Αγιορείτικες εμπειρίες
Συντονιστής: Συντονιστές
-
- Κορυφαίος Αποστολέας
Re: Αγιορείτικες εμπειρίες
Είμαστε Χριστιανοί της πλάκας.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
-
- Κορυφαίος Αποστολέας
Είμαι λαπάς.
Το απόγευμα ήμουν στην ομιλία του πατέρα Γεωργίου Σχοινά στο πλαίσιο των ΔΗΜΗΤΡΙΩΝ 2024. Τον πατέρα τον ήξερα από το youtube, αλλά τώρα τον άκουσα και από κοντά.
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ!
Το απόγευμα ήμουν στην ομιλία του πατέρα Γεωργίου Σχοινά στο πλαίσιο των ΔΗΜΗΤΡΙΩΝ 2024. Τον πατέρα τον ήξερα από το youtube, αλλά τώρα τον άκουσα και από κοντά.
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
- stathisekp
- Κορυφαίος Αποστολέας
Έπειτα από 5 χρόνια, επισκέφτηκα ξανά το Άγιο Όρος με ένα ξάδερφο της συζύγου και ένα γνωστό του.
Πήγαμε 2 μέρες στην Ι.Μ. Φιλοθέου και 2 στην Ι.Μ. Μεγίστης Λαύρας.
Μπορώ να πω με σιγουριά ότι ήταν το καλύτερο προσκύνημα (εντάξει δεν έχω κάνει και πολλά!).
Είχαμε συμμετοχή σε όλες τις ακολουθίες, απ την αρχή έως το τέλος.Στην επιστροφή προσκυνήσαμε και τον Άγιο Παΐσιο στη Σουρωτή.
Ήρθαν όλα τόσο βολικά, με τις ώρες, το δωμάτιο που μείναμε, κλπ. όλα, τα πάντα!!!
Είναι αυτό που λέμε, ότι η Παναγία στα κανονίζει όπως πρέπει.
Έδωσα και τα ονόματά μας εδώ από το φόρουμ, (πέρα απ τα ονόματα που μου έγραψε ο Απόστολος). έγραψα όσους περισσότερους θυμόμουν ακόμη κι αυτούς που έχουν πολύ καιρό να μπουν και στις δυο μονές.
Να είμαστε καλά να το επαναλάβουμε.
Πήγαμε 2 μέρες στην Ι.Μ. Φιλοθέου και 2 στην Ι.Μ. Μεγίστης Λαύρας.
Μπορώ να πω με σιγουριά ότι ήταν το καλύτερο προσκύνημα (εντάξει δεν έχω κάνει και πολλά!).
Είχαμε συμμετοχή σε όλες τις ακολουθίες, απ την αρχή έως το τέλος.Στην επιστροφή προσκυνήσαμε και τον Άγιο Παΐσιο στη Σουρωτή.
Ήρθαν όλα τόσο βολικά, με τις ώρες, το δωμάτιο που μείναμε, κλπ. όλα, τα πάντα!!!
Είναι αυτό που λέμε, ότι η Παναγία στα κανονίζει όπως πρέπει.
Έδωσα και τα ονόματά μας εδώ από το φόρουμ, (πέρα απ τα ονόματα που μου έγραψε ο Απόστολος). έγραψα όσους περισσότερους θυμόμουν ακόμη κι αυτούς που έχουν πολύ καιρό να μπουν και στις δυο μονές.
Να είμαστε καλά να το επαναλάβουμε.
Δώρησαί μοι του όράν τα έμά πταίσματα και μη κατακρίνειν τον άδελφόν μου
- nickzark
- Κορυφαίος Αποστολέας
Ευλογημένο . Ευχομαι και άλλα να καταφέρεις
-
- Κορυφαίος Αποστολέας
Μπράβο!
Και πάλιν και πολλάκις!
Και πάλιν και πολλάκις!
- stam-mag
- Κορυφαίος Αποστολέας
Κάθε ευλογία βοήθειά σου Στάθη, με το καλό και στο επόμενο προσκύνημα, το δυνατόν συντομότερο
Σταμάτης
- stathisekp
- Κορυφαίος Αποστολέας
Εν τω μεταξύ διάβαζα εδώ και καιρό για το σουπερ μάρκετ του ΑΒ που έγινε στις Καρυές.
Έτσι όπως διάβαζα αυτά που έγραφαν (ντροπή, αίσχος, κλπ κλπ) φανταζόμουν κανένα μεγάλο κατάστημα, όπως αυτά που ξέρουμε απ τις μεγάλες πόλεις. Καμία σχέση. Ένα μπακάλικο είναι, όπως τα υπόλοιπα μπακάλικα στις Καρυές, χωρίς καν επιγραφή απ έξω. Μόνο από τα καλάθια που έχει καταλάβαινες ότι ήταν ΑΒ. Ίσως οι αντιδράσεις ξεκινούσαν από τα υπόλοιπα καταστήματα γιατί οι τιμές του ήταν σχεδόν όπως των αστικών κέντρων.
Έτσι όπως διάβαζα αυτά που έγραφαν (ντροπή, αίσχος, κλπ κλπ) φανταζόμουν κανένα μεγάλο κατάστημα, όπως αυτά που ξέρουμε απ τις μεγάλες πόλεις. Καμία σχέση. Ένα μπακάλικο είναι, όπως τα υπόλοιπα μπακάλικα στις Καρυές, χωρίς καν επιγραφή απ έξω. Μόνο από τα καλάθια που έχει καταλάβαινες ότι ήταν ΑΒ. Ίσως οι αντιδράσεις ξεκινούσαν από τα υπόλοιπα καταστήματα γιατί οι τιμές του ήταν σχεδόν όπως των αστικών κέντρων.
Δώρησαί μοι του όράν τα έμά πταίσματα και μη κατακρίνειν τον άδελφόν μου
- nickzark
- Κορυφαίος Αποστολέας
Εμ . Ανταγωνισμός γαρ . Τους χάλασε πολύ φαίνεται
- nickzark
- Κορυφαίος Αποστολέας
Στάθη στο 15:06 λεπτό εσύ είσαι ;; ==>stathisekp έγραψε: ↑Παρ Νοέμ 01, 2024 9:30 am Εν τω μεταξύ διάβαζα εδώ και καιρό για το σουπερ μάρκετ του ΑΒ που έγινε στις Καρυές.
https://youtu.be/V59YiFY_2oI?si=IH2iYeq7SziKGUX7