηκε κάπως...
Oταν η "κακή Δύση" μας έδινε εκατομμύρια για κονδύλια για να φτιάξουμε την παιδεία μας (επιδοτούμενα σεμινάρια την δεκαετία του 90) για να φτιάξουμε τους δρόμους μας και τις δημόσιες υπηρεσίες μας ήταν καλά
Τώρα που πρέπει να πληρώσουμε για όλα όσα "φάγαμε" και για όλα όσα της αποκρύψαμε (για να μπούμε στην ευρωζώνη) η "Κακή Δύση" είναι του σατανά και εμείς οι καημενούλιδες οι Ελληνες είμαστε το κέντρο του σύμπαντος ,όλοι εμάς μας αδικούν ,όλοι μας φέρονται άδικα ,όλοι μας εκμεταλεύονται και τελικά εμείς είμαστε που δεν σεβόμαστε τους νόμους
Ο άλλος σου λέει "εγώ δεν πληρώνω εισιτήριο" ο άλλος σου λέει "εγώ δεν κόβω απόδειξη" ο άλλος "εγώ θα καπνίζω όπου μου γουστάρει και αδιαφορώ"
Αυτή είναι η νοοτροπία μας δυστυχώς .Εχουμε μπερδέψει την "μαγκιά" με το τι σημαίνει πραγματικά "ελευθερία"
Τι θα πει "έξω από το Μάαστριχ" ; γιατί να πάω σε μια διαδήλωση που θα φωνάζουν όλοι "έξω από το Μάαστριχ" ; αν είναι έτσι να πάω σε μια διαδήλωση του ΚΚΕ και όχι της "Εκκλησίας"
Αν δώσει το σύνθημα ο Αρχιεπίσκοπος και η Ιερά Σύνοδος θα κατέβουν στο δρόμο πάλι χιλιάδες κόσμου και θα μαζευτούν πάλι εκατομμύρια υπογραφών
Καλή Σαρακοστή
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Μάνο γιατί μας έδινε τα κονδύλια η "Δύση"; Επειδή μας αγαπούσε;
Γιατί μας δέχθηκε στην τότε ΕΟΚ (που ήταν η μεγαλύτερη παγίδα);
Γιατί μας γέμισε με χρήματα και μας έκανε νωχελικούς σωματικά και πνευματικά;
Ο ρόλος της Ε.Ε. είναι συγκεκριμένος και ουδόλως απαλάσσεται από τις κακίες (παρανομίες) των Ελλήνων πολιτών.
Ο ρόλος της Ε.Ε. είναι συγκεκριμένος και ουδόλως απαλάσσεται από τις κακίες (παρανομίες) των Ελλήνων πολιτών.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Δεν νομίζω ότι υφίσταται η "αγάπη" στις πολιτικές σχέσεις μεταξύ των κρατώνaposal έγραψε:Μάνο γιατί μας έδινε τα κονδύλια η "Δύση"; Επειδή μας αγαπούσε;
Μεταξύ των λαών φυσικά υπάρχουν συμπάθειες και αντιπάθειες .Εμείς χωνεύουμε τους Ιταλούς Γάλλους Ισπανούς Πορτογάλους ,οι Γερμανοί δεν χωνεύουν και δεν τους χωνεύει προφανώς κανένας
Εσύ το πας πολύ πίσω λοιπόν και τοποθετείς την συζήτηση σε πολιτικές βάσεις και μάλιστα στην αρχή τους ,στην δημιουργία τους .Θεωρείς ότι η ιδέα της Ενωμένης Ευρώπης ήταν κακή ,ότι δεν έπρεπε να γίνει ,ότι έπρεπε να είμασταν έξω από την ΕΟΚ ,ΟΝΕ κτλπ
Δεν ξέρω τι θα είχε συμβεί τότε για να έχω ολοκληρωμένη εικόνα .Μπορεί πχ να μας είχαν πάρει οι Τούρκοι τώρα αν δεν είμασταν υπό την προστασία της Ευρωπαϊκής Ενωσης ,μπορεί να είχαμε γίνει Αργεντινή ,μπορεί να είχαμε πτωχεύσει ,μπορεί να είχαμε εξελιχθεί σε δυνατή δύναμη και να είμασταν μια χαρά
Υποθέσεις όμως που να τις υπερασπίζομαι δεν μπορώ να κάνω γιατί δεν γνωρίζω τι θα είχε συμβεί
Μετά από Παγκόσμιο Πόλεμο ,Εμφύλιο Πόλεμο ,και δικτατορία ,δεν ξέρω πως θα είμασταν λοιπόν και κανείς νομίζω δεν είναι σε θέση να ξέρει ποιά θα ήταν η εναλλακτική μιας Ελλάδας που δεν θα είχε μπει στην Ευρωπαϊκή Ενωση
Εσύ λες ότι μας έκανε νωχελικούς σωματικά και πνευματικά η Ευρώπη .Γιατί όχι η Αμερική ; και αν μας έκανε νωχελικούς κτλπ η Ευρώπη και η Αμερική τότε τι πραγματικά συμβαίνει ; γιατί θα πρέπει όλοι πια να είναι εναντίον μας ; εμείς δεν έχουμε ευθύνη για το αν αποκοπήκαμε από τις ρίζες μας και τις αξίες μας ;
Kαι αυτές οι "ρίζες" όμως και "αξίες" πως ακριβώς μεταφράζονται ; διότι έπεσε στα χέρια μου πρόσφατα ένα τέτοιο βιβλίο με "ρίζες" και "αξίες" παλαιοτέρων δεκαετιών και δεν πίστευα αυτά που διάβαζα
Τεράστια θέματα αυτά ,και μιλάμε με υποθέσεις .Το θέμα δεν είναι αν καλώς ή κακώς είμαστε στην Ευρώπη αλλά το πως θα ξανακάνουμε την Ελλάδα μας μια δυνατή και περήφανη χώρα .Και αυτό δεν γίνεται με συγκεντρώσεις στο Σύνταγμα φωνάζοντας "ΟΧΙ ΣΤΗ ΔΥΣΗ" "ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΑΑΣΤΡΙΧ"
Καλή Σαρακοστή
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Η ιδέα της ενωμένης Ευρώπης δεν είναι κακή επειδή είναι κακή η ένωση των λαών, αλλά επειδή αυτοί που την σχεδίασαν είχαν άλλα στο μυαλό τους και όχι την (πνευματική) ευμάρεια των πολιτών.
