Μην ξεχάσετε άυριο την εκδήλωση!!!
Όποιος μπορεί ας την ηχογραφήσει ή και ακόμα να την βιντεοσκοπήσει.
Ευχαριστώ!!! :D
Προσοχή!!! 19/12/2006!!!
Συντονιστής: Συντονιστές
-
Intergallactic
- Συστηματικός Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Tελικά ο π.Ανδρέας σε μαγνητίζει με τον λόγο του,ούτε καταλαβαίνεις πώς περνάει η ώρα!!
Πήγα με πολλές φιλοδοξίες να μαγνητοσκοπήσω την ομιλία ώστε να την δείτε και εσείς, αγαπητοί συμφορουμίτες και συμφορουμίτισσες, βρήκα και καταπληκτική θέση,αλλά τελικά....με πρόδωσε η μπαταρία της κάμερας και έτσι έχω μόνο ένα μέρος της ομιλίας
Πήγα με πολλές φιλοδοξίες να μαγνητοσκοπήσω την ομιλία ώστε να την δείτε και εσείς, αγαπητοί συμφορουμίτες και συμφορουμίτισσες, βρήκα και καταπληκτική θέση,αλλά τελικά....με πρόδωσε η μπαταρία της κάμερας και έτσι έχω μόνο ένα μέρος της ομιλίας
-
ekpaideytikos
- Συστηματικός Αποστολέας

maria78 έγραψε:Tελικά ο π.Ανδρέας σε μαγνητίζει με τον λόγο του,ούτε καταλαβαίνεις πώς περνάει η ώρα!!
Μη στενοχωριέσαι δεν ξέρεις οτι σ΄αυτές τις περιπτώσεις κάποιος χώνει την ουρίτσα του!!!