Πρόσκληση σε δράση. Ας αντισταθούμε στην κάρτα του Πολίτη

Προβληματισμοί και ανταλλαγή ιδεών από την Επικαιρότητα.

Συντονιστής: Συντονιστές

lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Πρόσκληση σε δράση. Ας αντισταθούμε.

Δημοσίευση από lovethink »

aposal έγραψε:
lovethink έγραψε:Δεν υπήρχε το σημερινό μπέρδεμα, κατά το οποίο βγαίνουν οι εχθροί με τις καλοσυνάτες φάτσες τους και μας δηλώνουν Χριστιανοί και ότι όλα αυτά γίνονται για την καλύτερη εξυπηρέτησή μας!!
Yπάρχει σύγχιση
Δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα τι θέλουμε και τι δεν θέλουμε
Δεν θέλουμε πλαστική κάρτα για ταυτότητα είτε περιέχει τσιπάκι είτε όχι ; ή μόνο αν περιέχει τσιπάκι δεν την θέλουμε ;
Aπό την άλλη υπάρχει όντως και η εξέλιξη ,η καλή εξέλιξη ,η σωστή ,αυτή που πρέπει να γίνεται αλλά χωρίς να κρύβει κινδύνους
Διότι δεν μπορεί το 2011 να πηγαίνεις στον ΟΑΕΔ για ανανέωση κάρτας ( χάρτινης ) και να σου κολάνε πάνω αυτοκόλητα (σαν αυτά που βάζαν κάποτε τις τιμές πάνω στα σουβενίρς) με την επόμενη ημερομηνία ανανέωσης
Καλή Σαρακοστή
vasilisalt
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από vasilisalt »

aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Καλό θα έιναι να μην παραθέτουμε ένα url και να αναγκάζουμε κάποιον να προστρέξει εκεί για να δει αυτό που θέλουμε. Εφόσον κάνουμε ζωντανό διάλογο, έχω την άποψη ότι θα ήταν καλύτερο να παραθέτουμε κάποια κομάτια από ένα κείμενο (ή μία συνέντευξη), αυτά δηλαδή που θεωρούμε ότι είναι προς συζήτηση και στο τέλος να δίνουμε και το url ώστε όλοι να μπορούν να οδηγηθούν στην πηγή, για περαιτέρω πληροφόρηση.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Άβαταρ μέλους
Captain Yiannis
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Captain Yiannis »

Ερωτηθείς για το 666 και την «Κάρτα του Πολίτη» ο Μητροπολίτης Ζακύνθου μεταξύ άλλων τόνισε: «Προχθές στην εορτή του Αγίου Φωτίου είχαμε μια εκδήλωση της Συνόδου, υπήρξε μια εισήγηση ενός καθηγητή της Θεσσαλονίκης με θέμα: «Το καλό και το κακό κατά τον Άγιο Φώτιο», τότε ζήτησα τον λόγο και είπα: Αυτή την ώρα στο Σύνταγμα πηγαίνουν κάποιοι για το ζήτημα της Κάρτας του Πολίτη».

«Μετά από όσα μας είπε ο Καθηγητής ζητώ και προτρέπω να πάμε στο Σύνταγμα, να τα επαναλάβουμε εκεί για να πούμε σ΄ αυτούς που λένε ότι είναι πιστοί, ότι όποιος έχει τον Χριστό μέσα του δεν φοβάται τον Αντίχριστο», πρόσθεσε ο Μητροπολίτης Χρυσόστομος.

