Γιατί;
Θα είναι ωραία...
Συντονιστής: Συντονιστές

Νομίζω ότι εμείς οι 5 εναπομείναντες "άστεγοι" του Σαββάτου 26/5, δεν έχουμε το περιθώριο να περιμένουμε την 21/5 (ημερομηνία κατά την οποία θα βρισκόμαστε - πρώτα ο Θεός - ήδη στο Άγιο Όρος), αλλά πρέπει να μεριμνήσουμε άμεσα..aposal έγραψε:Σχετικά με την τελευταία διανυκτέρευση, του Σαββάτου 26 Μαΐου, πήρα τηλέφωνο την Σκήτη της Αγίας Αννας (23770 - 23320) και ο μοναχός μου απάντησε ότι για το θέμα της διανυκτέρευσης στη Σκήτη, θα πρέπει να πάρω μετά την 21/5 γιατί τότε αλλάζει ο Δικαίος και τα θέματα της διανυκτέρευσης από την ημερομηνία εκείνη και μετά τα ρυθμίζει ο νέος Δικαίος. Μου είπε μάλιστα να αρχίσω να παίρνω από το απόγευμα της 21ης Μαΐου.

Θα τον πάρω τηλ το βραδυ και θα μιλήσω μαζί του......................το οτι δεν θα βγάλω συμπέρασμα ειναι το μονο σίγουροvasilisalt έγραψε:Παρακαλείτε η μπουγάτσα με ψυχή να αναλάβει το δύσκολο ρόλο
να τελειώνουμε με Σαλό και Στέφανο.
ΠΡΕΠΕΙ να είναι παρόντες έστω και για λίγο

ΟΚ..aposal έγραψε:Γιατί δεν μπορούμε να περιμένουμε; Είτε εξασφαλίζουμε διανυκτέρευση στην Αγία Άννα, είτε φεύγουμε. Μπορούμε βέβαια να πάμε στους Δανιηλαίους, όπου έχω ακούσει ότι έχεις άκριες...

panagiotisspy έγραψε:aposal έγραψε:
Άκριες γενικώς δεν έχω πουθενά στο Όρος, παρά το γεγονός ότι τόχω γυρίσει ολόκληρο για 27 συναπτά χρόνια..![]()