ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Διάφορα Θέματα που δεν μπορούν να είναι σε άλλη κατηγορία

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
ΜΙΧΣ
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Δημοσίευση από ΜΙΧΣ »

έχεις την αγάπη μας αμαρτωλέ, :8 την ευχή του Κυρίου μας και της Παναγιάς μας πάντα! εύχομαι... οικογενειακώς!
+Η ελπίς μου ο Πατήρ, καταφυγή μου ο Υιός, σκέπη μου το Πνεύμα το Άγιον, Τριάς Αγία, δόξα σοι.
vasilisalt
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από vasilisalt »

Προσωπικά μελετάω το υλικό που έβαλε η Μαρία.
Σε κανα δίμηνο θα έχω τελειώσει.
Λίγο υπομονή
Άβαταρ μέλους
ΜΙΧΣ
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από ΜΙΧΣ »

θα προσπαθήσω να το δουλέψω εγώ το κείμενο... στον τονισμό,

σε όλα τα άλλα είναι εξαιρετικό, τέλειο.

αν αποτύχω παταγωδώς... θα σας πω, άμεσα γιατί βιαζόμαστε κιόλας
+Η ελπίς μου ο Πατήρ, καταφυγή μου ο Υιός, σκέπη μου το Πνεύμα το Άγιον, Τριάς Αγία, δόξα σοι.
Άβαταρ μέλους
Dimitris39
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Dimitris39 »

προσπαθησα εγω και μου εβγαλε
Εικόνα
Κύριε,Θεέ μου,Νύμφιε της ψυχής μου, λυτρωτή μου.
Μνήσθητί μου εν τη βασιλεία σου

«Χαίροις μετά Θεόν ή Θεός, τα δευτερεία της Τριάδος ή έχουσα»

ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς

Θεέ μου σ'αγαπώ
Άβαταρ μέλους
stathis73
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από stathis73 »

Αυτος ο πολυελαιος σε τι ηχο ειναι :mrgreen: :mrgreen: πλαγιο του Δ΄;;
Τις θεός Μέγας ως ο Θεός ημών.
Άβαταρ μέλους
Μ.Δ.Κ.
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Μ.Δ.Κ. »

Σεβασμιώτατε κ.κ. Μακάριε,
τήν εὐχή σας ταπεινά ἐκζητοῦμε.

Αὐτή ἡ ἐπιστολή δέν κρίνουμε σκόπιμο, νά γραφθεῖ ἁπλά μέ τό μελάνι τῶν τύπων, ἀλλά μέ τήν ζεστή θαλπωρή τῆς καρδιᾶς, πού μπορεῖ νά νιώσει τόν πόνο τοῦ ἄλλου.

Ἐάν δέν πονᾶς, δέν μπορεῖς νά συναισθανθεῖς τόν πόνο, τήν ἐρημιά, τήν ἐγκατάλειψη.
Ἐάν δέν ἁπλώσεις τό χέρι, θά στερηθεῖς ἴσως ὄχι αὐτά πού κατέχεις, ἀλλά ὅτι πολυτιμότερο ἔχεις.
Τόν ἄνθρωπο μέσα σου. Ἐάν χάσεις τόν ἄνθρωπο, χάνεις καί τόν Θεό ἀπό ἐμπρός σου. Ἐάν κερδίσεις ὅμως τόν ἄνθρωπο, τότε θά δεῖς καί τόν Θεό.
Ἐπειδή ἔτσι φρονοῦμε, καί ἔτσι μας ἔχει διδάξει μέ τό παράδειγμα καί τό βίωμά της, ἡ Ἐκκλησία τοῦ Χριστοῦ, τήν ὁποία ἐσεῖς ποιμαίνετε θεοφιλῶς στήν θεόσωστο καί ἱστορική ἐπαρχία σας, θελήσαμε νά σᾶς ποῦμε λίγα λόγια καί αὐτά ἔπειτα νά τά κάνουμε πράξη.
Γιατί χωρίς τήν πράξη, καί τά πιό σοφά λόγια, μένουν ἀργά καί ἀνενέργητα.
Μία παρέα, μία συντροφιά, ἔχοντας ἕνα ἀναμμένο κανδήλι μέσα του, ὁ καθένας νά καίει ἀκοίμητα, τήν κοινή ἀγάπη γιά τόν Ἄθωνα, καί τούς ἀγωνιστές του, πού αἰῶνες τώρα πατοῦν τό χῶμα του, καί ἀναμετροῦν τόν ἑαυτό τους, μαζί του, ὥστε νά βροῦν τόν Θεό καί τήν Ζωή τους.

