Πολλές φόρες προσπάθησα να νιώσω αυτό που έλεγε ο γέροντας Παίσιος ότι πρέπει να μπούμε σε άλλη κατάσταση είτε στην νοερά προσευχή η σε ότι άλλη πράξη κάνουμε στην προσπάθεια μας να μας ελεήσει ο θεός
Άλλα δεν …………….
Τυχαία μια Κυριακή με πόλη καλή μέρα μου την κάρφωσε και ανέβηκα στο βουνό τέρμα θεού [ Δίρφη ] με τα πιτσιρίκια και την γυναίκα ……………………….ετσι να κάνουμε κάτι άλλο ………..και χωρίς να χαλάσουμε ούτε εύρο
Πηρά μαζί μου και ένα δυο πατερικά βιβλία …………..
Έτσι λοιπόν κάτω από τον καθαρό Ήλιο τον καθαρό αέρα και την απολυτή ησυχία άρχισα να διαβάζω κείμενα που τα έχω διαβάσει πολλές φόρες ………..ελα όμως που το νόημα πλέον ήταν πιο ξεκάθαρο οι λέξεις ήταν σαν να έπεφτε αγιασμός στα μάτια μου …….γυρνώντας το κεφάλι στην φύση και στην απολυτή ησυχία ένιωθες άλλος άνθρωπος ………….
Προτρέπω πολλούς να το κανουν ………..στην εποχή που ζούμε έχουμε ανάγκη από την ησυχία της πόλης και την βαβούρα του θεού
ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ..............
Συντονιστής: Συντονιστές
- panosgreece
- Κορυφαίος Αποστολέας

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ..............
«Άγιοι της ημέρας, πρεσβεύσατε υπέρ ημών»
- panosgreece
- Κορυφαίος Αποστολέας

Re: ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ..............
Να συμπληρώσω και κάτι που άκουσα το 1990 και το κατάλαβα 100% το 2013 δυστυχώς
Αν θες να μιλήσεις αύριο στον θεό θα σου πάρει αιώνες αν θες σήμερα θα σου πάρει χρονιά αν θες τώρα θα σου πάρει ένα λεπτό ………………..
Βοηθά και αυτό στην κατάσταση …………..
Αν θες να μιλήσεις αύριο στον θεό θα σου πάρει αιώνες αν θες σήμερα θα σου πάρει χρονιά αν θες τώρα θα σου πάρει ένα λεπτό ………………..
Βοηθά και αυτό στην κατάσταση …………..
«Άγιοι της ημέρας, πρεσβεύσατε υπέρ ημών»
Re: ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ..............
αγίαζε κάθε σκέψη, πράξη και λόγο Ολη η μέρα τότε <προχωράει> προσευχητικά
παρ' όλες τις δυσκολίες και τα εμπόδια
έτσι άκουσα κάνουν οι άνθρωποι που έχουν μέσα στην καρδιά τους τον Χριστό
πρώτα ο Θεός
αν ευλογήσει ο Κύριος
Δόξα σοι ο Θεός
παρ' όλες τις δυσκολίες και τα εμπόδια
έτσι άκουσα κάνουν οι άνθρωποι που έχουν μέσα στην καρδιά τους τον Χριστό
πρώτα ο Θεός
αν ευλογήσει ο Κύριος
Δόξα σοι ο Θεός
+Η ελπίς μου ο Πατήρ, καταφυγή μου ο Υιός, σκέπη μου το Πνεύμα το Άγιον, Τριάς Αγία, δόξα σοι.