panagiotisspy έγραψε:Πρώτα ο Θεός....
1. Παναγιώτης (panagiotisspy) 20-27/5 - έχει γίνει η κράτηση
2. Αποστόλης (aposal) 20-27/5 - έχει γίνει η κράτηση
3. Στέφανος (φίλος aposal) 20-27/5 - έχει γίνει η κράτηση
4. Διονύσης (dionysiskosm) 20-27/5 - έχει γίνει η κράτηση
5. Γιάννης (johnge) 20-27/5 - έχει γίνει η κράτηση
6. Ηλίας (iliasgr) 20-27/5 - έχει γίνει η κράτηση
7. Δημήτρης (dimitris39) 20-27/5 - έχει γίνει η κράτηση
8. Συμεών (trader21) 23-26/5 - η κράτηση θα γίνει την Τρίτη
9. Νίκος (agiooros) 20-27/5 - τις επόμενες μέρες θα αλλάξει η κράτηση από τις 20/5 στις 24/5
10. Οδυσσέας (Ulysses) 24-27/5 - τις επόμενες μέρες θα αλλάξει η κράτηση από τις 20/5 στις 24/5
11. Δημήτρης (dimitrisgr) 24-27/5 - τις επόμενες μέρες θα αλλάξει η κράτηση από τις 20/5 στις 24/5
12. Νίκος (filotas) 24-27/5 - η κράτηση θα γίνει την Τρίτη
13. Αχιλλέας (Achilleas) 24-27/5 - η κράτηση θα γίνει την Τρίτη
14. Βασίλης (Vasilisalt) 24-27/5 - η κράτηση θα γίνει την Τρίτη
15. Νικηφόρος (nikiforos) 24-27/5 - η κράτηση θα γίνει την Τρίτη
16. Στάθης (stathis73) 24-26/5 - η κράτηση θα γίνει την Τρίτη....
Όσο αφορά το θέμα του ποιοί θα είναι οι 6 αδελφοί, οι οποίοι θα πάνε στη Σιμωνόπετρα στις 25/5,
αυτοί θα είναι οι εξής,
1. Αποστόλης (aposal)
2. Στέφανος (φίλος aposal)
3. Διονύσης (dionysiskosm)
4. Νίκος (filotas)
5. Αχιλλέας (Achilleas)
6. Η 6η θέση είναι ανοιχτή, θα δούμε....
Στη Γρηγορίου θα πάνε στις 25/5 οι,
1. Παναγιώτης (panagiotisspy)
2. Νίκος (agiooros)
3. Οδυσσέας (Ulysses)
4. Δημήτρης (dimitrisgr)
5. Βασίλης (Vasilisalt)
6. Νικηφόρος (nikiforos)
7. Στάθης (stathis73)..
Απομένουν οι
Γιάννης,
Ηλίας,
Συμεών..
Ένας απ αυτούς θα πάει στη Σιμωνόπετρα και οι άλλοι δύο στη Γρηγορίου..
Πρέπει να το δούμε, γιατί είμαστε ίσως πολλοί (9) για τη Γρηγορίου..
όσο για το Σάββατο 26/5,
ο Βασίλης και άλλος ένας, θα πάνε από Γρηγορίου στη Σιμωνόπετρα, για τους υπόλοιπους 13 θα δούμε..
'Ισως αποχωρήσουμε οι 6 της πρώτης μέρας..
Ή πάλι ίσως μπορέσουμε να διασπαρούμε κάπως..
Θα δούμε..
Ό,τι θέλει Εκείνος....
Μέγα φορουμικό προσκύνημα στο Α.Ο. τον Μάϊο ή Ιούνιο 2012
Συντονιστής: Συντονιστές
- panagiotisspy
- Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Μέγα φορουμικό προσκύνημα στο Α.Ο. τον Μάϊο ή Ιούνιο 201
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
- panagiotisspy
- Κορυφαίος Αποστολέας

