Υπολογιστής έως τρία τέταρτα την ημέρα, λέει ο Μπιλ Γκέιτς στην 13χρονη κόρη του
Από την διεύθυνση διαδικτύου :
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=252
Ο καλός πατέρας Μπιλ
Υπολογιστής έως τρία τέταρτα την ημέρα, λέει ο Μπιλ Γκέιτς στην 13χρονη κόρη του
Μέτρον άριστον, λέει ο βασιλιάς της πληροφορικής
Τα παιδιά πρέπει να χρησιμοποιούν το Ίντερνετ με μέτρο, το μήνυμα του Μπιλ Γκέιτς στους γονείς όλου του κόσμου. Και για να δώσει το καλό παράδειγμα, ο βασιλιάς της πληροφορικής αποκάλυψε:
«Στη 13χρονη κόρη μου δεν επιτρέπω να περνά πάνω από 45 λεπτά μπροστά στον υπολογιστή τις καθημερινές και έως μία ώρα τα Σαββατοκύριακα».
Μιλώντας σε διάσκεψη στην πρωτεύουσα του Καναδά, ο Γκέιτς αποκάλυψε ότι η μεγάλη του κόρη περνούσε έως και τρεις ώρες την ημέρα μπροστά στον υπολογιστή παίζοντας Xbox.
Διευκρίνισε μάλιστα: «Έπαιζε ένα παιχνίδι που απλά σου μάθαινε να καλλιεργείς έναν κήπο. Ωστόσο, ακόμα και αυτό της προκάλεσε εθισμό. Έτσι, η σύζυγός μου και εγώ αποφασίσαμε να βάλουμε περιορισμούς.
» Τώρα πλέον μπορεί να περνά μπροστά στον υπολογιστή 45 λεπτά την ημέρα τις καθημερινές και μία ώρα τα Σαββατοκύριακα.»
Ο Μπίλ και η Μελίντα Γκέιτς έχουν τρία παιδιά: δύο κορίτσια 13 και 5 ετών και ένα αγόρι 8 χρονών.
news.in.gr
Υπολογιστής έως τρία τέταρτα την ημέρα, λέει ο Μπιλ Γκέιτς
Συντονιστής: Συντονιστές
Υπολογιστής έως τρία τέταρτα την ημέρα, λέει ο Μπιλ Γκέιτς
Τέλειος Θεός, και τέλειος και ΑΠΟΛΥΤΑ αναμάρτητος άνθρωπος, και ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ Σωτήρας τού κόσμου, Ιησούς Χριστός: «Εγώ θα είμαι μαζί σας όλες τις ημέρες, έως την συντέλεια τού κόσμου».