Εξοργιστικό!!!

Προβληματισμοί και ανταλλαγή ιδεών από την Επικαιρότητα.

Συντονιστής: Συντονιστές

paroikos
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Εξοργιστικό!!!

Δημοσίευση από paroikos »

Πλην "Βασούλας της προφήτιδος" υπάρχει κι άλλο "νούμερο" το οποίο παρουσιάζεται ως Ορθόδοξο και όχι μόνο. Θα τον χαρακτήριζα υβριστή του Γέροντος Παϊσίου. Όταν λέω "υβριστή" δεν εννοώ μόνο ότι αμφισβητεί την αγιότητα του Γέροντα (πράγμα που είναι δικαίωμά του) αλλά εννοώ ότι τον βρίζει ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ. Του απάντησα με επιχειρήματα αλλά είδα ότι συμπεριφερόταν χειρότερα. Το κακό είναι ότι όσα υβριστικά γράφει παραποιώντας ΕΝΣΥΝΕΙΔΗΤΑ βιογραφικά στοιχεία του Γέροντα, παραπλανεί ανθρώπους που δεν γνωρίζουν. Εσεις στη θέση μου πως θα αντιδρούσατε; Προσωπικά έγραψα στον εν λόγω ότι οι πνευματικοί νόμοι τιμωρούν τους παραβάτες τους και ότι δεν θα ασχοληθώ με τις αερολογίες του άλλη φορα...έκανα καλα αραγε;
stratos
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Εξοργιστικό!!!

Δημοσίευση από stratos »

parikos_ έγραψε: Εσεις στη θέση μου πως θα αντιδρούσατε;
εγω θα τον πλακωνα στο ξυλο /:)
Εικόνα
123
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από 123 »

Πάροικε μιλάς για άλλο φόρουμ?

Αν είναι έτσι κι εφόσον μπορείς να του απαντήσεις καλό θα ήταν να γράψεις κάποιες αλήθειες που να αποστομωθεί. Έτσι διαβάζοντας ο αναγνώστης θα μπορέσει να ξεκαθαρίσει τα πράγματα. Σ αυτές τις περιπτώσεις δεν χρειάζεται τσακωμός αλλά απλή κατάθεση των γνώσεών σου

Με την προϋπόθεση πάντα να είναι φόρουμ...αλλιώς δεν ισχύουν αυτά που έγραψα....
paroikos
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Εξοργιστικό!!!

stratos έγραψε:
parikos_ έγραψε: Εσεις στη θέση μου πως θα αντιδρούσατε;
εγω θα τον πλακωνα στο ξυλο /:)
Άσε φίλε Στράτο! Αν τον ήξερα το ίδιο με σενα θα έκανα!!!! Έπιασε και τον μακαριστό π.Χαράλαμπο στο στόμα του. Σε κάποια φάση όταν του είπα έχω τα βιβλία μπροστά μου, παρέπεμψέ τώρα στις σελίδες που αναφέρεις και διαστρεβλώνεις για να κξάνουμε κουβέντα....εξαφανίστηκε για κάποιο αρκετά μεγάλο διάστημα
stratos
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από stratos »

ποιον π Χαραλαμπο; τον Διονυσιατη; 8O 8O
ε τοτε ειναι που θα το κανω πραγματικα
Εικόνα
paroikos
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

stratos έγραψε:ποιον π Χαραλαμπο; τον Διονυσιατη; 8O 8O
ε τοτε ειναι που θα το κανω πραγματικα
Ναι φίλε μου...το π.Χαράλαμπο τον Διονυσιάτη ο οποίος, έλεγε ο τύπος, φιλοξενούσε τον Γέροντα Παϊσιο και τρώγανε παρέα. Φυσικά όταν του γραψα οτι από το 1979 ο Γ.Παΐσιος διέμενε δίπλα στο Κουτλουμούσι, εξαφανίστηκε ο κύριος, για να επανεμφανιστεί λέγοντας κι άλλες ανακρίβειες. Όταν του είπα ότι έχω το βιβλίο με τον βίο του π.Χαράλαμπου και να κάνουμε διάλογο, τα μάσησε, να το δάνεισα σε έναν καθηγτή της θεολογικής για να δει τις πλάνες του π.Χαρ΄παλαμπου κλπ κλπ....
stratos
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από stratos »

πα πα πα πως μπορεις και μενεις ψυχραιμος οταν μιλας με ατομα που βριζουν τετοια προσωπα :?:
Εικόνα
paroikos
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

123 έγραψε:Πάροικε μιλάς για άλλο φόρουμ?

Αν είναι έτσι κι εφόσον μπορείς να του απαντήσεις καλό θα ήταν να γράψεις κάποιες αλήθειες που να αποστομωθεί. Έτσι διαβάζοντας ο αναγνώστης θα μπορέσει να ξεκαθαρίσει τα πράγματα. Σ αυτές τις περιπτώσεις δεν χρειάζεται τσακωμός αλλά απλή κατάθεση των γνώσεών σου

Με την προϋπόθεση πάντα να είναι φόρουμ...αλλιώς δεν ισχύουν αυτά που έγραψα....
Φυσικά 123 αυτά λέγονται σε άλλο φόρουμ γιατί ο συγκεκριμένος έφαγε πόδι από δω. Πιθανώς οι διαχειριστές να κατάλαβαν για ποιον μιλάω, μας χαρακτηρίζει συνήθως "χριστιανοφασίστες". Προσπάθησα να κρατήσω την ψυχραιμία μου, αλλά όταν αποκαλεί π.χ. το Γέροντα με μια λέξη με την οποίο ο ένας νεοέλληνας φωνάζει τον άλλον....εκεί μου ρθε να τον κρεμάσω τ' ανάσκελα! :x
xenos
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας

Δημοσίευση από xenos »

parikos_ έγραψε:Προσπάθησα να κρατήσω την ψυχραιμία μου, αλλά όταν αποκαλεί π.χ. το Γέροντα με μια λέξη με την οποίο ο ένας νεοέλληνας φωνάζει τον άλλον....εκεί μου ρθε να τον κρεμάσω τ' ανάσκελα! :x
Και περιμένεις τώρα εσύ με λογικά επιχειρήματα να πείσεις αυτό τον άνθρωπο; Όσο του μιλάς του δίνεις τροφή. Ο Γέροντας δεν έχει να χάσει τίποτα. Αυτός ο ταλαίπωρος ζημειώνεται. Μήπως μείωσε την αγιότητα του Αγίου Νεκταρίου η ταλαίπωρη η Μαγδαληνή?
silo
Τακτικό Μέλος
Τακτικό Μέλος

Δημοσίευση από silo »

Ο xenos έχει δίκαιο.
Δεν παίρνει από λόγια.
Τσάμπα το χρόνο σου χάνεις.
Κάνε καλύτερα καμία προσευχή, μήπως ο Θεός τον φωτίσει.
Και φυσικά, δεν είναι μόνο ο π. Παίσιος.
Τα έχει "βάλει" και με τον μητροπολίτη Λεμεσού Αθανάσιο,
με τον γέροντα Βησσαρίωνα, και ο Θεός ξέρει και με ποιον άλλο...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα”