Διακοπή ιστοσελίδας
Συντονιστής: Συντονιστές
- ULYSSES
- Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Διακοπή ιστοσελίδας
ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ.
Ετσι όπως το λες μοιάζει να χαρακτηρίζεις κάποιους "κτήνη που πεινάνε" ,δεν είναι ωραίοaposal έγραψε:Το να συζητάμε δεν σημαίνει απαραιτήτως ότι πρέπει να συμπεριφερώμεθα ως κάποια κτήνη που πεινάνε!
Για το λόγο αυτό, παρ' όλο που το φόρουμ θα παραμείνει κλειστόν λόγω ...νηστείας, το Αρχονταρίκι ΜΟΥ θα είναι ανοικτό και θα παραδίδει μαθήματα σοβαρότητος και πνευματικής προώθησης (nitro...)
Καλή Σαρακοστή
lovethink έγραψε:Ετσι όπως το λες μοιάζει να χαρακτηρίζεις κάποιους "κτήνη που πεινάνε" ,δεν είναι ωραίοaposal έγραψε:Το να συζητάμε δεν σημαίνει απαραιτήτως ότι πρέπει να συμπεριφερώμεθα ως κάποια κτήνη που πεινάνε!
Για το λόγο αυτό, παρ' όλο που το φόρουμ θα παραμείνει κλειστόν λόγω ...νηστείας, το Αρχονταρίκι ΜΟΥ θα είναι ανοικτό και θα παραδίδει μαθήματα σοβαρότητος και πνευματικής προώθησης (nitro...)
ειναι λογω νηστειας-πεινας, αμα κοψει η λορδα χρησιμοποιεις και τις αναλογες εκφρασεις χε χε!!!!
«Όπου έρως θείος ήψατο καρδίας, εκεί φόβος ρημάτων ουκ ίσχυσε».
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Λοιπόν μετά από καθε μου κουβέντα χιομοριστική θα πρέπει να τελειώνω με τη λέξη ΧΙΟΥΜΟΡ για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις...
Ή το χιούμορ μου είναι κακής ποιότητος γι' αυτό και δεν γίνεται αντιληπτό, ή έχω φτάσει σε δυσθεώρητο πνευματικό επίπεδο, που δυσκολεύει την επικοινωνία μου μαζί σας!
(τείνω να πιστέψω το δεύτερο)
ΧΙΟΥΜΟΡ!
Ή το χιούμορ μου είναι κακής ποιότητος γι' αυτό και δεν γίνεται αντιληπτό, ή έχω φτάσει σε δυσθεώρητο πνευματικό επίπεδο, που δυσκολεύει την επικοινωνία μου μαζί σας!
ΧΙΟΥΜΟΡ!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
ααααααα μπερδεύτηκαaposal έγραψε:Λοιπόν μετά από καθε μου κουβέντα χιομοριστική θα πρέπει να τελειώνω με τη λέξη ΧΙΟΥΜΟΡ για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις...
ΧΙΟΥΜΟΡ!
Καλή Σαρακοστή
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Mea culpa!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
- marinam
- Κορυφαίος Αποστολέας

+1000000angieholi έγραψε:Αμήν! (στα γραφόμενα του Διονύση)
Καλή Ανάσταση λοιπόν.... καλή συνέχεια στη Σαρακοστή
και μακάρι φέτος η όλη "προετοιμασία" μας , να μας αποφέρει όσον το δυνατόν περισσότερους πνευματικούς καρπούς!
Να περάσετε όλοι όμορφα, ειρηνικά, ευτυχισμένα με τις οικογένειές σας και όσο το δυνατόν πιο κατανυκτικά, με αδιάλειπτη προσευχή
τακτικό εκκλησιασμό, σωστή εξομολόγηση και Κοινωνία των Αχράντων Μυστηρίων...
Εις το επανειδήν!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Πωλνάκι τώρα το είδα.
Καλή Ανασταση και καλό αγώνα σε όλους.
Μὴ χωρίσεις μὲ τῆς δόξης τῶν μαρτύρων σου γλυκύτατε Ἰησοῦ ὅτι τέτρωμαι τῆς σῆς ἀγάπης ἐγώ ἀλλὰ ἐνίσχυσον μὲ διὰ τὸ μέγα σου ἔλεος, Χριστέ * Τίς Θεὸς μέγας ὡς ὁ Θεὸς ἡμῶν; σὺ εἶ ὁ Θεὸς ὁ ποιῶν θαυμάσια μόνος * Κύριε Ἰησοῦ Χριστέ Υἱὲ τοῦ Θεοῦ ἐλέησόν με
- filotas
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Καλή υπόλοιπη Σαρακοστή και Καλή Ανάσταση σε όλους.
- stathisekp
- Κορυφαίος Αποστολέας

Από αύριο δηλ. στο milame.net?
Δώρησαί μοι του όράν τα έμά πταίσματα και μη κατακρίνειν τον άδελφόν μου
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Όχι!
Στο: i_siopi_einai_endeixi_orimothtos.net
Στο: i_siopi_einai_endeixi_orimothtos.net