Ας καταλήξουμε βρε Στάθη στο κατ εμένα αυτονόητο.
Οι εθνικές γιορτές δεν είναι ότι καταλληλότερο για διαμαρτυρίες.
Τα παιδιά μας δεν κάνουν παρέλαση για τον Παπούλια, το Τζεφρυ κλπ κλπ.
Για τον Νικηταρά κάνουν.
Είναι σημαντικό μια φορά το χρόνο να κάνουμε αυτό το εθνικό μνημόσυνο στους ήρωές μας.
Άκουγα προχθές στην πειραικη εκκλησία την ιστορία του Αθανάσιου Διακου.
Διαλύθηκα, δάκρυσα με τον ηρωισμό του.
Τρεις ημέρες κράτησε η πορεία προς το θανατο σουβλισμένος!!!!!!!
Ζήταγε λίγο νερό αλλά από το φόβο των τουρκαλάδων δεν τολμαγε κανείς να του δώσει μια σταγόνα.
Μου κόπηκαν τα ήπατα...
Και όσον αφορά τον παραλληλησμό μου νομίζω άδικα τα πήρες.
Νομίζω δεν είναι κακό το παράδειγμα που έφερα για να τονίσω το παράλογο.
Για φαντάσου τον χειρότερο πολιτικό που υπάρχει, το μεγαλύτερο θεωρητικά αλήτη, να εκπροσωπεί
την πολιτεία σε θρησκευτική τελετή.
Είναι δυνατόν να δικαιολογήσουμε την οργή του πονεμένου;;;
Να περιμένει ο πονεμένος να τελειώσει η τελετή και μετά ας κάνει ότι θέλει.
Συμφώνησα εχθές μαζί σου πως στον πεινασμένο δεν είναι εύκολο να επικαλεσθείς τη λογική.
Τον Αθανασιο Διακο και τον Κολοκοτρώνη όμως είναι υποχρεωμένος να τον σέβεται!
Μεταδόθηκε η παρέλαση από την ΕΡΤ; (για το 2012)
Συντονιστής: Συντονιστές
-
vasilisalt
- Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Μεταδόθηκε η παρέλαση από την ΕΡΤ; (για το 2012)
Παραμονή η Τουρκικη φρεγάτα έφτασε Κύθνο και την ίδια μέρα της παρέλασης έφτασε Αμοργό και οι πολιτικοί μας στον κόσμο τους ,μην τυχόν και πεταχτεί κάνα γιαούρτι.
7.000 αστυνομικοί ,διμοιρίες ματ και ελεύθεροι σκοπευτές.
Δεν υπάρχει λογική
Δεν υπάρχει λογική
Καλή Σαρακοστή
lovethink έγραψε:Παραμονή η Τουρκικη φρεγάτα έφτασε Κύθνο και την ίδια μέρα της παρέλασης έφτασε Αμοργό και οι πολιτικοί μας στον κόσμο τους ,μην τυχόν και πεταχτεί κάνα γιαούρτι.
Δεν υπάρχει λογική
Υπάρχει λογική αλλά όχι υπέρ της πατρίδας μας. Αυτά είναι όλα φτιαχτά από ανώτερες δυνάμεις του σκότους και οι δικοί μας κυβερνήτες τους κάνουν υπακοή. Οταν τους δώσουν το ΟΚ θα μας κάνουν και ντά... αλλά έχει ο Θεός γιατί εμάς για χατήρι των Αγίων μας και της Παναγίας και των λίγων πιστών που απέμειναν... μας προστατεύει...
+Η ελπίς μου ο Πατήρ, καταφυγή μου ο Υιός, σκέπη μου το Πνεύμα το Άγιον, Τριάς Αγία, δόξα σοι.
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Ας καταλήξουμε βρε Βάσο στο κατ' εμένα αυτονόητο! Οι Εθνικές γιορτές είναι μνημόσυνα: Γίνονται για να θυμηθούμε τους ηρωισμούς των προγόνων μας και να τους κάνουμε πρότυπο στη ζωή μας! Η παρέλαση πράγματι γίεται γι' αυτούς. Ο χαιρετισμός όμως στην εξουσία με βρίσκει ΠΛΗΡΩΣ αντίθετο. Χαιρετίζω λοιπόν όλα τα παιδιά που φορούσαν μαύρα περιβραχιόνια, ή γύριζαν το κεφάλι του από την ανάποδη! Η μούντζα και τα γιαούρτια είναι πιο ακραία εκδήλωση, που προσωπικά δεν θα την έκανα, αλλά εγώ δεν έχω φτάσει στο σημείο να μην μπορώ να θρέψω την οικογένειά μου ή να σπουδάσω τα παιδιά μου εξ αιτίας των ΕΣΚΕΜΜΕΝΩΝ ενεργειών των προδοτών που μας διοικούν!vasilisalt έγραψε:Ας καταλήξουμε βρε Στάθη στο κατ εμένα αυτονόητο.
Οι εθνικές γιορτές δεν είναι ότι καταλληλότερο για διαμαρτυρίες.
Τα παιδιά μας δεν κάνουν παρέλαση για τον Παπούλια, το Τζεφρυ κλπ κλπ.
Για τον Νικηταρά κάνουν.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
-
vasilisalt
- Κορυφαίος Αποστολέας

Βάσο;;;;;; εεεεεεεεεεεεεεε;;;;
Εγώ το μόνο Βάσο που ξερω είναι ο παρακάτω (αυτόν που συνέλαβε το Βαρβερη εννοώ)
Εγώ το μόνο Βάσο που ξερω είναι ο παρακάτω (αυτόν που συνέλαβε το Βαρβερη εννοώ)
wow! Καταπληκτικό Βασίλη που το ξετρύπωσες! Εγώ δεν τα πρόλαβα αυτά... μόνο τα τελευταία 2 χρόνια πριν πέσει η αυλαία και μετά έκοψα και την τηλεόραση και βρήκα ανάπαυση και γαλήνη με το ραδιόφωνο συντονισμένο σε Ορθόδοξο σταθμό
Βλέπω το πείραγμα πάει σύννεφο... Ειρήνη ημίν (όχι μόνο υμίν)

+Η ελπίς μου ο Πατήρ, καταφυγή μου ο Υιός, σκέπη μου το Πνεύμα το Άγιον, Τριάς Αγία, δόξα σοι.