ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Διάφορα Θέματα που δεν μπορούν να είναι σε άλλη κατηγορία

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
stathisekp
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Δημοσίευση από stathisekp »

vasilisalt έγραψε:Μόλις κατέθεσα.

Ενημερωτικά τα έξοδα της ταχυδρομικής επιταγής είναι 4 ευρώ.
Κι εγώ παραξενεύτηκα, υπερβολικά μου φάνηκαν!!!!
Δώρησαί μοι του όράν τα έμά πταίσματα και μη κατακρίνειν τον άδελφόν μου
Άβαταρ μέλους
Μ.Δ.Κ.
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Μ.Δ.Κ. »

stathisekp έγραψε:

Kαι εγώ το ίδιο, ήταν δυσάρεστη έκπληξη....
Αλλά δεν πειράζει τουλάχιστον θα τους τα πάνε εκεί, χωρίς να περιμένουν στην ουρά στην τράπεζα......
Αληθές είναι το πραγματικό, και Αλήθεια ο ίδιος ο Κύριος, μόνο Αυτός μπορεί να μας ελευθερώσει.
Άβαταρ μέλους
Μ.Δ.Κ.
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Μ.Δ.Κ. »

Άντε αδέλφια 10 μέρες μείνανε ακόμα που έχουμε περιθώριο, να κάνουμε κάτι για τα γεροντάκια, μήπως και μας θυμηθεί και εμάς ο Θεός, όλοι περνάμε δύσκολα πλέον, τώρα έχει αξία η κάθε προσφορά αγάπης, όποιος μπορεί......όποιος δε μπορεί αλλά ήθελε να συμμετέχει δεν πειράζει να δηλώσετε όλοι συμμετοχή,και καταθέσετε στο ταμείο της αγάπης μια προσευχή.

............................................................................................................................................................................................
Πλησιάζοντας την χαρμόσυνη Δεσποτική εορτή των Χριστουγέννων, αποφασίσαμε οι υπεύθυνοι και τα μέλη που είναι ενεργά στην πνευματική αυτή εδώ ομήγυρη, από τα λόγια και τις συζητήσεις να περάσουμε στις πράξεις, έστω και συμβολικές, απλώνοντας έστω και περιστασιακά το χέρι μας σαν στήριγμα αγάπης στον συνάνθρωπο.

Αυτή τη φορά αποφασίσαμε να σταθούμε υλικά, μα περισσότερο ηθικά στο πλευρό της ακριτικής ιεράς Μητροπόλεως Σιδηροκάστρου, και των υπ’ αυτής έργων και δραστηριοτήτων προνοίας, δηλαδή την μονάδα φροντίδος ηλικιωμένων, καθώς και άλλες δραστηριότητες ενισχύσεως δοκιμαζομένων από την επελθούσα κρίση αδελφών μας.

Είναι γνωστό ότι δοκιμάζεται όλος ο λαός μας, αλλά πολύ περισσότερο οι ακριτικές και ΄΄ άγονες ΄΄ οικονομικώς περιοχές. Σας καλούμε να βρεθείτε συναντιλήπτορες αυτής της προσπάθειας, με την βεβαιότητα ότι ο Κύριος θα ευλογήσει και θα ανταποδώσει την αγάπη σας,
Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στις τελευταίες σελίδες του θέματος « ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ» στο χώρο ΄΄συζητήσεων΄΄ μας.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ( Σελίδα 11)

Tα γεροντάκια της Μητροπόλεως ίσως δεν μπορέσουν ποτέ να σας πούν ένα απλό ευχαριστώ, σας το λέμε όλοι εμείς εδώ ως ελάχιστη ανταπόδωση.

Captain Yiannis

Georgios M

dimitrisgr

stathisekp

gkou

Dimitris 39

toula

trader21

vasilisalt

M.Δ.Κ.

ΜΙΧΣ

dionysisgr

aposal

xristianos.net

nikoletap

eleimon

Ανώνυμος

Theodosis 79
Αληθές είναι το πραγματικό, και Αλήθεια ο ίδιος ο Κύριος, μόνο Αυτός μπορεί να μας ελευθερώσει.
toula
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από toula »

Μ.Δ.Κ. έγραψε:
stathisekp έγραψε:

Αλλά δεν πειράζει τουλάχιστον θα τους τα πάνε εκεί, χωρίς να περιμένουν στην ουρά στην τράπεζα......
Τώρα όμως που ξέρουμε ότι το ποσόν είναι υπερβολικό, στην επόμενη κίνηση αγάπης του φόρουμ θα επιλέξουμε άλλον τρόπο συγκέντρωσης και αποστολής των χρημάτων. :8
Άβαταρ μέλους
Μ.Δ.Κ.
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Μ.Δ.Κ. »

toula έγραψε:Τώρα όμως που ξέρουμε ότι το ποσόν είναι υπερβολικό, στην επόμενη κίνηση αγάπης του φόρουμ θα επιλέξουμε άλλον τρόπο συγκέντρωσης και αποστολής των χρημάτων. :8
Δεν το συζητάμε, σιγά μην τους δίνουμε 4 ευρώ για κάθε ταχυδρομική, αν το ξέραμε .....δικό μου λάθος ο.κ.
Άβαταρ μέλους
Μ.Δ.Κ.
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Μ.Δ.Κ. »

Άντε αδέλφια 10 μέρες μείνανε ακόμα που έχουμε περιθώριο, να κάνουμε κάτι για τα γεροντάκια, μήπως και μας θυμηθεί και εμάς ο Θεός, όλοι περνάμε δύσκολα πλέον, τώρα έχει αξία η κάθε προσφορά αγάπης, όποιος μπορεί......όποιος δε μπορεί αλλά ήθελε να συμμετέχει δεν πειράζει να δηλώσετε όλοι συμμετοχή,και καταθέσετε στο ταμείο της αγάπης μια προσευχή.

