«Πιστεύω στην Ορθοδοξία γιατί είναι η απόλυτα αναρχική θρησ

Διάφορα Θέματα που δεν μπορούν να είναι σε άλλη κατηγορία

Συντονιστής: Συντονιστές

lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: «Πιστεύω στην Ορθοδοξία γιατί είναι η απόλυτα αναρχική θ

Δημοσίευση από lovethink »

ΜΙΧΣ έγραψε:κοίτα αδελφέ μου... αυτός είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας και μη παρεξηγείς, δε βλέπεις πόσο χαιρόμαστε ειλικρινά να βλέπουμε νέα παιδιά και ειδικά σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς να βρίσκουν το δρόμο τους; Οσο για τους επαγγελματικούς χώρους του σανιδιού και του κουτιού... δύσκολα βρίσκεις πιστούς εκεί... και ας φορούν σταυρό γιατί "φωτίζονται"από τον οροσκόπο και όχι το Λόγο του Θεού.
Οχι θα σε παρεξηγήσω διότι δε μπορεί να τοποθετείς σε καλούπια τους ανθρώπους και τις δουλειές τους.
Και που ξέρεις εσύ την καρδιά του καθενός ; πως είναι δυνατόν με μια δήλωσή σου μόνο εν ολίγοις να χαρακτηρίζεις ως άθεους τους ανθρώπους ενός επαγγελματικού - καλλιτεχνικού χώρου;
Πως είναι δυνατόν να λες κι όλας "δεν πιστεύουν κι ας φοράνε σταυρό" ;
Δεν κάνει το επάγγελμα την πίστη του ανθρώπου.
Ορίστε κι άλλη εξαίρεση λοιπόν ,και μάλιστα από ηθοποιό του Χόλυγουντ.
http://www.enories.gr/geniki-thematolog ... orthodoxos
Καλή Σαρακοστή
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Ρε Μάνο κι εσύ ...καλλιτέχνης;
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
fotios
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από fotios »

Βρε lovethink, αμέσως να παρεξηγήσεις τους ανθρώπους.
Η ουσία όλων των σχολίων ήταν θετική για τον ηθοποιό. Δεν μπορείς να καταλάβεις όσα λέγονται νομίζω με σαφήνεια;
Το ότι ο χώρος της show biz είναι ότι χειρότερο...να ρωτήσεις ηθοποιούς και θα καταλάβεις τι προσόντα χρειάζονται...
Ένα θα σου πω: Γνωστός μου, συμμαθητής, πολύ όμορφο παιδί και ταλέντο υποκριτικής μπήκε με την αξία του στο θέατρο διάσημου κωμικού...όμως ξαφνικά τον απέλυσε...
Μου είπε πως ο Διάσημος Ηθοποιός του είπε ξεκάθαρα: Εδώ όλοι πρέπει να κοιμηθούν μαζί μου...!!!

Δεν τα ξέρεις αυτά;
Και πάλι, εννοείται μιλάμε στη μεγάλη πλειοψηφία...υπάρχουν πχ ταλέντα που παίζουν σε πολύ μικρές σειρές, διότι εξομολογούνται και δεν μπορούν να κάνουν πχ πορνό...με τον σκηνοθέτη...
Αυτά είναι γνωστά σε όλους. Εγώ έχω γνωρίσει συγκεκριμένα πρόσωπα που μου τα είπαν χύμα...
Άβαταρ μέλους
ΜΙΧΣ
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από ΜΙΧΣ »

lovethink έγραψε:
ΜΙΧΣ έγραψε:κοίτα αδελφέ μου... αυτός είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας και μη παρεξηγείς, δε βλέπεις πόσο χαιρόμαστε ειλικρινά να βλέπουμε νέα παιδιά και ειδικά σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς να βρίσκουν το δρόμο τους; Οσο για τους επαγγελματικούς χώρους του σανιδιού και του κουτιού... δύσκολα βρίσκεις πιστούς εκεί... και ας φορούν σταυρό γιατί "φωτίζονται"από τον οροσκόπο και όχι το Λόγο του Θεού.
Οχι θα σε παρεξηγήσω διότι δε μπορεί να τοποθετείς σε καλούπια τους ανθρώπους και τις δουλειές τους.
Και που ξέρεις εσύ την καρδιά του καθενός ; πως είναι δυνατόν με μια δήλωσή σου μόνο εν ολίγοις να χαρακτηρίζεις ως άθεους τους ανθρώπους ενός επαγγελματικού - καλλιτεχνικού χώρου;
Πως είναι δυνατόν να λες κι όλας "δεν πιστεύουν κι ας φοράνε σταυρό" ;
Δεν κάνει το επάγγελμα την πίστη του ανθρώπου.
Ορίστε κι άλλη εξαίρεση λοιπόν ,και μάλιστα από ηθοποιό του Χόλυγουντ.
http://www.enories.gr/geniki-thematolog ... orthodoxos
Τώρα τι να σου πω που σ' αγαπάω....

