Πείτε μας Κ Α Λ Η Ν Υ Χ Τ Α
Συντονιστής: Συντονιστές
- fotis
- Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Πείτε μας Κ Α Λ Η Ν Υ Χ Τ Α
Σαν τελευταίος κλείνω το φως,γυρίζω πλευρό για να μην ροχαλίζω,και σας λέω καληνύχτα.

Ο υπομείνας,εις τέλος ούτος,σωθήσεται.
- trader21
- Κορυφαίος Αποστολέας

Καληνύχτα και από μένα αδέλφια,
καλο ξημέρωμα να έχουμε
καλο ξημέρωμα να έχουμε
-
vasilisalt
- Κορυφαίος Αποστολέας

Έλα βρε Φώτη, πάρτο λίγο αλλιώς!fotis έγραψε:Σαν τελευταίος κλείνω το φως,γυρίζω πλευρό για να μην ροχαλίζω,και σας λέω καληνύχτα.![]()
![]()
![]()
Σαν τρένο ατμοκίνητο κάνεις!!!
Εσύ ξεπέρασες και τον Οδυσσέα.
Γύρνα πλευρό!!!
Καληνυχτα
- fotis
- Κορυφαίος Αποστολέας

Κακηνύχτα φίλοι μου και όνειρα γλυκά.
Ο υπομείνας,εις τέλος ούτος,σωθήσεται.
Καληνύχτα Αδέρφια μου πολυαγαπημένα. Καλό ξημέρωμα.
+Η ελπίς μου ο Πατήρ, καταφυγή μου ο Υιός, σκέπη μου το Πνεύμα το Άγιον, Τριάς Αγία, δόξα σοι.
- marinam
- Κορυφαίος Αποστολέας

μια πολυ ομορφη καληνυχτα να εχετε ολοι σας. Σας διαβαζω, σας επισκεπτομαι, καιρος να βρω χρονο και να σας γραφω.
Καληνύχτα!!
Καληνύχτα!!
Μὴ χωρίσεις μὲ τῆς δόξης τῶν μαρτύρων σου γλυκύτατε Ἰησοῦ ὅτι τέτρωμαι τῆς σῆς ἀγάπης ἐγώ ἀλλὰ ἐνίσχυσον μὲ διὰ τὸ μέγα σου ἔλεος, Χριστέ * Τίς Θεὸς μέγας ὡς ὁ Θεὸς ἡμῶν; σὺ εἶ ὁ Θεὸς ὁ ποιῶν θαυμάσια μόνος * Κύριε Ἰησοῦ Χριστέ Υἱὲ τοῦ Θεοῦ ἐλέησόν με
- marinam
- Κορυφαίος Αποστολέας

