Σχετικά με την Διαμαντοπούλου να σας αναφέρω μια είδηση έγκυρη που κι εμένα μ' εξέπληξε αφού της έχω σύρει χίλια μύρια...aposal έγραψε:Μπράβο σε όσους συμμετείχαν! Δυστυχώς, λόγω ειδικών συνθηκών, από την Πέμπτη το βράδυ μέχρι το πρωί της Δευτέρας ήμουν στην Θεσσαλονίκη και δεν μπόρεσα να παραστώ!
Δεν περίμενα από τα κανάλια της TV να παίξουν κάτι! Τα αφεντικά τους έχουν επιβάλει ένα εμπάργκο σε όλες τις πληροφορίες και τις αντιδράσεις υπέρ της Εκκλησίας. Πάντως τα ρεπορτάζ για το "σκάνδαλο" της Ι. Μονής Βατοπαιδίου το έπαιζαν τότε, συνεχώς, και η προσπάθειά τους να ξευτιλίσουν, μέσω της Ιερά Μονής, την Εκκλησία ήταν μεγάλη!
Μας κυβερνούν Θεομάχοι, διεφθαρμένοι, ανήθικοι και χυδαίοι. Άνθρωποι που μπορεί να ξεκίνησαν με κάποιες αξίες και ιδανικά, τα οποία όμως στην πορεία εξαφανίστηκαν προκειμένουν να εξασφαλιστεί η καρέκλα της εξουσίας.
Δεν με εκπλήσσει καθόλου η κυρία Διανατοπούλου! Ανθρωπος που μετέχει της λέσχης είναι συνειδητός Θεομάχος! Άλλωστε για να γίνει Υπουργός Παιδείας πρέπει να είναι "μέσα στο κόλπο", κάτι που ισχύει για όλους τους Υπουργούς Παιδείας, με πρώτον τον μακαρίτη που είχε φθάσει στον ανώτατο βαθμό μασονίας (33ο), εκεί, στην δεκετία του '70! Ο Θεός να τον αναπαύσει!
Η Ιερά Σύνοδος με λυπεί συνεχώς. Πιστεύω ότι περιμένει να τελειώσει η Επιτροπή το έργο της για την ηλεκτρονική ταυτότητα, αλλά επειδή οι Ιεράρχες δεν είναι κουτοί (καθόλου μάλιστα), έχω την άποψη ότι τελικά θα πάρουν θέση και μάλιστα έγκαιρα!
Ελπίζω να μην σιωπά επειδή θέλει να κάνει διπλωματικές κινήσεις και να αποφύγει τις ρήξεις, γιατί σε τέτοιες κρίσιμες στιγμές η σιωπή είναι συμμετοχή με τον αντίθετο!
Πριν καιρό όταν κατέβηκε Ηγουμένη από την περιοχή της Κοζάνης κατέβασε ρολά στο Υπουργείο και ασχολήθηκε μόνο μαζί της για πολλές ώρες συζητώντας...
Ποιος ξέρει...
Μπορεί όλα αυτά που βλέπουμε να είναι κι αλλιώς...