Επειδή το Χανκόπαιδο παντρεύτηκε τη Ρίτα και βαπτίστηκε Ορθόδοξος και έχει κάνει και τη βόλτα του στο περιβόλι της Παναγιάς μας Χριστέ μου συγχώρα με... δε σημαίνει και πολλά και θα σου πω το γιατί... εγώ πρώτη απ' όλους όταν το είχα ακούσει πέταξα από τη χαρά μου γιατί θέλω όλοι να είναι Ορθόδοξοι... ναι το ομολογώ. Αλλά τι να το κάνεις... είδες τι πήγε και έπαιξε... αυτό το αντίχριστο έργο με τους ιλλουμινάτι... να μη το διαφημίζω κιόλας και δε λέω και τίτλο. Οταν είσαι Ορθόδοξος δεν προβάλεις τους μασώνους, δεν γράφεις ή παίζεις σε έργα που βλασφημούν την πίστη την Ορθή, τον Κύριο και Θεό μας...
+Η ελπίς μου ο Πατήρ, καταφυγή μου ο Υιός, σκέπη μου το Πνεύμα το Άγιον, Τριάς Αγία, δόξα σοι.
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

aposal έγραψε:Ρε Μάνο κι εσύ ...καλλιτέχνης;
Ναι ,τριτοξάδερφος του Τομ Χανκς :lol:
fotios έγραψε: Το ότι ο χώρος της show biz είναι ότι χειρότερο...να ρωτήσεις ηθοποιούς και θα καταλάβεις τι προσόντα χρειάζονται...
Ένα θα σου πω: Γνωστός μου, συμμαθητής, πολύ όμορφο παιδί και ταλέντο υποκριτικής μπήκε με την αξία του στο θέατρο διάσημου κωμικού...όμως ξαφνικά τον απέλυσε...
Μου είπε πως ο Διάσημος Ηθοποιός του είπε ξεκάθαρα: Εδώ όλοι πρέπει να κοιμηθούν μαζί μου...!!!
Δεν αντιλέγω ότι συμβαίνουν αυτά απλά δεν μου άρεσε η ολοκληρωτική ισοπέδωση ενός κλάδου.
Με λίγα λόγια το φτωχό μου μυαλό διάβασε "Ολοι οι ηθοποιοί είναι άθεοι κι ας φοράνε και σταυρό"
Επίσης υπάρχει και μια διαφορά ανάμεσα στο "Show Biz" και τον καλλιτέχνη.Αλλο το κάθε φιλόδοξο κι ανώριμο παιδί που θέλει να γίνει "star" και θα κανει τα πάντα για να το πετύχει και άλλο κάποιος ηθοποιός που διαβάζει ,μελετά ,και παίζει στο "σανίδι" έστω σε μικρές σκηνές κι αν του τύχει κάποτε μια ευκαιρία για κάτι καλύτερο έτυχε..Αλλο το "κουτί" άλλο το "σανίδι"
Ελπίζω να έγινε κατανοητός ο τρόπος σκέψης μου γιατί δεν πρέπει να λειτουργώ και πολύ καλά σήμερα :lol:
Καλή Σαρακοστή
Άβαταρ μέλους
ΜΙΧΣ
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από ΜΙΧΣ »

εσύ είσαι η εξαίρεση... εντάξει; :8
και πέραν του αστείου... τα "όλοι και όλα" δεν ισχύουν σε αυτή τη ζωή... γιατί υπάρχουν και οι εξαιρέσεις :wink:
+Η ελπίς μου ο Πατήρ, καταφυγή μου ο Υιός, σκέπη μου το Πνεύμα το Άγιον, Τριάς Αγία, δόξα σοι.
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Συμφωνώ ότι οι γενικεύσεις είναι πάντοτε λανθασμένες. Παρ' όλα αυτά ο κανόνας είναι αυτός που περιέγραψαν οι αδελφοί πιο πάνω. Προσωπικά δεν μ' ερέσει η ηθοποιία ως επάγγελμα, αν και μ' αρέσει ο κινηματόγραφος. Ομοίως δεν μου αρέσουν και οι τραγουδιστές και όσοι εργάζονται μόνο νύχτα. Αλλά και πάλι η μουσική αποτελεί πάθος για μένα.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

aposal έγραψε: Προσωπικά δεν μ' ερέσει η ηθοποιία ως επάγγελμα, αν και μ' αρέσει ο κινηματόγραφος.
Πολλά θέλεις :lol:
Ομοίως δεν μου αρέσουν και οι τραγουδιστές και όσοι εργάζονται μόνο νύχτα. Αλλά και πάλι η μουσική αποτελεί πάθος για μένα.
Ελπίζω το "πάθος" να μην το εννοείς με την αρνητική σημασία της λέξης γιατί η μουσική είναι δώρο Θεού στον άνθρωπο.
Οσο για τα επαγγέλματα της νύχτας έχει μεγάλη διαφορά ,ο χώρος ,το είδος της μουσικής ,τα συναισθήματα που καλλιεργεί η μουσική αυτή κτλπ.
Αλλο 5 το πρωϊ στα μπουζούκια με τσιφτετέλια πάνω στα τραπέζια κι άλλο με μια μπυρίτσα στο χέρι με φίλους ήσυχα κι ωραία σε κάποιο μαγαζί που
τραγουδά μια καλή φωνή όμορφα τραγούδια.
Καλή Σαρακοστή
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διάφορα Θέματα”