Διακοπή ιστοσελίδος: μια γνώμη από όλους

Ανακοινώσεις και νέα σχετικά με την σελίδα μας.

Συντονιστής: Συντονιστές

123
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από 123 »

Νίκο... αν πραγματικά πιστεύεις πως είμαστε ανάξιοι γι αυτήν την σελίδα, σου ζητώ προσωπικά συγνώμη΄.
Θα πρέπει όμως να επεμβαίνεις νωρίτερα στα λάθη μας κι όχι κατ ευθείαν τιμωρία... :lol:
Εικόνα
Ionas
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Ionas »

Φίλε Νίκο Καλημέρα

Όπως είπαν και όλοι οι προλαλήσαντες θα μας έλειπε πολύ αν έκλεινες το Forum αυτό. Είναι το πιό ζωντανό από όλα τα Ορθόδοξα, μην πω και γενικότερα. Μπορεί βέβαια, όπως έγραψες να είναι ψυχοφθόρο για σένα γιατί βλέπεις και ακούς πολλά αντικρουώμενα, αισθάνεσαι και υπέυθυνος επειδή υπάρχουν έριδες και κατηγορείσαι από άλλους ότις τις επιτρέπεις κλπ. κλπ. Σίγουρα χρειάζεσαι έναν τουλάχιστον επι πλέον βοηθό. Εγώ ψηφίζω, αν μας επιτρέπεται αυτό, το Misha να εισέλθη στην τάξη των διαχειριστών αιρετός. Να του δώσης ευρεία εξουσιοδότηση και να είσαι πιο ήσυχος. Παράλληλα πιστεύω πως ο Πατήρ Αντώνιος θα ήταν διατεθιμένος, να μας ανακαλή στην τάξη αν παρεκτρεπόμαστε και να μας συμβουλεύει για διάφορα θέματα πνευματικά και για το Ορθόδοξο ήθος.

Ευχαριστώ

Ιωνάς
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ionas την Δευ Ιαν 08, 2007 10:30 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γνώσεσθε την αλήθεια και η αλήθεια ελευθερώσει υμάς
yparxei
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από yparxei »

ναι και εμεις βεβαια να τον ακουμε,γιατι οντως ωρες ωρες τραβαμε μπαιρακι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος yparxei την Δευ Ιαν 08, 2007 10:28 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
NIKOSZ
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από NIKOSZ »

Μπορει να μου εξηγησει καποιος τι εγινε γιατι μολις μπηκα?
Sfakianos
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας

Σε παρακαλούμε συνέχισε..

Δημοσίευση από Sfakianos »

Η ιστοσελίδα μας δίνει δύναμη και αν και είμαι ο τελευταίος που μπορεί να εκφέρει γνώμη θα σε παρακαλούσα να συνεχίσεις..

Δεν είναι ο διαχειριστής υπεύθυνος για τις οποιεσδήποτε διενέξεις . Στο κάτω κάτω ο κάθε ένας μας έχει την ευθύνη των λόγων και των πράξεων του . Το φαινόμενο των διενέξεων , ειδικά με τις προσωπικές αντεγκλίσεις των μελών , είναι άσχημο αλλά δεν ευθύνεσαι εσύ..

Σε παρακαλούμε συνέχισε και κατά την κρίση σου κλείδωνε όσα θέματα πιστεύεις , ότι σε αυτά η συζήτηση έχει παρεκτραπεί .
123
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από 123 »

NIKOSZ έγραψε:Μπορει να μου εξηγησει καποιος τι εγινε γιατι μολις μπηκα?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Dirfys
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Dirfys »

μετα απο οσα διαβασα για την σκεψη του Νικου(ειμαι σιγουρη οτι θα μεινει μονο σκεψη ) νοιωθω την αναγκη να σας ξεκαθαρισω οτι......
..η αποφαση μου να μην ειμαι ξανα εδω μαζι σας δεν εχει να κανει με το κλειδωμα του θεματος (παροτι δεν συμφωνω με ενεργειες τετοιες ) καποιες φορες ισως ειναι απαραιτητες.
Διαβαζοντας την απαντηση και ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ των λογων που εκανε η φιλη μας η Evi στο θεμα και ολα οσα ειπε με εκαναν να νοιωσω οτι δεν εχω θεση εδω, δεν μπορω αλλο τους τιμητες και τους υπερμαχους.
δεν μπορω να με κρινουν αδικα και χωρις να ειναι αυτα τα λογια μου,
κουραστηκα ψυχικα ακομα και που το διαβασα,ηταν μια απαντηση απο ενα ατομο γραμμενο στο φορουμ το 12/2006 πριν λιγες ημερες δηλαδη. ενα ατομο που δεν μπηκε στον κοπο να διαβασει τιποτα σωστα απο οσα ειχα γραψει....
και να ηταν αληθεια..παει στο καλο...να μου τα ψαλει...
αλλος φιλος μου ειπε αν ειμαι εξομολογος..εχει ανταλαξει μαζι μου αρκετα λογια να ξερει ισως καποια στοιχεία απο το ποια ειμαι εχει μοιραστει και τον καφε του για λιγες ωρες μαζι μου ωστε να δει τον εξομολογο...εκκλησιαστηκε καποια φορα μαζι με τον "εξομολογο ""
και ομως εκρινε......
γιαυτο και δεν θελω να ειμαι εδω...δεν θελω να εχω καμια θεση
ο θεος ειναι παντου και οχι οπου τον τοποθετουν αλλοι .
σας ευχαριστω για ολες τις ωρες που περασα μαζι σας.
αλλα κ ο υ ρ α σ τ η κ α απο την σοφια των αλαθητων.
ΠΟΠΗ και οχι dirfys
NIKOSZ
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: re

Δημοσίευση από NIKOSZ »

prentzaeleni έγραψε:Se parakalo kai ego i Eleni ,min kleisis tin istoselida.