Τόσο η ηγεσία των Η.Π.Α. όσο και αυτή της ενωμένης Ευρώπης υπακούουν στο σχέδια που έχουν αναπτυχθεί από τους οραματιστές της παγκοσμιοποίησης, προπομπός της οποίας υπήρξε η ΕΟΚ.
Αν εμεις είμασταν σωστοί Χριστιανοί να είσαι σίγουρος ότι κανένας λαός δεν θα μπορούσε να μας κάνει κακό, ούτε οι Τούρκοι, αλλά ούτε και όλοι μαζί οι Δυτικοί. Δυστυχώς είμαστε Χριστιανοί μόνο κατ' ευφημισμόν και γι' αυτό πατάμε την μπανανόφλουδα που μας πετάνε και πέφτουμε τόσο εύκολα. Ευτυχώς που υπάρχουν εκείνοι, οι λίγοι πραγματικοί Χριστιανοί, που προσεύχονται για όλους μας και χάριν αυτών είμαστε ακόμη ανεξάρτητη χώρα και μάλιστα χάριν αυτών ο Θεός "θα κάμει ό,τι θα κάμει".
Τόσο η ηγεσία των Η.Π.Α. όσο και αυτή της ενωμένης Ευρώπης υπακούουν στο σχέδια που έχουν αναπτυχθεί από τους οραματιστές της παγκοσμιοποίησης, προπομπός της οποίας υπήρξε η ΕΟΚ.
Αν εμεις είμασταν σωστοί Χριστιανοί να είσαι σίγουρος ότι κανένας λαός δεν θα μπορούσε να μας κάνει κακό, ούτε οι Τούρκοι, αλλά ούτε και όλοι μαζί οι Δυτικοί. Δυστυχώς είμαστε Χριστιανοί μόνο κατ' ευφημισμόν και γι' αυτό πατάμε την μπανανόφλουδα που μας πετάνε και πέφτουμε τόσο εύκολα. Ευτυχώς που υπάρχουν εκείνοι, οι λίγοι πραγματικοί Χριστιανοί, που προσεύχονται για όλους μας και χάριν αυτών είμαστε ακόμη ανεξάρτητη χώρα και μάλιστα χάριν αυτών ο Θεός "θα κάμει ό,τι θα κάμει".
- constantinosa.gr
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
http://www.constantinosa.gr/index.php?o ... 23&lang=el
+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ
Μόλις το βρήκα και θέλω την γνώμη σας
+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ
Μόλις το βρήκα και θέλω την γνώμη σας
Φωτογραφία γάμου http://www.imaginestudio.gr
Επιλεγμένα Ορθόδοξα κείμενα http://www.ambelosalithini.gr
Επιλεγμένα Ορθόδοξα κείμενα http://www.ambelosalithini.gr
-
filtor
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Ας σκεφθούμε ότι ήταν ο μακαριστός Χριστόδουλος αρχιεπίσκοπος :stathisgrh έγραψε:Εγω αδελφε λεω αλλο πραγμα...................εσυ λες οτι επειδη πεταξαν τις υπογραφες δεν μας υπολογιζουν κιολας οσο θα έπρεπε...............................ανεξαρτητα απο αυτο που λες και εχει βαση ............εγω λεω οτι εαν σημερα ηταν Αρχιεπισκοπος Ελλαδος ο Χριστοδουλος δεν θα ειχε 10000 αλλα κανα 2.000.000 σιγουρα πραγματα και οχι μονο θα ειχε περισσοτερο κοσμο αλλα μπορει με τις τοποθετησεις του ειδη να ειχε αναβαλει τα σχεδια των ανδρικελων που κυβερναν την Ελλαδα εδω και μια 25ετια.filtor έγραψε:Αγαπητέ Στάθη εάν δεν είχαν πεταχτεί στα σκουπίδια οι 3.000.000 υπογραφές για τις ταυτότητες τώρα θα ακούγανε Εκκλησία και θα τρέμανε...stathisgrh έγραψε:Η Απαντηση θα τους δωθει στην επομενη λαοσυναξη ή λαοσυγκεντρωση που έλεγε και ο μακκαριστος Χριστοδουλος.
