1. δεν ξέρω τι εννοείς;! Κέφι;! ρεζίλι πιθανόν;! Εεεε ντάξει μωρέ δεν έχουμε να χωρίσουμε και τα χωράφια για να μαλώσουμε, γιατι να μην έχουμε χαρά..... Αμα πληρώσεις τα Βατράχια του Βασίληpanagiotisspy έγραψε:Τι είναι το "κεφαδάκι" άραγε??marinam έγραψε:Προσκυνητές μου, δεν κάνετε και μια στάση στα Γιάννενα (όσοι θα ρθείτε απο νότια) για κεφαδάκι (πρώτα ο Θεός αν ζω) και μετά ανηφορίζετε προς το Όρος Της;
1. Μην είναι το μικρό "κέφι", που προέρχεται από την χαρά της αδελφικής συναντήσεως??
2. Μην είναι ένας καφές παρηγορητικός, μέσα στην κούραση ενός τόσο τεράστιου ταξιδιού??
3. Μην είναι Ηπειρώτικη έκφραση του στυλ: κάνω "κεφαδάκι-κεφαλάκι" από τσίπουρο παραλίμνιων περιοχών??
4. Μην είναι καμμιά Τούρκικη "Αληπασαλίδικη" παρακαταθήκη "kefadak" αγνώστου μεταφράσεως??
5. Μην είναι τάχα κάτι σαν τηγανιτός Γιαννιώτικος κεφτές από βάτραχο??
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
2. Μόλις έρθεις στα Γιάννενα θα ξεχάσεις και κουραση και την Οικονομία της χώρας
3. Κοιτα τσίπουρο αρκετό έχω για να πιούμε αλλά δεν μου αρέσει. Κρασάκι θα θελα. Αλλά πίνω και οινοπνευμα αν έχω καλή παρέα δεν έχω πρόβλημα. Αλλά κρασάκι θα πιούμε.
4. Πλάκα πλάκα Πασά μου έχουμε αρκετές παρακαταθήκες
5. Τι είπες τώρα αδερφέ!;;;!
Αμα σε περιλάβω!!!!!!! Αχ μωρέ Παναγιωτάκη μου κΑφΕδάκι ήθελα να πω!!!! Λάθεψα!!