ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
Συντονιστής: Συντονιστές
Re: ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
Μην ξεχνάμε τον συνάνθρωπο που έχει ανάγκη την ίδια ή και περισσότερη απο τη δικιά μας.Είναι το μόνο που μπορούμε να κάνουμε για να εφαρμόσουμε έμπρακτα την εντολή Του Κυρίου.
Αληθές είναι το πραγματικό, και Αλήθεια ο ίδιος ο Κύριος, μόνο Αυτός μπορεί να μας ελευθερώσει.
Πλησιάζοντας την χαρμόσυνη Δεσποτική εορτή των Χριστουγέννων, αποφασίσαμε οι υπεύθυνοι και τα μέλη που είναι ενεργά στην πνευματική αυτή εδώ ομήγυρη, από τα λόγια και τις συζητήσεις να περάσουμε στις πράξεις, έστω και συμβολικές, απλώνοντας έστω και περιστασιακά το χέρι μας σαν στήριγμα αγάπης στον συνάνθρωπο.
Αυτή τη φορά αποφασίσαμε να σταθούμε υλικά, μα περισσότερο ηθικά στο πλευρό της ακριτικής ιεράς Μητροπόλεως Σιδηροκάστρου, και των υπ’ αυτής έργων και δραστηριοτήτων προνοίας, δηλαδή την μονάδα φροντίδος ηλικιωμένων, καθώς και άλλες δραστηριότητες ενισχύσεως δοκιμαζομένων από την επελθούσα κρίση αδελφών μας.
Είναι γνωστό ότι δοκιμάζεται όλος ο λαός μας, αλλά πολύ περισσότερο οι ακριτικές και ΄΄ άγονες ΄΄ οικονομικώς περιοχές. Σας καλούμε να βρεθείτε συναντιλήπτορες αυτής της προσπάθειας, με την βεβαιότητα ότι ο Κύριος θα ευλογήσει και θα ανταποδώσει την αγάπη σας,
Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στις τελευταίες σελίδες του θέματος « ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ» στο χώρο ΄΄συζητήσεων΄΄ μας.
ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ( Σελίδα 11)
Tα γεροντάκια της Μητροπόλεως ίσως δεν μπορέσουν ποτέ να σας πούν ένα απλό ευχαριστώ, σας το λέμε όλοι εμείς εδώ ως ελάχιστη ανταπόδοση.
Captain Yiannis
Georgios M
dimitrisgr
stathisekp
gkou
Dimitris 39
toula
trader21
vasilisalt
M.Δ.Κ.
ΜΙΧΣ
dionysisgr
aposal
xristianos.net
nikoletap
eleimon
Ανώνυμος
Theodosis 79
BAGELIS
nickzark
agiooros
Αυτή τη φορά αποφασίσαμε να σταθούμε υλικά, μα περισσότερο ηθικά στο πλευρό της ακριτικής ιεράς Μητροπόλεως Σιδηροκάστρου, και των υπ’ αυτής έργων και δραστηριοτήτων προνοίας, δηλαδή την μονάδα φροντίδος ηλικιωμένων, καθώς και άλλες δραστηριότητες ενισχύσεως δοκιμαζομένων από την επελθούσα κρίση αδελφών μας.
Είναι γνωστό ότι δοκιμάζεται όλος ο λαός μας, αλλά πολύ περισσότερο οι ακριτικές και ΄΄ άγονες ΄΄ οικονομικώς περιοχές. Σας καλούμε να βρεθείτε συναντιλήπτορες αυτής της προσπάθειας, με την βεβαιότητα ότι ο Κύριος θα ευλογήσει και θα ανταποδώσει την αγάπη σας,
Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στις τελευταίες σελίδες του θέματος « ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ» στο χώρο ΄΄συζητήσεων΄΄ μας.
ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ( Σελίδα 11)
Tα γεροντάκια της Μητροπόλεως ίσως δεν μπορέσουν ποτέ να σας πούν ένα απλό ευχαριστώ, σας το λέμε όλοι εμείς εδώ ως ελάχιστη ανταπόδοση.
Captain Yiannis
Georgios M
dimitrisgr
stathisekp
gkou
Dimitris 39
toula
trader21
vasilisalt
M.Δ.Κ.
ΜΙΧΣ
dionysisgr
aposal
xristianos.net
nikoletap
eleimon
Ανώνυμος
Theodosis 79
BAGELIS
nickzark
agiooros
Αληθές είναι το πραγματικό, και Αλήθεια ο ίδιος ο Κύριος, μόνο Αυτός μπορεί να μας ελευθερώσει.
-
agiooros
- Διαχειριστής