Skepsou ,ti xara pou dinis se olous emas pou zoume makria apo ton topo mas
Parakalo ksanaskepsouto

Me agapi XRISTOY .....

Eleni
Ας εχουμε στο νου μας και τα ατομα του εξωτερικου!
Οπως επισης και αυτους που δεν εχουν πολυ καιρο
που ψαχνουν,ανακαλυπτουν και νοιωθουν το μεγαλειο της πιστης μας!

Το καλο που εχει κανει η σελιδα αυτη ηταν να γνωρισουμε ατομα
και διαδικτυακα αλλα και μεσα απο τις συναντησεις μας που δεν
θα ειχαμε την ευκαιρια μεσα στην φουρτουνιασμενη θαλασσα
της ζωης!!

Ειναι ο φαρος σε τοσες αλλες περιπλανησεις!
Εχει γινει πολος ελξης ανθρωπων που αγαπουν το Χριστο!
Θα ηταν κριμα να τους τη στερησουμε.

Προσωπικα εχω μαθει αρκετα και συνεχιζω να μαθαινω!

Σε λιγο φτανουμε τις 4000000 θεασεις σελιδων!!!

Νικολα οτι χρειαστεις εδω ειμαστε
Iosif
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Iosif »

Τα μέλη και οι αναγνώστες αυτού τού ιστοχώρου, θα πρέπει να ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ότι όσα διαβάζουν εδώ, είναι ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΓΝΩΜΕΣ τών ανθρώπων που τα γράφουν. Δεν είναι ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, από ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΓΝΩΜΕΣ.

Η πνευματική ζωή, επειδή είναι κάτι πάρα πολύ σπουδαίο, βιώνεται με την ΑΜΕΣΗ και ΖΩΝΤΑΝΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ τού πνευματικού μας πατέρα.
Η πνευματική ζωή, ΔΕΝ πρέπει να καθορίζεται ΚΥΡΙΩΣ από ένα ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ιστοχώρο.
Ο οποιοσδήποτε ιστοχώρος, μπορεί ΑΠΛΑ να δώσει ΜΕΡΙΚΑ εναύσματα και κάποιες ( χρήσιμες ή βλαπτικές ) πληροφορίες.
Επαναλαμβάνω ότι ο κύριος ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ για την πνευματική μας ζωή, είναι ο πνευματικός μας πατέρας ( που πρέπει να τον ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ με ΠΟΛΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ).

ΕΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ, τότε νομίζω ότι ο ιστοχώρος αυτός μπορεί να συνεχίσει την λειτουργία του.
Φυσικά, οι υπεύθυνοι τού ιστοχώρου, θα συνεχίσουν να έχουν διακριτική αλλά ενεργή παρακολούθηση τής όλης δραστηριότητας τού ιστοχώρου, κάνοντας όλες τις απαραίτητες κατά περίπτωση ενέργειες.
Τέλειος Θεός, και τέλειος και ΑΠΟΛΥΤΑ αναμάρτητος άνθρωπος, και ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ Σωτήρας τού κόσμου, Ιησούς Χριστός: «Εγώ θα είμαι μαζί σας όλες τις ημέρες, έως την συντέλεια τού κόσμου».
123
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από 123 »

Φίλη Πόπη έχεις δίκιο σε όλα. Όμως είναι λίγο βαρύ και άκαιρο αυτό που κάνεις.
Άσε να πείσουμε πρώτα τον Νίκο (Αγιοόρος) να κρατήσει τη σελίδα γιατί αλλιώς είμαστε όλοι για ξου.

Λυπήθηκα κι εγώ όταν διάβασα το κείμενο της Εύης, κατακρίνοντας τα πάντα και τους πάντες, λέγοντας μάλιστα ότι δεν πρέπει να κατακρίνουμε.

Φίλη Εύη υπάρχουν και τα πμ.

Πιστεύω πως όλοι δικαιούμαστε να κάνουμε λάθη και να είμαστε απαράδεκτοι καμιά φορά. Σαν καλά αδέλφια οι υπόλοιποι θα μας επαναφέρουν στην τάξη.

Ας δείξουμε όλοι πως ο Χριστιανός δεν φοβάται την κατάκριση, δεν θυμώνει, δεν έχει εγωισμό, δεν απορρίπτει το καλό, αλλά συνεχίζει μπροστά έχοντας οδηγό τον Χριστό.

Ειρήνη ήμίν
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ανακοινώσεις του agiooros.net”