Η εκκλησία παχαίνει! "ΦΟΒΕΡΗ ΕΡΕΥΝΑ!!!"
Συντονιστής: Συντονιστές
-
kostasellas
- Έμπειρος Αποστολέας

Η εκκλησία παχαίνει! "ΦΟΒΕΡΗ ΕΡΕΥΝΑ!!!"
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΕ ΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ....ΣΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΑΡΘΡΟ:
Η εκκλησία παχαίνει.Και ειδικά τους νέους. Έρευνα της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Northwestern “αποκάλυψε” πως οι νέοι που εντρυφούν σε θρησκευτικές δραστηριότητες μια φορά την εβδομάδα έχουν 50% περισσότερες πιθανότητες να γίνουν παχύσαρκοι ως μεσήλικες! Υπάρχουν και προηγούμενες έρευνες που συνδέουν τη θρησκευτική δραστηριότητα με την παχυσαρκία, αλλά είναι η πρώτη φορά που οι επιστήμονες απέδειξαν το πώς η αυξημένη ενασχόληση με τα θρησκευτικά προκαλεί αύξηση του σωματικού βάρους. Παρακολουθώντας το βάρος των συμμετεχόντων στην έρευνα για καιρό και θέτοντας τις διαφορές ανάμεσα στην ηλικία, τη φυλή, το φύλο, το μορφωτικό επίπεδο, το εισόδημα και φυσικά το δείκτη μάζας του σώματος, η ομάδα της Σχολής έδειξε πως “οι έχοντες φυσιολογικό βάρος νέοι με μεγάλη θρησκευτική δραστηριότητα είναι πιθανότερο να γίνουν παχύσαρκοι”.
Και αυτό γιατί όπως παρατήρησαν οι ερευνητές, οι νέοι που εμπλέκονται σε θρησκευτικές δραστηριότητες είναι πολύ πιο πιθανό να καταναλώνουν επιπλέον γεύματα την ημέρα πριν, μετά ή και κατά τη διάρκεια των δραστηριοτήτων.
Παρ' όλα αυτά παρατήρησαν πως οι νέοι αυτοί έχουν λιγότερες πιθανότητες να πιουν αλκοόλ ή να καπνίσουν και γενικά είναι πιο ανοιχτοί στην επικοινωνία με τους άλλους.
http://www.cosmo.gr/OddlyEnough/USA/315934.html
Επι την ευκαιρία το Πανεπιστήμιο Northwestern University Βρίσκεται στο Chicago USA
Η εκκλησία παχαίνει.Και ειδικά τους νέους. Έρευνα της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Northwestern “αποκάλυψε” πως οι νέοι που εντρυφούν σε θρησκευτικές δραστηριότητες μια φορά την εβδομάδα έχουν 50% περισσότερες πιθανότητες να γίνουν παχύσαρκοι ως μεσήλικες! Υπάρχουν και προηγούμενες έρευνες που συνδέουν τη θρησκευτική δραστηριότητα με την παχυσαρκία, αλλά είναι η πρώτη φορά που οι επιστήμονες απέδειξαν το πώς η αυξημένη ενασχόληση με τα θρησκευτικά προκαλεί αύξηση του σωματικού βάρους. Παρακολουθώντας το βάρος των συμμετεχόντων στην έρευνα για καιρό και θέτοντας τις διαφορές ανάμεσα στην ηλικία, τη φυλή, το φύλο, το μορφωτικό επίπεδο, το εισόδημα και φυσικά το δείκτη μάζας του σώματος, η ομάδα της Σχολής έδειξε πως “οι έχοντες φυσιολογικό βάρος νέοι με μεγάλη θρησκευτική δραστηριότητα είναι πιθανότερο να γίνουν παχύσαρκοι”.
Και αυτό γιατί όπως παρατήρησαν οι ερευνητές, οι νέοι που εμπλέκονται σε θρησκευτικές δραστηριότητες είναι πολύ πιο πιθανό να καταναλώνουν επιπλέον γεύματα την ημέρα πριν, μετά ή και κατά τη διάρκεια των δραστηριοτήτων.
Παρ' όλα αυτά παρατήρησαν πως οι νέοι αυτοί έχουν λιγότερες πιθανότητες να πιουν αλκοόλ ή να καπνίσουν και γενικά είναι πιο ανοιχτοί στην επικοινωνία με τους άλλους.
Επι την ευκαιρία το Πανεπιστήμιο Northwestern University Βρίσκεται στο Chicago USA
- stathisekp
- Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Η εκκλησία παχαίνει! "ΦΟΒΕΡΗ ΕΡΕΥΝΑ!!!"
kostasellas έγραψε:....Και αυτό γιατί όπως παρατήρησαν οι ερευνητές, οι νέοι που εμπλέκονται σε θρησκευτικές δραστηριότητες είναι πολύ πιο πιθανό να καταναλώνουν επιπλέον γεύματα την ημέρα πριν, μετά ή και κατά τη διάρκεια των δραστηριοτήτων.
Πάντως εγώ δεν έχω δει κανέναν να μασουλάει στη διάρκεια μιας "δραστηριότητας"!!!.
(Από τις λεγόμενες έρευνες του κ...!!!!)
Δώρησαί μοι του όράν τα έμά πταίσματα και μη κατακρίνειν τον άδελφόν μου
- stathis73
- Κορυφαίος Αποστολέας

