Νέο κατάπτυστο άρθρο από το Focus για την Ελλάδα

Διάφορα Θέματα που δεν μπορούν να είναι σε άλλη κατηγορία

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
Domna
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Νέο κατάπτυστο άρθρο από το Focus για την Ελλάδα

Δημοσίευση από Domna »

Νέο κατάπτυστο άρθρο από το Focus: “Η Ελλάδα είναι ένα μεγάλο πορνείο” :angryfire

Σάββατο, 16 Ιουνίου 2012

Νέο κατάπτυστο άρθρο από το Focus: “Η Ελλάδα είναι ένα μεγάλο πορνείο”

Μετά το δημοσίευμα στην γερμανική έκδοση των Financial Times και μάλιστα στα ελληνικά που προκάλεσε πολιτικό σεισμό στην Ελλάδα και καταδικάστηκε από όλα σχεδόν τα κόμματα έρχεται άλλο ένα δημοσίευμα στην ηλεκτρονική έκδοση του γερμανικού Focus που δείχνει τελικά πως οι Γερμανοί έχουν ξεπεράσει κάθε όριο.
Και αυτά τα όρια τα έχουν ξεπεράσει καιρό τώρα προσβάλλοντας με τον πιο χυδαίο τρόπο την Ελλάδα, εξοργίζοντας τους πολίτες που πλέον δεν βλέπουν τη Γερμανία ως αλληλέγγυο ευρωπαίο εταίρο γιατί όπως αποδεικνύεται ουδέποτε υπήρξε.

Το πρώτο δημοσίευμα στους γερμανικούς Financial Times αποτελεί μία κατάπτυστη παρέμβαση στα εσωτερικά της χώρας, αφού κάνει συστάσεις στους έλληνες ψηφοφόρους για το τί θα πρέπει να ψηφίσουν και κυρίως ποιούς να αποφύγουν.
Και πριν κοπάσει ο τεράστιος αυτός θόρυβος έρχεται η γερμανική έκδοση του περιοδικού Focus το οποίο έχει τίτλο “Η Ελλάδα είναι ένα μεγάλο πορνείο”. Ο γερμανός δημοσιογράφος Peter Seiffert γράφει στο άρθρο του ότι πέρασε 3 εβδομάδες στην Ελλάδα,σημειώνοντας ότι οι έλληνες αμφισβητούν για το εάν η Δημοκρατία λειτουργεί.
Η κατάσταση που περιγράφει ο δημοσιογράφος είναι πως στα νοσοκομεία δεν γίνονται χειρουργεία, οι ασφαλισμένοι δεν μπορούν να πάρουν φάρμακα παρά μόνο όταν τα πληρώσουν, τα μαγαζιά είναι όλα άδεια και η αστυνομία παντού.
Βέβαια ο γερμανός ξεκαθαρίζει ότι ο τίτλος του δημοσιεύματος δεν είναι δικός του και τον χρεώνει σε έναν 60χρονο μηχανικό, κάτοικο της Καλαμπάκας,ο οποίος δήλωσε ότι η Ελλάδα είναι ένας οίκος ανοχής.

Y.Γ

Αγωνιζόμαστε για την Ευρώπη των ανθρώπων, του πολιτισμού και του πνεύματος. Αυτό ενοχλεί τους Βάρβαρους του Βορά που πάντα αγωνίστηκαν για την ύλη που σήμερα αντιπροσωπεύεται από τους τρπαπεζίτες και τους τοκογλύφους.

Για μια ακόμη φορά αυτό το μικρό Έθνος γράφει Ιστορία αλλάζει τον κόσμο. Δυστυχώς τον κόσμο τον αλλάζουν πάλι τα 10 εκατ. Έλληνες και όχι τα 90 εκατ. Γερμανοί. Το καταλαβαίνουμε ότι πονάει και προκαλεί φθόνο. Σήμερα μας χλευάζουν, αύριο θα μας διαβάζουν και θα μας θαυμάζουν με δέος. Προχωράμε μπροστά. Είμαστε Έλληνες.

http://trelogiannis.blogspot.de/2012/06/focus.html
Ο αληθινός χριστιανός έχει τρία γνωρίσματα:
1. Διαβάζει τον Λόγο του Θεού (Αγία Γραφή).
2. Τον εφαρμόζει στη ζωή του.
3. Φροντίζει να τον διαδίδει για να σώζονται και οι άλλοι και να γίνονται κοινωνοί του θαύματος που έζησε.
Άβαταρ μέλους
stathis73
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Νέο κατάπτυστο άρθρο από το Focus: “Η Ελλάδα είναι ένα μ

Δημοσίευση από stathis73 »

Τωρα αν πώ οτι τα πορνεία ειναι πιο οργανωμένα με τάξη με σειρά και το κυριοτερο ολοι πληρώνουν θα με κακοχαρακτηρίσετε, αλλα αυτη ειναι η αλήθεια και λίγα μας καταλογίζουν.

