Απαγόρευση τελετών στην Ολυμπία

Προβληματισμοί και ανταλλαγή ιδεών από την Επικαιρότητα.

Συντονιστής: Συντονιστές

F10
Τακτικό Μέλος
Τακτικό Μέλος

Δημοσίευση από F10 »

..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος F10 την Κυρ Ιαν 28, 2007 2:45 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Evi_J
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: οι άνθρωποι που λατρεύουν το Δία

Δημοσίευση από Evi_J »

pAntonios έγραψε:Αφού δεν έγινε ερώτημα, ας σας ρωτήσω τουλάχιστον εγώ για να λύσω αυτή την απορία μου τόσα χρόνια...

Αυτοί οι άνθρωποι που λατρεύουν το Δία, που τον διδάσκει η μυθολογία,
δεν έχω καταλάβει τι είναι:

α) ανισόρροποι ;

β) δαιμονισμένοι ;

γ) θεατρίνοι ;

δ) τι άλλο;

Αν γνωρίζει κάποιος ας με βοηθήσει.
Δεν ξέρω αν είναι και κάτι άλλο αλλά σίγουρα είναι:
δ) Πεπλανημένοι
ε) Εγωιστές.

Αυτά τα ξέρω εκ πείρας. Είχα πιάσει κουβέντα με κάποιον κάποτε (εντελώς τυχαία.. ούτε που ήξερα ότι είναι ειδωλολάτρης) και διαπίστωσα με τι πάθος διαλαλλούσε ότι νόμιζε θετικό υπέρ της ειδωλολατρείας και αντίστοιχα αρνητικό υπέρ (κατά μάλλον) της ορθοδοξίας.... Μου έκανε τρομερή εντύπωση αυτό. Δεν του είχα πει και κάτι το τρομερό ώστε να πεις ότι έπρεπε να θυμώσει... και όμως θύμωσε. Και μάλιστα με έβρισε. Και το ακόμα ποι οωραίο με πολύ παράξενες βρισιές που δεν είχα ξανακούσει (??!). Ήταν η πρώτη φορά που δεν μπορούσα να μιλήσω με κάποιον. Μάλιστα αυτή ήταν η αφορμή να ρίξω μια ματιά γενικότερο για το γίνεται δηλ και έτσι ανακάλυψα το μίσος που κουβαλάνε....

Πάντως πιστεύω ότι η σελιδα τους είναι αυτό που λέμε "σατανιστική". Όχι όμως μόνο επειδή λέει αντίθετα πράγματα με την ορθοδοξία αλλά για άλλο λόγο.
Έχετε προσπαθήσει ποτέ να σκεφτείτε αντικειμενικά ώστε να θελήσετε να ανακαλύψετε τα υπέρ και τα κατά για να μην αδικήσετε κανέναν και να έχετε μια ποιο σφαιρική εικόνα; ΑΛΛΑ για έναν ανώτερο λόγο να μην μπορέσετε να το κάνετε ΕΠΕΙΔΗ -τυχαία;- ΣΑΣ ΕΠΙΑΣΕ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ; Και δεν εννοώ ότι ζαλιστήκατε από το πολύ διάβασμα. Δεν είχα προλάβει να διαβάσω ούτε λέξη από την σελίδα τους. Απλά με το που μπήκα αμέσως ένιωσα κάτι σαν να με εμπόδιζε να διαβάσω παραπέρα. Σαν μια αόρατη δύναμη να μου το απαγόρευε να διαβάσω αυτά τα σατανιστικά κείμενα. Όπως στον Νικ Μάρβελ (ένα καταληκτικό χριστιανικό βιβλίο που το συνιστώ σε όλους). Και πράγματι δεν το διάβασα και ο πονοκέφαλος πέρασε. Σημάδι Θεού πρέπει να ήταν... Αλλιώς δεν εξηγείται...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα”