Απόστολε, δεν θα είμαι παρών.
Κρίμα, την επόμενη φορά.
Συνάντηση μελών
Συντονιστής: Συντονιστές
- stathisekp
- Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Συνάντηση μελών
Δώρησαί μοι του όράν τα έμά πταίσματα και μη κατακρίνειν τον άδελφόν μου
-
toula
- Κορυφαίος Αποστολέας

Αποστόλη μου κι εγώ δεν θα μπορέσω να έρθω. Πρώτα ο Θεός, θα είμαστε εκτός Αθηνών.
-
toula
- Κορυφαίος Αποστολέας

Προτείνω να γίνει η Συνάντησή μας το Φθινόπωρο που θα είναι πιο βολικό για όλους μας και για τον π. Ματθαίο. Ενας καλός μήνας είναι ο Οκτώβριος, ίσως και Νοέμβριος πριν την Σαρακοστή.
Ας πουν και οι άλλοι φίλοι μας την γνώμη τους.
Ας πουν και οι άλλοι φίλοι μας την γνώμη τους.
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Από τον Σεπτέβρη ξεκινούν οι προετοιμασίες για τα Δημήτρια.
Θα δούμε...
Θα δούμε...
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Μετά την απαξίωση που δέχθηκα από την Τούλα σας ανακοινώνω ότι η συνάντησή μας αναβάλλεται. Το πότε θα γίνει δεν το γνωρίζω. Σίγουρα όχι Οκτώβριο, γατί είναι ο μήνας των ΔΗΜΗΤΡΙΩΝ και ο π. Ματθαίος είναι επί ποδός 24/7.
ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ
1. Μια καλή ημερομηνία είναι το ΣΚ 7-8 Νοεμβρίου, εφόσον δεν θα υπάρχουν μυστήρια και εφόσον η κυρία Τούλα δεν θα διακοπάρει κάπου στις Μπαχάμες.
2. Αν δεν τα καταφέρουμε τότε η επόμενη ημερομηνία θα είναι το ΣΚ 27-28 Φεβρουαρίου 2027.
Σας τα λέω από τώρα για να μην μου λέτε τελευταία ώρα ότι δεν μπορείτε, επειδή έχετε κανονίσει να πάτε βαρκάδα στον Ευβοϊκό.
ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ
1. Μια καλή ημερομηνία είναι το ΣΚ 7-8 Νοεμβρίου, εφόσον δεν θα υπάρχουν μυστήρια και εφόσον η κυρία Τούλα δεν θα διακοπάρει κάπου στις Μπαχάμες.
2. Αν δεν τα καταφέρουμε τότε η επόμενη ημερομηνία θα είναι το ΣΚ 27-28 Φεβρουαρίου 2027.
Σας τα λέω από τώρα για να μην μου λέτε τελευταία ώρα ότι δεν μπορείτε, επειδή έχετε κανονίσει να πάτε βαρκάδα στον Ευβοϊκό.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
-
toula
- Κορυφαίος Αποστολέας

Aποστόλη μου, συμφωνώ απόλυτα με τις ημερομηνίες που έθεσες αρκεί να μην συμπέσει στις ημερομηνίες αυτές κανένας τελικός ευρωπαικού κυπέλλου οιουδήποτε τμήματος του Ολυμπιακού ....
Τώρα για τον ΠΑΟΚ το βλέπω λίγο δύσκολο ....
Τώρα για τον ΠΑΟΚ το βλέπω λίγο δύσκολο ....