Σεβασμός στα Πλάσματα αυτά

Προβληματισμοί και ανταλλαγή ιδεών από την Επικαιρότητα.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση

Είστε ΥΠΕΡ των πειραμάτων στα ζώα ?

ΝΑΙ για ΟΛΕΣ τις περιπτώσεις
6
4%
ΝΑΙ ΜΟΝΟ για Ιατρικούς λόγους όμως
56
41%
ΟΧΙ για ΚΑΝΕΝΑΝ Λόγο
64
47%
Δεν το έχω ψάξει το θέμα
9
7%

Σύνολο ψήφων: 135

lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από lovethink »

yparxei έγραψε:.Αν ειναι ασχημες ενα καλλυντικο δεν θα τις κανει ομορφες,αν ειναι ομορφες δεν χρειαζονται καλλυντικα!!κανονικη παραφροσυνη,ας βαζουν κανα βιολογικο αν τρελαινονται τοσο πια!!
Δεν θεωρώ κακό το να φροντίζεις λίγο τη μούρη σου
Εγώ παίρνω ενυδατική κρέμα πχ από μάρκα που δεν κάνει πειράματα σε ζώα
Αμα ξυριστώ και δεν βάλω κρέμα κατακοκκινίζω και γεμίζω ξηροδερμία
Και ενυδατική θα βάλω και κολώνια θα βάλω και αποσμητικό για τις μασχάλες θα βάλω και ζελέ θα βάλω στο μαλλί γιατί ζω μέσα στο κόσμο , πάω στη δουλειά μου πάω για καφέ πάω σινεμά πάω για ψώνια και έχω υποχρέωση απέναντι στον συνοστισμό να μην τους γεννάω δυσάρεστη αίσθηση
Τώρα το υπερβολικό βάψιμο στις γυναίκες δεν μου αρέσει αλλά ούτε με χαλάει
Και οι πεντηκοστιανές αφήνουν το μαλλί τους κάτασπρο
Τι θα πει αυτό ?
Απλά να μη χρησιμοποιούμε προϊόντα που γίνονται από πειράματα σε ζώα
Εγώ ήδη έχω αγοράσει απορρυπαντικό για τα πιάτα και για το πάτωμα βιολογικό και τη κάνει τη δουλειά του ΜΙΑ ΧΑΡΑ
yparxei
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από yparxei »

εγω μιλαω για την υπερβολη,γιατι μην μου πεις δεν ξερεις γυναικες που ασχολουνται ολη την ωρα με το χοντος!!!η εστω καθε μερα.κατανταει παρανοια.σαν εμας τους αντρες που ασχολουμαστε ολοι την ωρα με την μπαλα!!μονο που η μπαλα ειναι φρι τουλαχιστον!!
xenos
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας

Δημοσίευση από xenos »

Πολλές φορές ο αυλόγυρος της Εκκλησίας γίνεται "μάντρα" για άτομα φοβισμένα και συμπλεμαγματικά. Γνωστό αυτό, τους έχουμε ζήσει, τους βλέπουμε και συνεχίζουν να ζουν ανάμεσά μας....
Να τους διώξουμε; ή μάλλον να μας διώξουνε; ή αν θέλετε, να μας διώξετε;;;;;;;;;
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

yparxei έγραψε:εγω μιλαω για την υπερβολη,γιατι μην μου πεις δεν ξερεις γυναικες που ασχολουνται ολη την ωρα με το χοντος!!!η εστω καθε μερα.κατανταει παρανοια.σαν εμας τους αντρες που ασχολουμαστε ολοι την ωρα με την μπαλα!!μονο που η μπαλα ειναι φρι τουλαχιστον!!
Εσύ ασχολείσε με τη μπάλα , με συγχωρεί η χάρη σου :p
Εγώ ασχολούμαι με άλλα πράματα :lol:
Απεχθάνομαι το ποδόσφαιρο το βαριέμαι αφόρητα
Να μου πεις κολύμβηση να μου πεις τέννις να μου πεις ενόργανη γυμναστική !!!!!!!!!!!!! ναι , αλλά να βλέπω ένα μάτσο άντρες ίσα με κει πάνω να κυνηγάνε με σορτσάκια μια μπάλα ...... :roll:
stratos
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από stratos »

Μανο θα ξεφυγω για ενα ποστ μονο απο το πραγματικα σοβαρο τοπικ αλλα πηρα την πασα :lol:

