Το 1/3 των Ορθόδοξων Αμερικανών ιερέων κ το 40% των Ορθόδοξων πιστών προέρχονται από άλλα δόγματα . Στις λειτουργίες προσέρχονται άτομα νεαρά , κατά 80% κάτω των 40 ετών !! Οι πιστοί που προέρχονται από άλλα δόγματα έχουν πολύ μεγαλύτερο ζήλο από τους γεννημένους Ορθόδοξους !
στην Αμερική ανακαλύπτουν την γνησιότητα της Ορθοδοξίας κ την συγκρίνουν με το τελετουργικό των αιρέσεων που στηρίζεται στο power-point και στη rock music !!!
Εντός μιας γενεάς η Αμερική θα αγκαλιάσει την Ορθοδοξία .
Η Ορθοδοξία θα μεταλαμπαδευτεί σε όλη την Οικουμένη σύμφωνα με τις προφητείες .
Διαβάστε το πλήρες άρθρο http://www.dailymail.com/story/Life/+/2 ... Orthodoxy/
Η Αμερική ανακαλύπτει την Ορθοδοξία
Συντονιστής: Συντονιστές
Re: Η Αμερική ανακαλύπτει την Ορθοδοξία
Δλδ (αν κατάλαβα καλά γιατί είναι λίγο μπερδεμένη η πρόταση), πως το τελετουργικό των αιρέσεων στηρίζεται στο powerpoint και στην rock μουσική; Εγώ, προσωπικά, και powerpoint χρησιμοποιώ (και windows και word και frontpage και movie maker :) ) και rock ακούω, και δεν έχω δει κανένα «τελετουργικό» :)vfilip έγραψε:στην Αμερική ανακαλύπτουν την γνησιότητα της Ορθοδοξίας κ την συγκρίνουν με το τελετουργικό των αιρέσεων που στηρίζεται στο power-point και στη rock music !!!
Υ.Γ. Και μην αρχίσετε με τα «ανάποδα μηνύματα» :) Ούτε να αναφερθείτε στους Eagles και στο Hotel California :) Όλα τα πράγματα ο άνθρωπος τα χρησιμοποιεί είτε για καλό σκοπό είτε για κακό (π.χ. η πυρηνική ενέργεια: Άλλοι την μετατρέπουν σε ηλεκτρισμό και άλλοι φτιάχνουν βόμβες) :)
Η ελπίς μου ο Πατήρ, καταφυγή μου ο Υιός, σκέπη μου το Πνεύμα το άγιον. Τριάς αγία, δόξα σοι.
Την πάσαν ελπίδα μου εις σε ανατίθημι, μήτηρ του Θεού, φύλαξον με
Την πάσαν ελπίδα μου εις σε ανατίθημι, μήτηρ του Θεού, φύλαξον με