δεν αναφερεται η λεξη επισημο...μαλλον ηταν λαθος δικο μου..
οπως φαινεται και στην παραθεση παρουσιαζεται το ρωσικο μοναστηρι του Αγ.Παντελεημονος στο Αγ.Ορος (ηγουμενος ,τηλεφωνα κλπ) και απο κατω παρατιθεται το link www.athos.edo.gr χωρις άλλα σχολια...
Η ελπίδα μας πρέπει να είναι ο ίδιος ο Θεός, και όχι οι θνητοί και στην πραγματικότητα αδύναμοι άνθρωποι.
Τέλειος Θεός, και τέλειος και ΑΠΟΛΥΤΑ αναμάρτητος άνθρωπος, και ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ Σωτήρας τού κόσμου, Ιησούς Χριστός: «Εγώ θα είμαι μαζί σας όλες τις ημέρες, έως την συντέλεια τού κόσμου».
Καλή και η δημοσιότητα του site, αλλά ως φόρουμ ανταλλαγής απόψεων γύρω από την Ορθόδοξη Πίστη.
Ίσως θα ήταν καλό να γίνει μία σχετική ενημέρωση...
Υ.Γ. Όταν αρχικά βρήκα το athos.edo.gr χρειάστηκα αρκετές εβδομάδες για να καταλάβω ότι ήταν η υλοποίηση μιας καλής ιδέας κάποιων φίλων, κάποιων λαικών. Αυτό δεν αναιρεί τη χρησιμότητα και την επιτυχία του, αλλά ενδεχομένως μπερδεύει κάποιους αδερφούς...
Yunan έγραψε:
Υ.Γ. Όταν αρχικά βρήκα το athos.edo.gr χρειάστηκα αρκετές εβδομάδες για να καταλάβω ότι ήταν η υλοποίηση μιας καλής ιδέας κάποιων φίλων, κάποιων λαικών. Αυτό δεν αναιρεί τη χρησιμότητα και την επιτυχία του, αλλά ενδεχομένως μπερδεύει κάποιους αδερφούς...
αλλα πραγματα μας μπερδευουν και μας ανακατωνουν φιλε Yunan...