Μη ντρέπεστε , ας συστηθούμε μεταξύ μας !

Συζητήσεις αλληλογνωριμίας μελών και οργάνωσης συναντήσεων.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
lookfor
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

Δημοσίευση από lookfor »

Καλώς ορίσατε πάτερ Καλή Σαρακοστή. Την ευλογία σας να έχουμε. Είμαι χαρούμενη που θα σας έχουμε συνοδοιπόρο σε αυτό το site και θα μπορούμε να έχουμε και τις δικές σας προσωπικές απόψεις και εμπειρίες σε διάφορα θέματα.
arkadios
Απλό Μέλος
Απλό Μέλος

ΜΕ ΒΙΑΖΕΣΑΙ

Δημοσίευση από arkadios »

ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΚΛΗΡΙΚΟΣ!ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΩ,ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ.
ΖΩ ΣΤΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΗΚΑ ΕΧΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΙΤΕ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΚΥΡΙΕ!!!!
Dirfys
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Re: ΧΑΙΡΕΤΩ

Δημοσίευση από Dirfys »

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dirfys την Παρ Φεβ 23, 2007 1:28 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
arkadios
Απλό Μέλος
Απλό Μέλος

ΑΝ ΚΟΙΤΑΞΩ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΘΑ ΔΩ ΤΟ ΟΙΚΗΜΑ ΠΟΥ ΕΜΕΝΑ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΓΙΟΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΜΑΣ ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ!!ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΤΟ ΙΕΡΟ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΟ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ.ΕΧΩ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΝΑ ΜΕΝΩ ΣΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΟΠΟΥ ΕΖΗΣΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΧΕΙΡΟΤΟΝΗΘΗΚΕ ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ.ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΛΑΒΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΛΑΒΑ ΜΑ ΧΕΙΡΟΤΟΝΗΘΗΚΑ ΣΤΟΝ ΝΑΟ ΠΟΥ ΕΖΗΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟ ΕΔΩ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣΕ.
ΑΓΙΕ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΡΕΣΒΕΥΕ ΥΠΕΡ ΗΜΩΝ!!
Dirfys
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Dirfys »

[......
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dirfys την Παρ Φεβ 23, 2007 1:29 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Domna
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Domna »

Καλωσορήσατε στην παρέα μας, πάτερ !!! Την Ευλογία σας να έχουμε !!!
Πάτερ, κάνετε ιεραποστολή ;
Touigi
Απλό Μέλος
Απλό Μέλος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Touigi »

Με λένε Ευθυμία ( Έφη) είμαι 40 χρονών και ελεύθερη Πρόσφατα έγινα μέλος και βρίσκω γαλήνη και συντροφιά στιο site πέρασα μια περιπέτεια με την υγεία μου και αυτό με έφερε πολύ κοντά στο Θεό αν θέλετε στείλτε μου κανένα μήνυμα Να είμαστε όλοι καλά με τη βοήθεια της Παναγίας
Xpnstos
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας

Δημοσίευση από Xpnstos »

Γειά και χαρά σου Ευθυμία. Να είσαι πάντα καλά και να διακατέχεσαι από την ευθυμία που προκαλεί η αίσθηση της αγάπης που έχει ο Θεός για μας.
Καλή Σαρακοστή και καλή Ανάσταση.
arkadios
Απλό Μέλος
Απλό Μέλος

ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ!ΕΓΩ ΕΔΩ ΔΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΗ, ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΟΝΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΛΑΞΟΥΜΕ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ!!!ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ, ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΝΩΜΕΝΟ!!ΝΑ ΔΙΔΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ!
kat_pan
Νέο Μέλος
Νέο Μέλος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από kat_pan »

Γειά σας. Είμαι ο Παναγιώτης 37 ετών, παντρεμένος με ένα αγοράκι 16 μηνών. Το επάγγελμα μου είναι σχεδιαστής δομικών (και οχι μόνο) έργων, και ειδικων κατασκευών. Ζω με την οικογένεια μου στη περιοχή Κόκκινος μύλος του Δήμου Αχαρνών Ν.Αττικής και εργάζομαι στο Χαλάνδρι. Διαβάζω καιρό το site αλλά είναι η πρώτη φορά που γράφω. Εύχομαι σε όλους καλή Σαρακοστή και καλό Πάσχα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αλληλογνωριμία & Συναντήσεις μελών του agiooros.net”