............................................................................................................................................................................................
Πλησιάζοντας την χαρμόσυνη Δεσποτική εορτή των Χριστουγέννων, αποφασίσαμε οι υπεύθυνοι και τα μέλη που είναι ενεργά στην πνευματική αυτή εδώ ομήγυρη, από τα λόγια και τις συζητήσεις να περάσουμε στις πράξεις, έστω και συμβολικές, απλώνοντας έστω και περιστασιακά το χέρι μας σαν στήριγμα αγάπης στον συνάνθρωπο.

Αυτή τη φορά αποφασίσαμε να σταθούμε υλικά, μα περισσότερο ηθικά στο πλευρό της ακριτικής ιεράς Μητροπόλεως Σιδηροκάστρου, και των υπ’ αυτής έργων και δραστηριοτήτων προνοίας, δηλαδή την μονάδα φροντίδος ηλικιωμένων, καθώς και άλλες δραστηριότητες ενισχύσεως δοκιμαζομένων από την επελθούσα κρίση αδελφών μας.

Είναι γνωστό ότι δοκιμάζεται όλος ο λαός μας, αλλά πολύ περισσότερο οι ακριτικές και ΄΄ άγονες ΄΄ οικονομικώς περιοχές. Σας καλούμε να βρεθείτε συναντιλήπτορες αυτής της προσπάθειας, με την βεβαιότητα ότι ο Κύριος θα ευλογήσει και θα ανταποδώσει την αγάπη σας,
Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στις τελευταίες σελίδες του θέματος « ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ» στο χώρο ΄΄συζητήσεων΄΄ μας.

Tα γεροντάκια της Μητροπόλεως ίσως δεν μπορέσουν ποτέ να σας πούν ένα απλό ευχαριστώ, σας το λέμε όλοι εμείς εδώ ως ελάχιστη ανταπόδωση.

Captain Yiannis

Georgios M

dimitrisgr

stathisekp

gkou

Dimitris 39

toula

trader21

vasilisalt

M.Δ.Κ.

ΜΙΧΣ

dionysisgr

aposal

xristianos.net

nikoletap

eleimon

Ανώνυμος

Theodosis 79
Άβαταρ μέλους
ΜΙΧΣ
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από ΜΙΧΣ »

Μ.Δ.Κ. έγραψε:
stathisekp έγραψε:

και αν τα στείλεις ΆΜΕΣΑ... ηλεκτρονικά, είναι 6 ευρώ...
+Η ελπίς μου ο Πατήρ, καταφυγή μου ο Υιός, σκέπη μου το Πνεύμα το Άγιον, Τριάς Αγία, δόξα σοι.
Άβαταρ μέλους
ΜΙΧΣ
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από ΜΙΧΣ »

μη μου διαγράφεις μέλη βρε Κυριάκο.. : ) :8
Μ.Δ.Κ. έγραψε:Άντε αδέλφια 10 μέρες μείνανε ακόμα που έχουμε περιθώριο, να κάνουμε κάτι για τα γεροντάκια, μήπως και μας θυμηθεί και εμάς ο Θεός, όλοι περνάμε δύσκολα πλέον, τώρα έχει αξία η κάθε προσφορά αγάπης, όποιος μπορεί......όποιος δε μπορεί αλλά ήθελε να συμμετέχει δεν πειράζει να δηλώσετε όλοι συμμετοχή,και καταθέσετε στο ταμείο της αγάπης μια προσευχή.

Captain Yiannis

Georgios M

dimitrisgr

stathisekp

gkou

Dimitris 39

toula

trader21

vasilisalt

M.Δ.Κ.

ΜΙΧΣ

dionysisgr

aposal

xristianos.net

nikoletap

eleimon

Ανώνυμος

Theodosis 79

BAGELIS
+Η ελπίς μου ο Πατήρ, καταφυγή μου ο Υιός, σκέπη μου το Πνεύμα το Άγιον, Τριάς Αγία, δόξα σοι.
toula
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από toula »

Eσύ Δημήτρη μου από εκεί που μένεις, είσαι "ένα τσιγάρο δρόμο" που λένε. Εμείς από εδώ κάτω για να ανεβούμε εκεί πάνω έχουμε βαρύ δρομολόγιο. Μακάρι να γινόταν ! :8 :8
Άβαταρ μέλους
Dimitris39
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Dimitris39 »

toula έγραψε:Eσύ Δημήτρη μου από εκεί που μένεις, είσαι "ένα τσιγάρο δρόμο" που λένε. Εμείς από εδώ κάτω για να ανεβούμε εκεί πάνω έχουμε βαρύ δρομολόγιο. Μακάρι να γινόταν ! :8 :8
Και εγω μακρια ειμαι σχετικα δεν ειμαι αυτος που νομιζετε.....
Να παμε οποιος θελει απο Βορειο Ελλαδα οποτε θελετε

οσο για τα 4 ευρω χαλαλι να μην λεει το κρατος οτι δεν προσφερουμε τιποτα εκει
αν δεν ηταν αυτη η κινησα δεν θα περναν και αυτοι τιποτα
αραγες Κυριακο ναναι ευλογημενο
Κύριε,Θεέ μου,Νύμφιε της ψυχής μου, λυτρωτή μου.
Μνήσθητί μου εν τη βασιλεία σου

«Χαίροις μετά Θεόν ή Θεός, τα δευτερεία της Τριάδος ή έχουσα»

ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς

Θεέ μου σ'αγαπώ
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διάφορα Θέματα”