πως μπορουν οι γυναικες να λενε οτι δεν υπαρχουν αληθινοι αντρες σημερα τη στιγμη που επανω τους ειναι ολα ψευτικα;
μαλλια,νυχια,βλεφαριδες,στηθος,χειλη,προσωπο με μποτοξ κλπ

[ωχ τι εχω να ακουσω] [img]http://smilies.sofrayt.com/^/aiw/tomato.gif[/img]
Εικόνα
yparxei
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από yparxei »

ωραιο το τεννις αλλα ποιος μαζευει τα μπαλακια!!αμα πεις να παιξεις εσβησες πρεπει να βαλεις ζωνη ραμπο για τις μπαλες

ενω η τιμια μπαλιτσα μια παει εδω μια παει εκει μια παει στην β εθνικη .ωραια πραγματα.και το μπασκετακι ακομα καλυτερο,αρκει να μην εχεις απεναντι σου κανα βουνο.
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

yparxei έγραψε:ωραιο το τεννις αλλα ποιος μαζευει τα μπαλακια!!αμα πεις να παιξεις εσβησες πρεπει να βαλεις ζωνη ραμπο για τις μπαλες

ενω η τιμια μπαλιτσα μια παει εδω μια παει εκει μια παει στην β εθνικη .ωραια πραγματα.και το μπασκετακι ακομα καλυτερο,αρκει να μην εχεις απεναντι σου κανα βουνο.
Αντε πες τώρα στους μπασκεμπολίστες οπως παίζουν και ιδρώνουν ότι είναι αμαρτία η περιποίηση και τα αποσμητικά !!!!!!!!!!
ΘΑ φύγει όλο το στάδιο :lol:
yparxei
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από yparxei »

ε δεν ειπαμε να μην κανουν μπανιο !!σαν τον ταμτακο δνε λεμε να γυριζει ο ανθρωπος,αλλα τα πολλα τα λουσα δεν ταιριαζουν στην γυναικα ποσο μαλλον στον αντρα(οπου λουσα εννοω τα καλαμπαλικια λιπους που κουβαλανε απ τα μαγαζια καλλυντικων,λιγα και καλα και μαλιστα βιολογικα αρκουν,ετσι λεω εγω τωρα απο κει και περα σαμπως αν πω μην αγοραζετε τπτ θα κλεισει ο μπεζας??μεχε)
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

yparxei έγραψε:ε δεν ειπαμε να μην κανουν μπανιο !!σαν τον ταμτακο δνε λεμε να γυριζει ο ανθρωπος,αλλα τα πολλα τα λουσα δεν ταιριαζουν στην γυναικα ποσο μαλλον στον αντρα(οπου λουσα εννοω τα καλαμπαλικια λιπους που κουβαλανε απ τα μαγαζια καλλυντικων,λιγα και καλα και μαλιστα βιολογικα αρκουν,ετσι λεω εγω τωρα απο κει και περα σαμπως αν πω μην αγοραζετε τπτ θα κλεισει ο μπεζας??μεχε)
Ξεφύγαμε εντελώς από το θέμα
Ας καλωπίζετε όσο θέλει ο καθένας το θέμα είναι όχι με προϊόντα που έχουν θανατωθεί ζώα
DOMINIQUE
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας

Δημοσίευση από DOMINIQUE »

stratos έγραψε:Μανο θα ξεφυγω για ενα ποστ μονο απο το πραγματικα σοβαρο τοπικ αλλα πηρα την πασα :lol:

πως μπορουν οι γυναικες να λενε οτι δεν υπαρχουν αληθινοι αντρες σημερα τη στιγμη που επανω τους ειναι ολα ψευτικα;
μαλλια,νυχια,βλεφαριδες,στηθος,χειλη,προσωπο με μποτοξ κλπ

[ωχ τι εχω να ακουσω] [img]http://smilies.sofrayt.com/^/aiw/tomato.gif[/img]
Οι γυναίκες ψάχνουν τον εσωτερικό κόσμο ενός άντρα γι'αυτό λένε ότι δεν υπάρχουν αληθινοί άντρες.

Οι άντρες "ψάχνουν"την εξωτερική εμφάνιση γι αυτό οι γυναίκες τρέχουν να φτιάξουν όλα τα παραπάνω φίλε strato.

Σε όλα πρέπει να υπάρχει ένα μέτρο.Αλλά δυστυχώς χάνουμε συνεχώς και χανόμαστε στο κυνήγι της ματαιοδοξίας και της προσωρινότητας B-)
Ολους τους θησαυρούς της γης εάν έχεις και δεν έχεις Θεό στην καρδιά σου,δεν έχεις τίποτα...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα”