Σεβασμός στα Πλάσματα αυτά
Συντονιστής: Συντονιστές
-
katerina71
- Συστηματικός Αποστολέας

Για να μπορέσουμε να συντηρηθούμε χωρίς κρέας θα πρέπει να πάρουμε πρόσθετα κια συμπληρώματα όπως σίδηρο κυρίως και διάφορα άλλα. Από την εποχή των σπηλαίων ο άνθρωπος ζούσε και ζει με το κρέας. Θα χρειστούν πολλές γενιές φυτοφάγων ανθρώπων για να μπορέσει να ζήσει κάποιος χωρίς κρέας. Μαρία συγχαρητήρια που το καταφέρνεις πρόσεξε όμως το σίδηρο-αιματοκρίτη-φολικό και την φερετίνη σου κια σίγουρα σε μιά εγκυμοσύνη θα πρέπει να ενημερώσεις οπωσδήποτε το γιατρό σου. Μία έγκυος δεν μπορεί να φέρει στο κόσμο υγιές μωρό χωρίς να πάρει τα απαραίτητα από τα βρώσιμα.
Όπως και να είναι όμως σεβασμός στα ζωϊκό και φυτικό περιβάλλον μας, για να μας σεβαστεί κι εκείνο.
Όπως και να είναι όμως σεβασμός στα ζωϊκό και φυτικό περιβάλλον μας, για να μας σεβαστεί κι εκείνο.
γεια
δε ξερω αν αναφερθηκε εδω να προσθεσω κιαυτο.καπου διαβασα ενα αναλογο θεμα σε μια αλλη σελιδα και εγραφαν οτι τα κινεζικα μαγαζια που γνωριζουμε σε ολο το κοσμο της Ελλαδος φτιαχνουν γουνες παλτα με γατες και σκυλια μπλιαχ.
:-)
Μου έκανες την καρδιά περιβόλι lovethink.Εχθές το βράδυ διάβασα και είδα όλα αυτά που πολύ σωστά μας έχεις πει και σοκαρίστηκα πάλι!Το πρώτο σοκ το πήρα πριν πολλά χρόνια,όταν το πρώην αφεντικό μου πήγε ταξίδι στην Κίνα και μου είπε πως σε μια λαική τους,είδε πάνω σε πάγκο ένα κουνελάκι να σπαρταράει,χωρίς το δέρμα του,με τα αίματα δηλ.!!!Περιττό να πω πως στην Κίνα ότι πετάει και περπατάει τρώγεται!Το δεύτερο σοκ ήρθε μετά από λίγο καιρό όταν είδα στην εκπομπή του Στέλιου Κούλογλου,''ρεπορτάζ χωρίς σύνορα'',ένα αφιέρωμα στην διατροφή,όπου αναφέρθηκε και στην νόσο των τρελλών αγελάδων.Έδειχνε λοιπόν(με κρυφή κάμερα)σε στάβλους ανθρώπους να φέρονται με τον χειρότερο τρόπο στα ζωντανά και συγκεκριμμένα έναν τύπο που με μια ξύλινη μαγκούρα χτύπουσε αλύπητα στην πλάτη και στα πίσω πόδια την αγελαδίτσα!!!Το πιο φοβερό ήταν πως ένα μικρό παιδάκι είχε πάρει ένα μικρό μακρύ ξύλο και χτυπούσε ένα μοσχαράκι!!!Θυμάμαι πως το είχα γράψει στο βίντεο,αλλά δεν το ξαναείδα ποτέ!Το τρίτο σοκ το έπαθα εχθές με αυτά που είδα από σένα.Τι να πω,ειλικρινά δεν έχω λόγια.Το βράδυ μετά βίας κοιμήθηκα.Σε ευχαριστώ για την ενημέρωση,μόνο αυτό 
plou73
ΑΧΟΥ !!!!!!!!!!!!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΤΙ ΦΑΣΗ
ΤΙ ΓΛΥΚΟΥΛΙ !!!!!! Να σας ζήσει Dirfys μου :))))))))))))
Axoυ ύφος βαριομάρας και παράπονου
ΤΙ ΓΛΥΚΟΥΛΙ !!!!!! Να σας ζήσει Dirfys μου :))))))))))))
Axoυ ύφος βαριομάρας και παράπονου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος lovethink την Παρ Δεκ 15, 2006 2:18 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.