Μία ἰστοσελίδα, ἀπό τίς πολλές, πού ἔχει ἀφιέρωμα στό Περιβόλι τῆς Πανάγιάς μας.
Μέσα ἐδῶ, μιλᾶμε, γιά τήν Ἐκκλησία μας, πού εἶναι ἡ ζωή μας, γιά τήν ἁμαρτία μας, τήν ἀστοχία μας, ὅτι μας πονάει, ὅτι μας ἑνώνει, ὅτι μας δίνει ἐλπίδα, πίστη καί ὑπομονή νά βγοῦμε πέρα.

Σέ πεῖσμα τοῦ ρέοντος ποταμιοῦ, πού φέρνει καί σαρώνει μέ δύναμη ἕνα σωρό ἄχρηστα ὑλικά, ὅπως τόν ἀτομισμό, τήν περίκλειστη αὐτάρκεια, τήν μόνωση τῆς ἀλαζονείας, καί τό κυνήγι τῆς ἐπιτυχίας, τό "δέ βαριέσαι, ἐγώ θά σώσω τόν κόσμο", καί τόσα ἄλλα πού μας ἔφεραν ἕως ἐδῶ σέ αὐτές τίς ἡμέρες, τῆς "κρίσης", ὅπου ὅλοι κρινόμαστε κάθε μέρα, ἐνώπιον Θεοῦ καί ἀνθρώπων, ὀφείλουμε νά ἀποφασίσουμε συχνά, νά ἀνασκάπτουμε τόν ἄνθρωπο μέσα μας, καί νά κοιτᾶμε λίγο δίπλα μας, λίγο παραπέρα, ὅπως μας θέλει ὁ Χριστός.
Νά τόν βγάζουμε αὐτόν τόν ἄνθρωπο στό ξέφωτο τῆς προσφορᾶς, νά τοῦ ρίχνουμε λίγο ἀπό τό κρυστάλλινο, καθαρό νερό τῆς ἀγάπης, πρός αὐτόν πού στερεῖται πρόσκαιρα, ἀλλά ἀκριβῶς αὐτή του, ἡ στέρηση, εἶναι γιά ἐμᾶς φανερή πρόνοια Θεοῦ, γιά νά μᾶς δώσει μία ἀκόμα εὐκαιρία, νά φανοῦμε ἀντάξιοί του Χριστιανικοῦ ὀνόματος πού φέρουμε, καί νά βροῦμε τόπο στήν Βασιλεία Του.
Κάθε λοιπόν, φορᾶ πού σηκώνει κάποιος τό βλέμμα, καί κοιτᾶ τόν σταυρό τοῦ διπλανοῦ του, νά λάμπει στόν ἥλιο τῆς ἀγάπης του, θά μπορέσει νά ἀντικρύσει εὐθεία πίσω ἀπό τόν κάθε προσωπικό Γολγοθά, τήν πάγκοινη Ἀνάσταση, μέσα στό ἀνέσπερο Φῶς τῆς Βασιλείας τοῦ Πρώτου Μεγαλομάρτυρα Χριστοῦ.
Μέ αὐτές τίς σκέψεις, σᾶς πλησιάζουμε.

Ἔτσι λαμβάνουμε τό θάρρος νά σᾶς ἐνοχλήσουμε, στήν ἀγάπη σας, καί στήν ἀκαμάτη διακονία σας.

Ἐσεῖς ὁ Ἐπίσκοπος, τό ὁρατό σημεῖο ἑνότητας τῆς Ἐκκλησίας, ἡ φανέρωση τύπου καί τόπου τοῦ Χριστοῦ μας, καί ἐμεῖς τό ποίμνιο ὅπου γῆς, νά συμπορευθοῦμε γιά λίγες ἡμέρες μαζί, τόν κοινό δρόμο τῆς ἀνακούφισης τοῦ πλησίον, τοῦ πάσχοντας, μέσα στό πρόσωπο τοῦ ὁποίου ἀντανακλᾶται ὁ Κύριος της Ζωῆς.
Θέλουμε καί ἐπιθυμοῦμε, νά προσφέρουμε, ὁ καθένας ἕνα ποσό, χρηματικό στήν Μητρόπολή σας, ὥστε νά τό ἀξιοποιήσετε ὅπως ἐσείς γνωρίζετε, καί τό γνωρίζετε ἄριστα, γιά νά ἀναφανεῖ πάλι ἕνα χαμόγελο, ἀπό ἀνθρώπους πού τούς τό ἔχουν κάποιοι στερήσει ἄδικα καί ἀμετανόητα.

