Θα ήθελα ιδέες για επίσκεψης σε μόνες κελία, πατέρες ,σπήλαια αγίων, αγιάσματα κτλ
Η μετακινήσεις μας θα είναι οδοιπορικός.
Το πρόγραμμα όπως στο σχεδίασα θα έχει ως εξής
26/04/12 Μπαίνουμε με το πλοίο των 630 για Ι.Μ Διονυσίου. Θα καθίσουμε 2 μέρες . επιθυμία του φίλου μου του Νίκου.
28/04/12 Παίρνουμε το πλοίο για Κλέφτικο για να ανέβουμε στην κεράσια (Θέλω τηλέφωνα, που να μείνουμε ) την επομένη θα ανέβουμε μέχρι την παναγία για προσκύνημα και μετά για βίγλα
29/04/12 Θα ήθελα να επισκεφτώ το κελί του πάτερ Ιωσήφ στην βίγλα που κυματίζει την σημαία μας όταν περνούν τα μαχητικά μας..Είμαι στην Πολ. Αεροπορία (αν γνωρίζει κάποιος το τηλέφωνο του) εκεί είναι και το σπηλαίο του Άγιου Αθανασίου
30/04/12 Περνούμε το πρωινό λεωφορείο για Καρυές και κατέβουμε στο αρσανά της Ι.Μ Ιβήρων . Από εκεί πεζοπορία για Ι.Μ Παντοκράτορος μέσο Ι.Μ Σταυρονηκιτα. (πληροφορίες για διαδρομή από Σταυρονηκιτα-Παντοκράτορος. Ιβηρων-Σταυρονηκιτα την έχω κάνει)
01-02/05/12 Τελικός προορισμός Ι.Μ Βατοπαίδιου μέσο Σκήτης του Προφήτη Ηλία (πληροφορίες για διαδρομή)
03/05/12 Ι.Μ Ζωγραφου (πληροφορίες για διαδρομή, για την μονή αν δεν κάνω λάθος είναι βουλγάρικη)
04/05/12 Πεζοπορία προς Ι.Μ Κοσταμονιτου για προσκύνημα και εξοδος από τον αρσανά
Παιδιά θα χαρώ πολύ να ακούσω ιδέες και συμβουλές