Ενάρετος Αγιορείτης μοναχός

Εδώ μπορείτε να συζητήσετε σχετικά με τους Αγιορείτες Πατέρες που έχετε επισκεφθεί στο Αγιον Όρος

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
balloo
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας
Επικοινωνία:

Ενάρετος Αγιορείτης μοναχός

Δημοσίευση από balloo »

περυσι περισα πολυ δυσκολες μερες και μεγαλες δοκιμασιες.ειχαν σπασει τα νευρα μου.βλεπετε και ο πνευματικος μου πουνε εναρετος ερχετε 3-4 φορες το χρονο. ενιωσα την αναγκη να μιλησω με εναν εναρετο γεροντα ακομα και στο τηλεφωνικως. κοντεψα να πεθανω ημουν πολυ χαλια απ τις στεναχωριες μεπνιγε κατι στο λαιμο παιδια θελω να σας παρακαλεσω να ειστε πολυ επιφυλακτικοι εδω μεσα στο ιντερνετ γιατι μπαινουν και σατανιστες ακομα και σε σελιδες ασχετες που δε φανταζεστε και κοιταζουν να βρουν θυματα συνηθως ανθρωπους που εκκλησιαζονται για να εκδικη8ουν. περυσι χωρις να το θελω ειχα μπει σενα φορουμ και μου μιλησε ενα τετοιο ατομο και περασα πολλα καλα απ ατον στο σπιτιμου κοτεψα να πεθανω τεσπα δε θα θελα να αναφερω περισσοτερα.οσα λεω το λεω μονο για να προσεχετε που μιλατε. υπαρχουν σατανιστες που σε παραπλανουν τοσο νομιζεις οτι ειναι οι καλυτεροι ανθρωποι και στη φερνουν απο κει που δε το περιμενεις.τεσπα περυσι μουχαν συμβει τοσα απανωτα κακα ημουν χαλια πηρα τυχαια τυλεφωνο σενα μοναστηρι στο αγιο ορος και ζητησα επιγοντως να μιλησω μενα γεροντα. το σηκωσε καποιος. μιλαγε τοσο απλα σα κοσμικος.και σαν αδερφος μου λυπηθηκα μια λεω κριμα δεν ειναι διορατικος. με επερνε καθε μερα σχεδον στο κινητο με δικα του εξοδα και με στηριζε ψυχολογικα αλλα δεν εδειχνε ενα σημαδι οτι ηταν εναρετος. μια μερα επεσα σενα παραπτωμα και την αλλη μερα με πηρε και μουπε ακριβως αυτο πουκανα και με μαλωσε οτι ολα τα βλεπει ο θεος. εγω εμεινα κοκκαλο. μαυτο θελω να σας πω οτι στο αγιο ορος υπαρχουν πολλοι εναρετοι που δε το δειχνουν απο ταπεινωση.παρα μονο οταν νομιζουν οτι θα βοηθισουν μια ψυχη δειχνουν το προορατικο τους χαρισμα.
:-)
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αγιορείται Πατέρες”