Ὁ ἰστότοπός μας βρίσκεται ἐδῶ : http://www.agiooros.net
Καί τό φόρουμ συζητήσεων εἶναι: index.php

Σᾶς παρακαλοῦμε, νά μᾶς δώσετε τήν εὐχή καί τήν ἄδειά σας, νά συνεισφέρουμε τό κατά δύναμιν καί καρδίαν, πρός τήν ἀγάπη σας.
Παρακαλοῦμε ἐπίσης θερμά, γνωστοποιῆστε μας, σέ σχετική ἀπάντησή σας, τά πλήρη στοιχεῖα, στά ὁποῖα θά μποροῦμε ἀπό 15 Νοεμβρίου ἕως 20 Δεκεμβρίου νά ἀποστέλλουμε, ταχυδρομικές ἐπιταγές.

Ὁ Κύριος νά σᾶς δίνει ἔτη πολλά, εἰς εὐάρεστον διακονία τῆς λογικῆς Του ποίμνης, καί νά σᾶς στηρίζει στό δύσκολο, ἀνηφορικό, ἀλλά καί φωτεινό καί θυσιαστικό ἔργο σας, ὑπέρ τοῦ χειμαζόμενου τόσο πνευματικά, ὅσο καί ὑλικό-σωματικά ἀνθρώπου τῆς ἐποχῆς μας.

Μέ ἐκτίμηση, σεβασμό καί ἀγάπη, ἐκ ζητοῦμε τήν πατρική εὐχή σας.

Τό φόρουμ, οἱ ὑπεύθυνοί του ἰστοχώρου καί οἱ ἀναγνῶστες του.
Χριστός ἐν τῷ μέσῳ ὑμῶν.

............................................................................................................................................................................................
Αυτή είναι η προτεινόμενη έως τώρα επεξεργασθείσα επιστολή, αναμένουμε τις παρατηρήσεις σας. Θα παραμείνει προς επεργασία μέχρι Πέμτη βράδυ.
Αληθές είναι το πραγματικό, και Αλήθεια ο ίδιος ο Κύριος, μόνο Αυτός μπορεί να μας ελευθερώσει.
Άβαταρ μέλους
Dimitris39
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Dimitris39 »

Πολυ καλο Κυριακο και σκεφτομασταν πως θα γινει ας το αναλαβει ο Νικος να το στειλη αν θελει

Μαρια μην σκας τελειωσε
Κύριε,Θεέ μου,Νύμφιε της ψυχής μου, λυτρωτή μου.
Μνήσθητί μου εν τη βασιλεία σου

«Χαίροις μετά Θεόν ή Θεός, τα δευτερεία της Τριάδος ή έχουσα»

ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς

Θεέ μου σ'αγαπώ
Άβαταρ μέλους
Μ.Δ.Κ.
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Μ.Δ.Κ. »

Αν δεν έχετε αντίρρηση προτείνω να σβηστεί η σειρά που αναφέρεται στον χώρο συζητήσεων (Καί τό φόρουμ συζητήσεων εἶναι: index.php), η δ/ση ιστοσελίδας αρκεί .
Αληθές είναι το πραγματικό, και Αλήθεια ο ίδιος ο Κύριος, μόνο Αυτός μπορεί να μας ελευθερώσει.
Άβαταρ μέλους
ΜΙΧΣ
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από ΜΙΧΣ »

Κυριάκο, άλλαξε τη λέξη ισότοπος σε ιστότοπος στη σειρά που αναγράφεται η ιστοσελίδα μας με το πολυτονικό που έκανες, <<thank you!!!>>
Άβαταρ μέλους
ΜΙΧΣ
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από ΜΙΧΣ »

Γιατί χωρίς τήν πράξη, καί τό πιό σοφά λόγια, μένουν ἀργά καί ἀνενέργητα.

άλλαξε το σε τα

και άλλο ένα... που είδα αλλά δεν είμαι σίγουρη... ?? ακάματη ??... αντί για ακαμάτη? αυτό δεν το γνωρίζω... check it

και το <να φανούμε αντάξιοι> πρέπει να χάσει τον τόνο στη λήγουσα δεν χρειάζεται δεύτερο τόνο εκεί

Διάβασα ότι ο αυτόματος πολυτονιστής για μετατροπή κειμένου δε λειτουργεί πλήρως ικανοποιητικά και επιβάλλεται έλεγχος. Θέλει spell checking από εσένα Κυριάκο. Εγώ αυτά τα παραπάνω είδα. Και πάλι!!! ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διάφορα Θέματα”