Επίσης, απευθυνόμενος προς τους Έλληνες υπογράμμισε: «Βάλτε τον Χριστό μέσα σας, και δεν φοβόσαστε τίποτα από εκεί και πέρα. Είναι δυνατόν να είσαι πιστός, να είσαι Χριστιανός και να φοβάσαι τον Αντίχριστο;»

«Το καλό και το κακό εν υπάρχει μέσα μας, μέσα από μια ελευθερία που έφτιαξε ο Θεός και σου λέει διάλεξε σου έδωσα λογική. Εγώ λοιπόν διαλέγω Θεό τον εγκαθιστώ στην καρδιά μου, και δεν πρόκειται να με πλησιάσει ποτέ ο Αντίχριστος», πρόσθεσε κλείνοντας ο Μητροπολίτης Ζακύνθου.
Κανείς δεν είναι τέλειος και κανείς δεν θα πρέπει να απαιτεί από τους άλλους τελειότητα.
Όλοι ως ατελείς πορευόμαστε και με ατέλειες συμπορευόμαστε.
Η τελειότητα δεν ανήκει στους ανθρώπους παρά μονάχα στον Θεό.
Άβαταρ μέλους
Captain Yiannis
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Captain Yiannis »

Captain Yiannis έγραψε:
Ερωτηθείς για το 666 και την «Κάρτα του Πολίτη» ο Μητροπολίτης Ζακύνθου μεταξύ άλλων τόνισε: «Προχθές στην εορτή του Αγίου Φωτίου είχαμε μια εκδήλωση της Συνόδου, υπήρξε μια εισήγηση ενός καθηγητή της Θεσσαλονίκης με θέμα: «Το καλό και το κακό κατά τον Άγιο Φώτιο», τότε ζήτησα τον λόγο και είπα: Αυτή την ώρα στο Σύνταγμα πηγαίνουν κάποιοι για το ζήτημα της Κάρτας του Πολίτη».

«Μετά από όσα μας είπε ο Καθηγητής ζητώ και προτρέπω να πάμε στο Σύνταγμα, να τα επαναλάβουμε εκεί για να πούμε σ΄ αυτούς που λένε ότι είναι πιστοί, ότι όποιος έχει τον Χριστό μέσα του δεν φοβάται τον Αντίχριστο», πρόσθεσε ο Μητροπολίτης Χρυσόστομος.

Επίσης, απευθυνόμενος προς τους Έλληνες υπογράμμισε: «Βάλτε τον Χριστό μέσα σας, και δεν φοβόσαστε τίποτα από εκεί και πέρα. Είναι δυνατόν να είσαι πιστός, να είσαι Χριστιανός και να φοβάσαι τον Αντίχριστο;»

«Το καλό και το κακό εν υπάρχει μέσα μας, μέσα από μια ελευθερία που έφτιαξε ο Θεός και σου λέει διάλεξε σου έδωσα λογική. Εγώ λοιπόν διαλέγω Θεό τον εγκαθιστώ στην καρδιά μου, και δεν πρόκειται να με πλησιάσει ποτέ ο Αντίχριστος», πρόσθεσε κλείνοντας ο Μητροπολίτης Ζακύνθου.
Χαίρομαι που κανένας δεν σχολιάζει την Θέση του Μητροπολίτου Χρυσοστόμου. :8
Δόξα τω Θεώ Πάντων Ένεκεν.
Κανείς δεν είναι τέλειος και κανείς δεν θα πρέπει να απαιτεί από τους άλλους τελειότητα.
Όλοι ως ατελείς πορευόμαστε και με ατέλειες συμπορευόμαστε.
Η τελειότητα δεν ανήκει στους ανθρώπους παρά μονάχα στον Θεό.
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Την σχολιάσαμε αλλού, σε άλλο θέμα.
Ποτέ δεν έχω συμφωνήσει με τον συγκεκριμένο Μητροπολίτη, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι εγώ έχω δίκιο κι εκείνος άδικο.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
agiooros
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από agiooros »

Άβαταρ μέλους
dionysisgr
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από dionysisgr »

Καλααα.. Τι μας λες τωρα..

Εμενα με φωτογραφισε μια κοπελα κατα προσωπο με ενα τεραστιο φακο, και πιστευω να βγηκα ωραιος.. :lol:

Μακαρι, αμα ειναι να βγαλει μεροκαματο η κοπελιτσα, κομματια να γινει..

