Πείτε μας Κ Α Λ Η Ν Υ Χ Τ Α
Συντονιστής: Συντονιστές
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Πείτε μας Κ Α Λ Η Ν Υ Χ Τ Α
Μερικές φορές είναι καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς. Μπούχτισα πάλι στα τσίπουρα, αυτή τη φορά της Θεσσαλίας...
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
- marinam
- Κορυφαίος Αποστολέας

εκανες κεφαλι παλι; εγινες ντεφι; τα τσουξαμε λιγο;;; και εχει καλο τσιπουρο η "ατιμη"!! Ελπιζω ενα ποτηρακι για μας, ηπιες στην υγεια μας; Καληνυχτα σ ολους σας. Καλη Σαρακοστη Διαχειρηστα μου, Καλη Σαρακοστη σ ολους σας!!!aposal έγραψε:Μερικές φορές είναι καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς. Μπούχτισα πάλι στα τσίπουρα, αυτή τη φορά της Θεσσαλίας...
Μὴ χωρίσεις μὲ τῆς δόξης τῶν μαρτύρων σου γλυκύτατε Ἰησοῦ ὅτι τέτρωμαι τῆς σῆς ἀγάπης ἐγώ ἀλλὰ ἐνίσχυσον μὲ διὰ τὸ μέγα σου ἔλεος, Χριστέ * Τίς Θεὸς μέγας ὡς ὁ Θεὸς ἡμῶν; σὺ εἶ ὁ Θεὸς ὁ ποιῶν θαυμάσια μόνος * Κύριε Ἰησοῦ Χριστέ Υἱὲ τοῦ Θεοῦ ἐλέησόν με
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Καληνύχτα σε όλους!
Τέρμα τα τσίπουρα γιατί όταν κάνεις καθιστική ζωή δεν είναι και πολύ σοφό να πίνεις.
Τέρμα τα τσίπουρα γιατί όταν κάνεις καθιστική ζωή δεν είναι και πολύ σοφό να πίνεις.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
- marinam
- Κορυφαίος Αποστολέας

Μπραβο αμαρτωλε Τολη. ετοιμαζεσαι για την Σαρακοστη για αυτο γιοκ τα τσιπουρα.aposal έγραψε:Καληνύχτα σε όλους!
Καληνυχτα.... Ελεος
καλο βραδυ
Μὴ χωρίσεις μὲ τῆς δόξης τῶν μαρτύρων σου γλυκύτατε Ἰησοῦ ὅτι τέτρωμαι τῆς σῆς ἀγάπης ἐγώ ἀλλὰ ἐνίσχυσον μὲ διὰ τὸ μέγα σου ἔλεος, Χριστέ * Τίς Θεὸς μέγας ὡς ὁ Θεὸς ἡμῶν; σὺ εἶ ὁ Θεὸς ὁ ποιῶν θαυμάσια μόνος * Κύριε Ἰησοῦ Χριστέ Υἱὲ τοῦ Θεοῦ ἐλέησόν με
- vivika
- Κορυφαίος Αποστολέας

Καληνύχτα κι από εμένα!...
«Γρηγορεῖτε καί προσεύχεσθε, ἵνα μή εἰσέλθητε εἰς πειρασμόν» Ματθ. κστ' 41
Ω Θεέ μου, δώσε μου τη δύναμη να αλλάξω αυτά που μπορώ, την υπομονή να αντέξω αυτά που δεν μπορώ,
και τη σοφία για να γνωρίζω τη διαφορά μεταξύ τους.
Ω Θεέ μου, δώσε μου τη δύναμη να αλλάξω αυτά που μπορώ, την υπομονή να αντέξω αυτά που δεν μπορώ,
και τη σοφία για να γνωρίζω τη διαφορά μεταξύ τους.
Tην καληνυχτα μου σε ολους εσας που δεν ετυχε να σας γνωρισω απο κοντα Μια καληνυχτα μετα απο απουσια πολλων μηνων Ευχομαι στον ΜΕΓΑΛΟΔΥΝΑΜΟ να ταλεμε τωρα ποιο συχνα απο πριν Καλη Σαρακοστη αδελφια
Καληνύχτα αδέλφια. Καλό ξημέρωμα, καλή κι ευλογημένη Κυριακή !
+Η ελπίς μου ο Πατήρ, καταφυγή μου ο Υιός, σκέπη μου το Πνεύμα το Άγιον, Τριάς Αγία, δόξα σοι.
- Dimitris39
- Κορυφαίος Αποστολέας

ΚΑΛΗΝΎΧΤΑ με πολύ αγάπη 
Κύριε,Θεέ μου,Νύμφιε της ψυχής μου, λυτρωτή μου.
Μνήσθητί μου εν τη βασιλεία σου
«Χαίροις μετά Θεόν ή Θεός, τα δευτερεία της Τριάδος ή έχουσα»
ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς
Θεέ μου σ'αγαπώ
Μνήσθητί μου εν τη βασιλεία σου
«Χαίροις μετά Θεόν ή Θεός, τα δευτερεία της Τριάδος ή έχουσα»
ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς
Θεέ μου σ'αγαπώ
Καληνύχτα Αδέλφια μου! Καλό ξημέρωμα. Ο Χριστός... ο γλυκύτατος Ιησούς μας και η Παναγιά μας μεθ' ημών... εύχομαι.
+Η ελπίς μου ο Πατήρ, καταφυγή μου ο Υιός, σκέπη μου το Πνεύμα το Άγιον, Τριάς Αγία, δόξα σοι.
Χριστός Ανέστη! Καληνυχτούδια!
Καλό ξημέρωμα... καλό μήνα να' χουμε που θα μας ξημερώσει πρωτομηνιά και καλή δύναμη
Αυτό... για τα εν Χριστώ Αδέλφια μου, τα φιλαράκια μου που τα στεναχώρησα σήμερα... από στίχους του Γκάτσου,
και σε όποιον αρέσει : )
Πρωτομηνιά... "Της γης το χρυσάφι"
σε μουσική Μάνου Χατζιδάκι και στίχους Νίκου Γκάτσου που κυκλοφόρησε τον Δεκέμβρη του 1971.
Καλό ξημέρωμα... καλό μήνα να' χουμε που θα μας ξημερώσει πρωτομηνιά και καλή δύναμη
Αυτό... για τα εν Χριστώ Αδέλφια μου, τα φιλαράκια μου που τα στεναχώρησα σήμερα... από στίχους του Γκάτσου,
και σε όποιον αρέσει : )
Πρωτομηνιά... "Της γης το χρυσάφι"
σε μουσική Μάνου Χατζιδάκι και στίχους Νίκου Γκάτσου που κυκλοφόρησε τον Δεκέμβρη του 1971.