ΥΓ: Εαν ζουσε ο προηγουμενος Αρχιεπισκοπος εχθες θα ειχε 1.000.000 κοσμο και στην επομενη 2.000.000. το λεω παλι για να καταλαβουν μερικοι ποσο ασχημα χτυπαει αυτη η ΣΙΩΠΗ ΤΗς ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΙΕΡΑΡΧΕΙΑΣ.![]()
Ετσι δρουν οι Πνευματικοι οδηγοιη κατα το Ονομα (Θεε μου συγχωραμε) δρουνε οπως σημερα ανεξαρτητα εαν η Θεση του ειναι καθαρα ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ή ΣΥΝΟΛΙΚΗ της σημερινης μιλαω Ιεραρχειας.
Ο Χρονος θα το επιβεβαιωση ή θα με βγαλει ΨΕΥΤΗ και μακαρι να βγω ψευτης και εγω πρωτος θα βγω να ζητησω συγνωμη και να πω οτι ειχα αδικο.............................αλλα δεν το νομιζω
θα απαξιωνόταν οποιαδήποτε αντίδραση σαν αντίδραση τάχα μου ακροδεξιών και αναχρονιστικών στοιχείων της κοινωνίας;
Νομίζω πως θα επερχόταν μια απίστευτη διχόνοια στον ελληνικό λαό η οποία υπάρχει και τώρα εν υπνώσει...
Άμα ο Ιερώνυμος είχε την ίδια στάση δεν θα του την έπεφτε όλα τα εγκάθετα "προοδευτικά" ΜΜ"Ε" για να τον απαξιώσουν κι αυτόν;
Ενώ τώρα έχει κερδίσει την εκτίμηση όλων αυτών και δρα σαν ...δούρειος ίππος που την κατάλληλη στιγμή θα πει το "ΟΧΙ" χωρίς να μπορεί το "προοδευτικό" παρακράτος να τον χαρακτηρίσει "ακραίο"...
Εάν δεν το πει το "ΟΧΙ" τότε έχουμε όλα τα δίκαια να του καταλογίσουμε τα χειρότερα...
Δεν ξέρω εάν έγινα κατανοητός...
Ας δούμε και τι λέει ο γέροντας Παΐσιος :
- Ο κόσμος, Γέροντα, ρωτάει τι να κάνουν σχετικά με τις νέες ταυτότητες.
- Εσείς καλύτερα, όταν σας ρωτούν, να τους λέτε νά συμβουλεύονται τους Πνευματικούς τους και να κάνουν υπομονή να δουν πώς θα ενεργήση η Εκκλησία, γιατί πολλοί κάνουν ερωτήσεις, άλλα λίγοι καταλαβαίνουν τις απαντήσεις.
Ας περιμένουμε λίγο ακόμη...Θά κάνουμε υπομονή, θα δείξουν τα πράγματα. Και μόνον που λένε ότι δεν βάζουν το 666, είναι κάτι. Αρνούνται και οι ίδιοι. Ας δούμε τελικά τι θα βάλουν. Μέχρι που να κυκλοφορήσουν οι νέες ταυτότητες, μπορεί νά 'ρθη και η οργή του Θεού. Υστερα, δέν είναι ότι σε είκοσι τέσσερις ώρες θα πρέπη να βγάλουν όλοι ταυτότητες. Ας βγουν οι πρώτες " θά εξετασθούν και, αν βγη ψεύτης ο υπουργός, θα είναι δίκαιος ο αγώνας. Αν τώρα συνεχίσουμε τίς διαμαρτυρίες, εκείνοι θα πουν: «Νά, αυτοί δημιουργούν ταραχές. Ενώ δεν τίθεται θέμα, φωνάζουν και διαμαρτύρονται». Το σκυλί, αν είναι καλός φύλακας, γαυγίζει, όταν έρχεται ο κλέφτης. Όταν ο κλέφτης φύγη, σταματάει. Αν συνέχιση να γαυγίζη, τότε δεν είναι καλός φύλακας.
-
filtor
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Μια ευλογία από τις εκδόσεις "Αγιοτόκος Καππαδοκία" σχετικά με το θέμα μας :

"ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ - 666 - ΚΑΡΤΕΣ - ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ - ΧΑΡΑΓΜΑ"
http://1453-2009.pblogs.gr/2011/01/anti ... ragma.html

"ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ - 666 - ΚΑΡΤΕΣ - ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ - ΧΑΡΑΓΜΑ"
http://1453-2009.pblogs.gr/2011/01/anti ... ragma.html