Όπως καταλαβαίνετε αδέρφια μου, αυτές οι αλλαγές στις εισόδους, έχουν μετατρέψει το προσκύνημα αρκετά..
Ενώ πριν υπήρχε μια ομαλή διαβάθμιση στον αριθμό των αδελφών και ένας ομαλός διακανονισμός των μοναστηριακών κρατήσεων, ξαφνικά συσσωρεύθηκε μεγάλος αριθμός προσκυνητών στις δύο τελευταίες μέρες, στις οποίες μάλιστα μέρες, η "φύση" και η φιλοξενητική τακτική των συγκεκριμένων μονών είναι ιδιαίτερα δύσκολη (Σιμωνόπετρα-Ξηροποτάμου)..
Ένας μικρός "γόρδιος δεσμός"..
Ίσως την τελευταία μέρα χρειαστεί ακόμα και "τριχοτόμηση" της "ομάδας"....
Τέλος πάντων, δεν πειράζει, θα δούμε, θα "κόψουμε τον γόρδιο δεσμό", όλα θα πάνε καλά - συν Θεώ..
Αμήν..
Ενώ πριν υπήρχε μια ομαλή διαβάθμιση στον αριθμό των αδελφών και ένας ομαλός διακανονισμός των μοναστηριακών κρατήσεων, ξαφνικά συσσωρεύθηκε μεγάλος αριθμός προσκυνητών στις δύο τελευταίες μέρες, στις οποίες μάλιστα μέρες, η "φύση" και η φιλοξενητική τακτική των συγκεκριμένων μονών είναι ιδιαίτερα δύσκολη (Σιμωνόπετρα-Ξηροποτάμου)..
Τέλος πάντων, δεν πειράζει, θα δούμε, θα "κόψουμε τον γόρδιο δεσμό", όλα θα πάνε καλά - συν Θεώ..
Αμήν..
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
-
nikiforos
- Κορυφαίος Αποστολέας

Παναγιώτη δεν χρειάζεται στενοχώρια... Πρώτα πρώτα στη Γρηγορίου να γίνει το κλείσιμο με 2 πεντάδες κ δεν χρειάζεται να γίνει αναφορά του Forum... αν παρ' όλα αυτά υπάρξει δυσκολία έ εκεί κοντά είναι κ η Διονυσίου ή η Παύλου!!!panagiotisspy έγραψε:Όπως καταλαβαίνετε αδέρφια μου, αυτές οι αλλαγές στις εισόδους, έχουν μετατρέψει το προσκύνημα αρκετά..
Αμήν..
Συλλογάται Καλά!!!, όποιος Συλλογάται Ελεύθερα , Χριστιανικά και Ορθόδοξα......
- panagiotisspy
- Κορυφαίος Αποστολέας

Η τελευταία μέρα με απασχολεί περισσότερο Νικηφόρε μου.. Γιατί είμαστε πάρα πολλοί..
Στη Γρηγορίου είχαμε και την πρόταση του Γιώργου που είναι μοναχός εκεί..
Στη Γρηγορίου είχαμε και την πρόταση του Γιώργου που είναι μοναχός εκεί..
Θα δούμε....Gewrgiosgr έγραψε:αδέλφια μου ευλογείτε ειμαι δοκιμός με την χαρή του Θεού στην γρηγορίου εδω και καμποσο καιρο βγήκα στον κόσμο για ενα δικαστήριο που είχα ευτηχως πήγε καλα.επειδη εμεις φτιάχνουμε το αρχονταρικη φιλοξενούμε λίγα ατομα στο κατω αρχονταρικη .καλα θα ήταν να πηγενατε 10 ατομα στην σιμονος πέτρας και 10 σε εμας .θα πω στον γέροντα και ελπίζω να δώσει ευλογία.χαιρετίσματα σε ολους οσους ήταν στην συνάντηση πριν 3 χρόνια στην κατερίνη βοήθεια μας και ο άγιος Διονύσιος που γιορταζε και ο άγιος Ιωάννης και ο άγιος εφραίμ.απόστολέ χαιρε και σας περιμένω τον μάιο πρωτα ο Θεός να τα πουμε απο κοντα...
- panagiotisspy
- Κορυφαίος Αποστολέας

Και ο Σύμος θα ήθελε να έρθει στη Γρηγορίου..
Ας εκφράσουν θέση και ο Γιάννης με τον Ηλία..panagiotisspy έγραψε:Όσο αφορά το θέμα του ποιοί θα είναι οι 6 αδελφοί, οι οποίοι θα πάνε στη Σιμωνόπετρα στις 25/5,
αυτοί θα είναι οι εξής,
1. Αποστόλης (aposal)
4. Νίκος (filotas)
5. Αχιλλέας (Achilleas)
2. Νίκος (agiooros)
3. Οδυσσέας (Ulysses)
4. Δημήτρης (dimitrisgr)
5. Βασίλης (Vasilisalt)
6. Νικηφόρος (nikiforos)
7. Στάθης (stathis73)..
8. Συμεών (trader21)
Απομένουν οι
Γιάννης,
Ηλίας....
Ένας απ αυτούς θα πάει στη Σιμωνόπετρα και ο άλλος στη Γρηγορίου..
ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΠΑΝΑΓΙΏΤΗ. Η Υ.Θ. να ευλογήσει το προσκύνημά σας να πάει καλά και να αποδώσει φωτισμό και αγίασμα ψυχώνpanagiotisspy έγραψε:Να είσαι καλά Μαρία..
Ο καθένας μας ζηλεύει (με την καλή έννοια) κάτι που έχει ο άλλος, όποιοι και αν είμαστε, ό,τι και αν έχουμε, σίγουρα κάτι έχει ο ένας που δεν έχει ο άλλος και αντιστρόφως..
+Η ελπίς μου ο Πατήρ, καταφυγή μου ο Υιός, σκέπη μου το Πνεύμα το Άγιον, Τριάς Αγία, δόξα σοι.
- johnge
- Κορυφαίος Αποστολέας

