Εδώ κάνεις φάουλ μεγάλο αδελφέ μου! Η Λουκά έχει μάνατζερ τον Ψινάκη....χαϊ καταστάσεις.......ενώ οι κοπελιές της ΖΩΗΣ -ΣΩΤΗΡΑ....Misha έγραψε:η Λουκα αδελφε μου Παναγιωτη δεν ειναι με τους ζηλωτες..δικη μας ειναι...
και τετοιες συμπεριφορές θα τις βρεις σε πολλους χωρους ...
καποιος ειπε για θυρα 7 και θυρα 13 ,παλια παιζανε ξυλο οι γκεραπηδες με τους ροκαδες...
αφορμες να εκδηλωθοπυν καταπισεμενες ψυχοσυνθεσεις θα δοθουν παντοτε...
στην διασπαση Ζωής-Σωτηρα παρολιγον να γινουν φονοι...
παντως οφειλω να ομολογησω πως οσοι εχουν δηλωσει οτι ειναι ζηλωτες στο σαιτ αυτο(Ρομφαια,ΡΑΤΙΕΝΤ,umarth,Voskoz και ενας δυο ακόμη) εχουν γραψει με συνετο τροπο ,χωρις ουρλιαχτα και διεχνουν συγκροτημενοι ανθρωποι....
σε ακτ ιδιαν επικοινωνια που εχω με καποιους παραδεχονται και αναγνωριζουν και τα πολλα προβληματα του δικου τους χωρου...
και πσιτευω πως με τους αφανατιστους παλιοημερολογίτες εχω πολλα περισσοτερα κοινά απο οτι με τους "αιρετιζοντες και λατινοφρονες"(κατα π.Θεόδωρο Ζηση) του Φαναρίου....
Συμφωνώ για τα κίνητρα πολλών παλαιοημερολογιτών....αλλά Μιχάλη σε πολλούς ξέρεις τι είδα; Η Δύση έχει έναν Πάπα (και πως θα τον ξεφορτωθεί), ενώ σ' αυτούς ο καθένας είναι ένας μικρός πάπας. Όταν θες να προσεγγίσεις κάποιον δεν ξεκινάς με τα όποια λάθη κάνει ο πατέρας του....ούτε αποκαλείς τους ιεράρχες του Ιούδες όπως η Ρομφαία. Βαριά κουβέντα....