Iosif έγραψε:Όταν θα ακούσεις κάποιον που θα λέει, απευθυνόμενος προς ολόκληρη την γή :
«ΕΓΩ είμαι ο Μεσσίας και ο Σωτήρας ολόκληρου τού κόσμου»,
τότε ΑΥΤΟΣ ο άνθρωπος, είναι ο αντίχριστος.
Τα πράγματα είναι πολύ απλά, όσον αφορά την αναγνώριση τού αντίχριστου !
Ο αντίχριστος θα υποκρίνεται ότι είναι δήθεν ο «ενσαρκωμένος ΘΕΟΣ», και ΟΧΙ ένας ΑΠΛΟΣ άνθρωπος !
Το κακό είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΠΑΡΑΛΟΓΟ !
Τέλειος Θεός, και τέλειος και ΑΠΟΛΥΤΑ αναμάρτητος άνθρωπος, και ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ Σωτήρας τού κόσμου, Ιησούς Χριστός: «Εγώ θα είμαι μαζί σας όλες τις ημέρες, έως την συντέλεια τού κόσμου».
Καλά βρε Νίκο, όλο το απόγευμα με έκαναν ρόμπα με το αρχείο...σε περίμενα να έρθεις να με υποστηρίξεις κι εσύ με έκανες χειρότερα.....
τσ τσ τσ αυτά τα παιδιά δεν είναι να τα εμπιστεύεσαι....
Εντάξει δεν το θυμόμουν ότι το είχαμε ξαναβάλει...ήταν ανάγκη να τα γράψεις όλα.... Εκείνες τις μέρες έπεσαν τόσα πολλά που άντε να θυμάμαι. Αφού ήταν αυτό με τον Τρίτο Κόσμο κι όχι με το τσιπάκι....τέλος πάντων....
Φταίω που το έστειλα για καλό και βρήκα το μπελά μου.
Να δω τώρα ποιον θα πρωτοσπάσω στο ξύλο....
Καλά Μιχαήλ τώρα κατάλαβα γιατί δεν μιλούσες...γιατί το είχαμε ξαναβάλει...αλλά κι εσύ Βρούτε? Νόμιζα πως με είχες φίλη σου αλλά τι να πει κανείς...ίδιος με τον παράδελφό σου είσαι....
Συμορίααααααα.....
123 έγραψε:Καλά βρε Νίκο, όλο το απόγευμα με έκαναν ρόμπα με το αρχείο...σε περίμενα να έρθεις να με υποστηρίξεις κι εσύ με έκανες χειρότερα.....
τσ τσ τσ αυτά τα παιδιά δεν είναι να τα εμπιστεύεσαι....
Εντάξει δεν το θυμόμουν ότι το είχαμε ξαναβάλει...ήταν ανάγκη να τα γράψεις όλα.... Εκείνες τις μέρες έπεσαν τόσα πολλά που άντε να θυμάμαι. Αφού ήταν αυτό με τον Τρίτο Κόσμο κι όχι με το τσιπάκι....τέλος πάντων....
Φταίω που το έστειλα για καλό και βρήκα το μπελά μου.
Να δω τώρα ποιον θα πρωτοσπάσω στο ξύλο....
Καλά Μιχαήλ τώρα κατάλαβα γιατί δεν μιλούσες...γιατί το είχαμε ξαναβάλει...αλλά κι εσύ Βρούτε? Νόμιζα πως με είχες φίλη σου αλλά τι να πει κανείς...ίδιος με τον παράδελφό σου είσαι....
Συμορίααααααα.....
Εμείς με τον Misha όντες παραδελφοί, στην κοινή σύναξη μετά του σεβαστού ημών μπάτουσκα κραταμε κοινήν γραμμή αδελφή Ευθαλία!