Μήπως λένε ψέματα;;
Εκτός απο την Εκκλησία, τα μοναστήρια, το Αγιον Ορος, ολα τα αλλα ειναι σε τάξη και δεν το ξέρω μήπως;;

Και εγω την εχω πει την συγκεκριμένη έκφραση πάρα πολλές φορές και με θυμό μάλιστα και να είστε σίγουροι οτι η δημοκρατία που γεννήθηκε εδω σε αυτην την χώρα εχει πεθάνει και έχουμε μια καινούρια που λέγεται "δημοκρατική μοναρχία" είναι αυτή οπου ο καθείς κάνει οτι θέλει όποτε θέλει παραβιάζοντας όσους νόμους και κανόνες υπάρχουν διαλύοντας το σύνταγμα και τους θεσμούς διαλύοντας τα ιερά και οσια αυτής της χώρας που οι πρόγονοι μας έδωσαν την ζωή τους για αυτά και εμείς τα δίνουμε στον βωμό του χρήματος και της ηθικής παρακμής που μας διέπει.

Όντως συμφωνώ κα επαυξάνω οτι είμαστε χειρότεροι απο τους οίκους ανοχής και αν δεν πλησιάσουμε κοντα στο Θεό, θα υποστούμε και τις συνέπειες των πράξεων μας.

Και να μην μας πειράζει η πικρή αλήθεια, γιατί κατά 90% μας χαρακτηρίζει σχεδόν όλους.
Τις θεός Μέγας ως ο Θεός ημών.
Άβαταρ μέλους
ΜΙΧΣ
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Νέο κατάπτυστο άρθρο από το Focus: “Η Ελλάδα είναι ένα μ

Δημοσίευση από ΜΙΧΣ »

Μακεδόνα αδελφέ μου, η αλήθεια πονά! Αλλά δεν παύει να είναι αλήθεια. ΄'Εχεις το θάρρος της γνώμης σου κι εγώ μαζί σου.
Τώρα ας μαζέψουμε τα κομμάτια μας και ας κάνουμε κάτι γι αυτόν τον αγιασμένο τόπο που τόσα μας έχει δώσει κι εμείς τον έχουμε πονέσει με τα λάθη μας. Ας ζητήσουμε στον Κύριό μας να μας ελεήσει και να μας καθοδηγήσει τα βήματά μας απ' εδώ και μπρός.
+Η ελπίς μου ο Πατήρ, καταφυγή μου ο Υιός, σκέπη μου το Πνεύμα το Άγιον, Τριάς Αγία, δόξα σοι.
pr28
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Νέο κατάπτυστο άρθρο από το Focus για την Ελλάδα

Δημοσίευση από pr28 »

Να δωσουμε συγχαρητηρια στον Ελληναρα :angryfire που με τον χαρακτηρισμο του, ξεφτιλισε τη χωρα στα περατα της οικουμενης .
Και αντι να το πει στο καφενειο το ειπε στον ξενο δημοσιογραφο ....

Δεν ειχε γινει μυνηση σε αυτο το περιοδικο για την προηγουμενη προσβολη με το αρχαιοελληνικο άγαλμα; :105
Alexk
Συστηματικός Αποστολέας
Συστηματικός Αποστολέας

Δημοσίευση από Alexk »

Γιατί βρε παιδιά, σάς πείραξε ο λόγος του ελληναρά και δεν σάς πείραξε η αλήθεια που, δυστυχώς, εκφράζει αυτός ο λόγος. Ας κοιτάξουμε να γίνουμε σωστοί και ας αφήσουμε τις ψευτοσεμνοτυφίες.
pr28
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από pr28 »

Ποια αληθεια εχει ο ρολος του Ελληναρα που δυσφημιζει την πατριδα μας και μας κανει ρομπα στην Ευρωπη;
Αυτος ειναι ο πατριωτισμος των Ελληνων;
Καταπτυστο το αρθρο .Καταπτυστοτερος ο Ελληναρας που το εκστομισε.

Ο Ψευδοσεμνοτυφος
που αγαπα την πατριδα του
και δεν την δυσφημιζει
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διάφορα Θέματα”