Δεν έχω βρεθεί ούτε στη μονή Γρηγορίου ούτε στη Σιμωνόπετρα. Οπότε ας αποφασίσει ο Ηλίας. Για μένα ευλογία θα είναι όπου και να πάω.panagiotisspy έγραψε:Και ο Σύμος θα ήθελε να έρθει στη Γρηγορίου..
Ας εκφράσουν θέση και ο Γιάννης με τον Ηλία..panagiotisspy έγραψε:Όσο αφορά το θέμα του ποιοί θα είναι οι 6 αδελφοί, οι οποίοι θα πάνε στη Σιμωνόπετρα στις 25/5,
αυτοί θα είναι οι εξής,
1. Αποστόλης (aposal)
4. Νίκος (filotas)
5. Αχιλλέας (Achilleas)
2. Νίκος (agiooros)
3. Οδυσσέας (Ulysses)
4. Δημήτρης (dimitrisgr)
5. Βασίλης (Vasilisalt)
6. Νικηφόρος (nikiforos)
7. Στάθης (stathis73)..
8. Συμεών (trader21)
Απομένουν οι
Γιάννης,
Ηλίας....
Ένας απ αυτούς θα πάει στη Σιμωνόπετρα και ο άλλος στη Γρηγορίου..
- filotas
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Εάν υπάρχει πρόβλημα με την Ξηροποτάμου για το Σάββατο τότε μπορούμε οι υπόλοιποι να φιλοξενηθούμε στο κονάκι της Εσφιγμένου στις Καρυές, όπου μας έγινε πάλι πρόσκληση την προηγούμενη βδομάδα που περάσαμε από κει. Ο Αχιλλέας κι εγώ με πολύ χαρά θα ξαναβρεθούμε στο χώρο αυτό απ' τον οποίο έχουμε εξαιρετικές εμπειρίες. Το ίδιο νομίζω και ο Νικηφόρος.
Το κονάκι της Εσφιγμένου μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 10 προσκυνητές (λόγω χώρου).
Εάν συμφωνείτε πέστε μου να επικοινωνήσω εγώ με την Εσφιγμένου (νέα αδελφότητα).
Το κονάκι της Εσφιγμένου μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 10 προσκυνητές (λόγω χώρου).
Εάν συμφωνείτε πέστε μου να επικοινωνήσω εγώ με την Εσφιγμένου (νέα αδελφότητα).
- panagiotisspy
- Κορυφαίος Αποστολέας

Καλή η σκέψη σου Νίκο..filotas έγραψε:Εάν υπάρχει πρόβλημα με την Ξηροποτάμου για το Σάββατο τότε μπορούμε οι υπόλοιποι να φιλοξενηθούμε στο κονάκι της Εσφιγμένου στις Καρυές, όπου μας έγινε πάλι πρόσκληση την προηγούμενη βδομάδα που περάσαμε από κει. Ο Αχιλλέας κι εγώ με πολύ χαρά θα ξαναβρεθούμε στο χώρο αυτό απ' τον οποίο έχουμε εξαιρετικές εμπειρίες. Το ίδιο νομίζω και ο Νικηφόρος.
Στην Ξηροποτάμου θα μπορέσουν κατά πάσα πιθανότητα να μείνουν 5 άτομα το Σάββατο.. Άλλοι 2 στη Σιμωνόπετρα.. Οι υπόλοιποι (6 ή 7), θα μπορούσαν στην νέα αδελφότητα της Εσφιγμένου στις Καρυές..
Από Τρίτη-Τετάρτη, το συζητάμε και αναλόγως βλέπουμε..
Προσωπικά συμφωνώ, αλλά ας δούμε τι λένε και οι υπόλοιποι..
-
vasilisalt
- Κορυφαίος Αποστολέας

Μόλις με ειδοποίησε ο Παναγιώτης πως έκλεισε όλα τα διαμονητήρια