Μη ντρέπεστε , ας συστηθούμε μεταξύ μας !
Συντονιστής: Συντονιστές
ΜΕ ΒΙΑΖΕΣΑΙ
ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΚΛΗΡΙΚΟΣ!ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΩ,ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ.
ΖΩ ΣΤΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΗΚΑ ΕΧΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΙΤΕ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΚΥΡΙΕ!!!!
ΖΩ ΣΤΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΗΚΑ ΕΧΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΙΤΕ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΚΥΡΙΕ!!!!
Re: ΧΑΙΡΕΤΩ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dirfys την Παρ Φεβ 23, 2007 1:28 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΑΝ ΚΟΙΤΑΞΩ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΘΑ ΔΩ ΤΟ ΟΙΚΗΜΑ ΠΟΥ ΕΜΕΝΑ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΓΙΟΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΜΑΣ ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ!!ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΤΟ ΙΕΡΟ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΟ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ.ΕΧΩ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΝΑ ΜΕΝΩ ΣΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΟΠΟΥ ΕΖΗΣΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΧΕΙΡΟΤΟΝΗΘΗΚΕ ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ.ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΛΑΒΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΛΑΒΑ ΜΑ ΧΕΙΡΟΤΟΝΗΘΗΚΑ ΣΤΟΝ ΝΑΟ ΠΟΥ ΕΖΗΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟ ΕΔΩ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣΕ.
ΑΓΙΕ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΡΕΣΒΕΥΕ ΥΠΕΡ ΗΜΩΝ!!
ΑΓΙΕ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΡΕΣΒΕΥΕ ΥΠΕΡ ΗΜΩΝ!!
[......
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dirfys την Παρ Φεβ 23, 2007 1:29 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ!ΕΓΩ ΕΔΩ ΔΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΗ, ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΟΝΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΛΑΞΟΥΜΕ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ!!!ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ, ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΝΩΜΕΝΟ!!ΝΑ ΔΙΔΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ!
Γειά σας. Είμαι ο Παναγιώτης 37 ετών, παντρεμένος με ένα αγοράκι 16 μηνών. Το επάγγελμα μου είναι σχεδιαστής δομικών (και οχι μόνο) έργων, και ειδικων κατασκευών. Ζω με την οικογένεια μου στη περιοχή Κόκκινος μύλος του Δήμου Αχαρνών Ν.Αττικής και εργάζομαι στο Χαλάνδρι. Διαβάζω καιρό το site αλλά είναι η πρώτη φορά που γράφω. Εύχομαι σε όλους καλή Σαρακοστή και καλό Πάσχα.