Και ο ΑΕΡΑΣ εαν δεν ειναι "πλουσιος"
........................τοτε οσοι τον αναπνεουν......................μενουν πτωχοι το πνευματι......
..................ε ρε τι αλλο θα ακουσουμε.
Τις θεός Μέγας ως ο Θεός ημών.
- babisgr
- Κορυφαίος Αποστολέας

stathisekp έγραψε: Πάντως εγώ δεν έχω δει κανέναν να μασουλάει στη διάρκεια μιας "δραστηριότητας"!!!.
Κοίτα, και εγώ όταν είμαι πάνω στο αναλόγιο δε μασουλάω, αλλά όταν τελειώσεις δε θα πας με τα παιδιά που έψελνες να τραφείς και σωματικά. Καλή είναι η πνευματική αλλά χρειάζεται και η σωματική.
ΥΓ: Μπορεί σε τιποτα προτεσταντικές εκκλησίες να τους δίνουν τίποτα να τσιμπολογάν ενώ τα μιλάει ο ιερέας τους..
Καθεῖλε δυνάστας ἀπό θρόνων καί ὕψωσε ταπεινούς...
- nickzark
- Κορυφαίος Αποστολέας

Καλα η ερευνα δεν μιλα για την ορθοδοξη εκκλησια.Στην Αμερικη μπορει να ισχυει
-
manosthess
- Απλό Μέλος

με συχωρειται παιδια,αυτη που καναν την ερευνα δεν μας ειπαν,μηπως οταν μπαινουμε στην εκκλησια μας δινουν και ξηρους καρπους και κανα αλλο ειδος φαγητου,πατατακια ποπκορν,μηπως εχει και κανα κυλικειο?
τι αλλο θα ακουσουμε,ο καθενας σκεφτεται κατι σου λεει θα το βγαλω σαν ερευνα!τι να πει κανεις!
τι αλλο θα ακουσουμε,ο καθενας σκεφτεται κατι σου λεει θα το βγαλω σαν ερευνα!τι να πει κανεις!
"Τα αδύνατα παρ'ανθρώποις,δυνατά παρά το θεώ έστι"
"Ο γάρ ζυγός μου ο χριστός και το φορτίον μου ελαφρόν έστι"
"Ο γάρ ζυγός μου ο χριστός και το φορτίον μου ελαφρόν έστι"
- nickzark
- Κορυφαίος Αποστολέας

Στην Αμερικη μπορει να μοιραζουν και τσιζμπεργκερ.

-
theodosis79
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Να 'ναι ευλογημένο! Απο τη μια μας λένε πως η εκκλησία επιβάλλει εξοντωτικές νηστείας και ανάγκάζει τους πιστούς να στερούνται βασικά είδη διατροφής για τον οργανισμό τους και απο την άλλη μας λένε ότι μας παχαίνει κιόλας. Οι δυστυχείς , τους βαράει ο ταγκαλάκος το ντέφι και αυτοί "χορεύουν" (παρουσιάζουν τα πράγματα κάθε φορά) όπως τον συμφέρει.
βλεπω οτι η ερευνα ειναι γενικη και ασαφης αφου μιλα γενικα για θρησκευτικες δραστηριοτητες και οχι ειδικα για το χριστιανισμο. μπορει να αναφερεται σε ταοιστες, σε ινδουιστες, σε μουσουλμανους, σε χιλιες δυο αιρεσουλες κτλ κτλ.
«Όπου έρως θείος ήψατο καρδίας, εκεί φόβος ρημάτων ουκ ίσχυσε».
-
theodosis79
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Εννοούν μάλλον πως ένας άνθρωπος που ασχολείται με την εκκλησία και τα πνευματικά, δεν "καίγεται" τόσο πολύ για τη σιλουέτα του . ούτε τρέχει καθημερινά σε γυμναστήρια για να έχει καλλίγραμμο σώμα γιατί όλα αυτά τα θεωρεί δευτερεύοντα. Ακόμη και αν έχει κάποια παραπανίσια κιλά δεν θεωρεί πως του είναι πρόβλημα. Ακόμη στην περίοδο της νηστείας καταφεύγει σε άλλου είδους φαγητά όπως θαλασσινά, γλυκά, πίτες, τα οποία αν και νηστίσιμα είναι εξαιρετικά παχυντικά. Ενώ ένας που έχει πάθος με την εικόνα του σώματος του και τρέμει μήπως πάρει κανένα κιλό αυτός είναι ικανός να λιμοκτονήσει παρά να χαλάσει την καλλίγραμμη σιλουέτα του. Θα πείτε είναι και η υγεία στη μέση. Εγώ με μια πρώτη ματιά έτσι το βλέπω. Συγχωρήστε με.