Βλέπω αυτο το "καληνυχτα" το ξεχασαμε Τολη μας;;
Θελω να πω σε ολους σας και σ αυτους που μας διαβαζουν αλλα δεν ειναι μελη, Χρονια Πολλα και Αρεστα στον Κυριο μας. Χρονια Πολλα και καλα. Ευχομαι αυτη η χρονια που έρχεται σε λίγες ώρες αν και σε κάποια άλλη μερια της γης εχει ερθει ηδη, να δωσει οτι δεν έδωσε το 2012, ευχομαι οι πεινασμενοι να γευτουν φαγητο, ευχομαι οι λυπημενοι να ξεχασουν, οι θλιμενοι να χαρουν, οι απελπισμενοι να πιαστουν απο καπου, ευχομαι στους αμαρτωλούς, ολοι μας δηλαδη, μετανοια, ευχομαι στους φτωχους πλουτοι, ευχομαι αυτοι που πονανε να βρουν γιατρεια, ευχομαι στους αρρώστους υγεία, ευχομαι στους ανεξομολογητους να ρθει η εξομολογηση, αμεσα, ευχομαι στους "ορφανους" να βρουν πατηρ επισης αμεσα, ευχομαι σε ολους μας Καλη Χρονια και Ευλογημενη.
Και κατι τελευταιο.
Ευχομαι να αγαπησουμε το 2013 περισσοτερους ανθρωπους απο οτι αγαπουσαμε το 2012. Και να μην φοβομαστε την αγαπη. και οταν την νιωθουμε αλλα και οταν την εισπραττουμε. Τουλαχιστον εγω, αλλα το ευχομαι και σ ολους εσας. (Ναι Τολη μου αμαρτωλε, θα κανω αρχη με σενα.)
Καληνυχτα σας. Καλη Νυχτα να έχει ο κοσμος όλος.
Θελω να πω σε ολους σας και σ αυτους που μας διαβαζουν αλλα δεν ειναι μελη, Χρονια Πολλα και Αρεστα στον Κυριο μας. Χρονια Πολλα και καλα. Ευχομαι αυτη η χρονια που έρχεται σε λίγες ώρες αν και σε κάποια άλλη μερια της γης εχει ερθει ηδη, να δωσει οτι δεν έδωσε το 2012, ευχομαι οι πεινασμενοι να γευτουν φαγητο, ευχομαι οι λυπημενοι να ξεχασουν, οι θλιμενοι να χαρουν, οι απελπισμενοι να πιαστουν απο καπου, ευχομαι στους αμαρτωλούς, ολοι μας δηλαδη, μετανοια, ευχομαι στους φτωχους πλουτοι, ευχομαι αυτοι που πονανε να βρουν γιατρεια, ευχομαι στους αρρώστους υγεία, ευχομαι στους ανεξομολογητους να ρθει η εξομολογηση, αμεσα, ευχομαι στους "ορφανους" να βρουν πατηρ επισης αμεσα, ευχομαι σε ολους μας Καλη Χρονια και Ευλογημενη.
Και κατι τελευταιο.
Ευχομαι να αγαπησουμε το 2013 περισσοτερους ανθρωπους απο οτι αγαπουσαμε το 2012. Και να μην φοβομαστε την αγαπη. και οταν την νιωθουμε αλλα και οταν την εισπραττουμε. Τουλαχιστον εγω, αλλα το ευχομαι και σ ολους εσας. (Ναι Τολη μου αμαρτωλε, θα κανω αρχη με σενα.)
Καληνυχτα σας. Καλη Νυχτα να έχει ο κοσμος όλος.
Μὴ χωρίσεις μὲ τῆς δόξης τῶν μαρτύρων σου γλυκύτατε Ἰησοῦ ὅτι τέτρωμαι τῆς σῆς ἀγάπης ἐγώ ἀλλὰ ἐνίσχυσον μὲ διὰ τὸ μέγα σου ἔλεος, Χριστέ * Τίς Θεὸς μέγας ὡς ὁ Θεὸς ἡμῶν; σὺ εἶ ὁ Θεὸς ὁ ποιῶν θαυμάσια μόνος * Κύριε Ἰησοῦ Χριστέ Υἱὲ τοῦ Θεοῦ ἐλέησόν με
-
vasilisalt
- Κορυφαίος Αποστολέας

Έλα βρε Μαρινακι, που είσαι; που χανεσε;
Οι ευχές σου όμορφες και καλοδεχούμενες αλλά όσον αφορά
τον Απόστολο μαλλον πρέπει να ζητήσεις θαύμα. Με απλές ευχές
δεν βλέπω βελτίωση...
Καλή χρόνια!!!!!!
Οι ευχές σου όμορφες και καλοδεχούμενες αλλά όσον αφορά
τον Απόστολο μαλλον πρέπει να ζητήσεις θαύμα. Με απλές ευχές
δεν βλέπω βελτίωση...
Καλή χρόνια!!!!!!
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Καληνύχτα σε όλο τον κόσμο και πρωτίστως σε όλα τα δοκιμαζόμενα πλασματα του πλανήτη!
Βασίλη είσαι άδικος! Χάρη στις ευχές κάποιων έχω μεταμορφωθεί από Fiat 500 σε Ferrari! Μπορεί πράγματι να ήταν θαύμα, αλλά οι προσευχές μας έχουν αυτή τη δύναμη!
Βασίλη είσαι άδικος! Χάρη στις ευχές κάποιων έχω μεταμορφωθεί από Fiat 500 σε Ferrari! Μπορεί πράγματι να ήταν θαύμα, αλλά οι προσευχές μας έχουν αυτή τη δύναμη!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Ζητάω συγγνώμη! Δεν έγινα Ferrari, αλλά Αστον Μαρτιν! Και πάλι συγγνώμη! Και πάλι καληνύχτα!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.