- Επικοινωνία:
Ξέρουμε πόσα χρήματα έχουν μαζευτεί;
Ίσως αυτή τη φορά πρέπει να δώσουμε περισσότερη σημασία στο πόσοι συμμετείχαν και όχι στο πόσα χρήματα προσφέρθηκαν, και όχι μόνο αυτή τη φορά αλλά και και σε κάθε πιθανή μελλοντική προσπάθεια.agiooros έγραψε:Ξέρουμε πόσα χρήματα έχουν μαζευτεί;
Υπενθυμίζουμε ότι η προσπάθειά μας κατόπιν παρατάσεως θα συνεχιστεί μέχρι τέλος αυτού του μήνα. Μετά τις γιορτές - και των Θεοφανείων- μπορεί ο Δημήτρης να μεταβεί στην ιερά Μητρόπολη και να μας πεί για τον αριθμό μετεχόντων και τις γενικότερες εντυπώσεις....
- Dimitris39
- Κορυφαίος Αποστολέας

Ειμαι θεσσαλονίκη περιμένω τον Πέτρο
Παμε Αγιον όρος Δευτέρα βγαίνουμε Πρώτα ο Θεός
Θα σας πω θα επιχειρήσω να μάθω
Παμε Αγιον όρος Δευτέρα βγαίνουμε Πρώτα ο Θεός
Θα σας πω θα επιχειρήσω να μάθω
Κύριε,Θεέ μου,Νύμφιε της ψυχής μου, λυτρωτή μου.
Μνήσθητί μου εν τη βασιλεία σου
«Χαίροις μετά Θεόν ή Θεός, τα δευτερεία της Τριάδος ή έχουσα»
ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς
Θεέ μου σ'αγαπώ
ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς
Θεέ μου σ'αγαπώ
-
gkou
- Κορυφαίος Αποστολέας

Σήμερα αξιώθηκα τελικά να στείλω κι εγώ κάποια χρήματα αδέλφια μου. Με το καλό να πάνε στα γεροντάκια μας!
Captain Yiannis
Georgios M
dimitrisgr
stathisekp
gkou
Dimitris 39
toula
trader21
vasilisalt
M.Δ.Κ.
ΜΙΧΣ
dionysisgr
aposal
xristianos.net
nikoletap
eleimon
Ανώνυμος
Theodosis 79
BAGELIS
nickzark
agiooros
Captain Yiannis
Georgios M
dimitrisgr
stathisekp
gkou
Dimitris 39
toula
trader21
vasilisalt
M.Δ.Κ.
ΜΙΧΣ
dionysisgr
aposal
xristianos.net
nikoletap
eleimon
Ανώνυμος
Theodosis 79
BAGELIS
nickzark
agiooros
Από το περίσσευμα της καλής σου καρδιάς ήταν αδελφή εν Χριστώ, καλά Χριστούγεννα.gkou έγραψε:ήμερα αξιώθηκα τελικά να στείλω κι εγώ κάποια χρήματα αδέλφια μου. Με το καλό να πάνε στα γεροντάκια μας!![]()
Καλά Χριστούγεννα και χρόνια πολλά σε όλους.......
-
agiooros
- Διαχειριστής

- Επικοινωνία:
Τελικά πόσα είναι τα χρήματα που έφτασαν στην ιερά μητρόπολη?
-
agiooros
- Διαχειριστής

- Επικοινωνία:
agiooros έγραψε:Τελικά πόσα είναι τα χρήματα που έφτασαν στην ιερά μητρόπολη?
- Dimitris39
- Κορυφαίος Αποστολέας

Λογο των εορτων μολις επιστρεψανε στις εργασιες τους της εσωτερικες
λειτουργουνε κιολας οι Ιερεις μας
θα κοιταξουνε και θα μας πουνε περιμενω και εγω
αυριο θα παρω τηλεφωνο να δουμε που βρισκομαστε ετσι ηταν και σε εμενα
Σαββατοκυριακο καθησιο δευτερα μον δουλεια τριτη παραμονη τεταρτες δευτερη μερα ξανα Σαββατοκυριακο μεσολαβουσε ενδιαμεσα μονο μια μερα στην καθε εβδομαδα
λειτουργουνε κιολας οι Ιερεις μας
θα κοιταξουνε και θα μας πουνε περιμενω και εγω
αυριο θα παρω τηλεφωνο να δουμε που βρισκομαστε ετσι ηταν και σε εμενα
Σαββατοκυριακο καθησιο δευτερα μον δουλεια τριτη παραμονη τεταρτες δευτερη μερα ξανα Σαββατοκυριακο μεσολαβουσε ενδιαμεσα μονο μια μερα στην καθε εβδομαδα
Κύριε,Θεέ μου,Νύμφιε της ψυχής μου, λυτρωτή μου.
ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς
Θεέ μου σ'αγαπώ
ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς
Θεέ μου σ'αγαπώ