Κραταγα και ενα μικρο σταυρο, υψωμενο με το αριστερο χερι στον ουρανο, ο αθλιος!

Μεσαιωνας, τι να πεις.. Αυτα ειναι τα αισχη των Χριστιανων. Σκοτωμα παιδι μου θελουν ολοι.

Πα, πα, πα... Καλα κανει το κρατος παιδι μου, να τους στειλει εις το πυρ το εξωτερον,
ολους αυτους τους παλιο-ταλιμπαν, τους φανατικους σκοταδιστες, τους καθυστερημενους,
που εμποδιζουν να ερθει στον κοσμο, η λαμπρη νεα χρυση εποχη της global government, wow!!! Οoo! Υeees!!!

Εμποδιζουν την επιθυμητη εξελιξη, δηλαδη απο τον ανθρωπο στο κατοικιδιο.. Απο το προσωπο στο κτηνος.

Καλα να παθουν. Καντε τους κιμα. Και εγω μαζι σας. :shock:

Με βλεπω σε λιγο καιρο να σας γραφω απο κανενα Γκουανταναμο, προς Κουβα μερια,
αμα μου δινουν ιντερνετ καμμια φορα τον μηνα... :20

Ετσι θα γλυτωσετε και απο μενα, και εγω απο τις αμαρτιες μου..
"ἰδοὺ ἐγὼ μεθ᾿ ὑμῶν εἰμι πάσας τὰς ἡμέρας ἕως τῆς συντελείας τοῦ αἰῶνος. ᾿Αμήν."
dimitrisgr
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από dimitrisgr »

aposal έγραψε:
Ο Θεός ΔΕΝ πρόκειται να αφήσει τα πλασματά Του αβοήθητα!
Αυτό είναι το μόνο σίγουρο!!!
toula
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από toula »

dionysisgr έγραψε:Καλααα.. Τι μας λες τωρα..

Εμενα με φωτογραφισε μια κοπελα κατα προσωπο με ενα τεραστιο φακο, και πιστευω να βγηκα ωραιος.. :lol:

Μακαρι, αμα ειναι να βγαλει μεροκαματο η κοπελιτσα, κομματια να γινει..

Κραταγα και ενα μικρο σταυρο, υψωμενο με το αριστερο χερι στον ουρανο, ο αθλιος!

Μεσαιωνας, τι να πεις.. Αυτα ειναι τα αισχη των Χριστιανων. Σκοτωμα παιδι μου θελουν ολοι.

Πα, πα, πα... Καλα κανει το κρατος παιδι μου, να τους στειλει εις το πυρ το εξωτερον,
ολους αυτους τους παλιο-ταλιμπαν, τους φανατικους σκοταδιστες, τους καθυστερημενους,
που εμποδιζουν να ερθει στον κοσμο, η λαμπρη νεα χρυση εποχη της global government, wow!!! Οoo! Υeees!!!

Εμποδιζουν την επιθυμητη εξελιξη, δηλαδη απο τον ανθρωπο στο κατοικιδιο.. Απο το προσωπο στο κτηνος.

Καλα να παθουν. Καντε τους κιμα. Και εγω μαζι σας. :shock:

Με βλεπω σε λιγο καιρο να σας γραφω απο κανενα Γκουανταναμο, προς Κουβα μερια,
αμα μου δινουν ιντερνετ καμμια φορα τον μηνα... :20

Ετσι θα γλυτωσετε και απο μενα, και εγω απο τις αμαρτιες μου..
Καλά, γέλασα πολύ Διονύση ! :lol:
Πάντως το Γκουαντανάμο και τις Κούβες ξέχνα τα. Δεν θα πας πουθενά γιατί δεν θέλουμε να γλυτώσουμε από σένα ! Κάθε άλλο μάλιστα!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα”