ΜΑΤΘ κδ.4 Βλέπετε μή σας πλανήση τις? διότι πολλοί θέλουσιν ελθεί επί τω ονόματί μου...
Β'ΤΙΜ γ.13 Πονηροί δε άνθρωποι και γόητες θέλουσι προκόψει εις το χείρον, πλανώντες και πλανώμενοι.
Β'ΤΙΜ γ.13 Πονηροί δε άνθρωποι και γόητες θέλουσι προκόψει εις το χείρον, πλανώντες και πλανώμενοι.
Β'ΠΕΤ β.1 Υπήρξαν όμως και ψευδοπροφήται μεταξύ του λαού, καθώς και μεταξύ σας θέλουσιν είσθαι ψευδοδιδάσκαλοι, οίτινες θέλουσι παρεισάξει αιρέσεις απωλείας, αρνούμενοι και τον αγοράσαντα αυτούς Δεσπότην, επισύροντες εις εαυτούς ταχείαν απώλειαν. 2 Και πολλοί θέλουσιν εξακολουθήσει εις τας απωλείας αυτων, διά τους οποίους η οδός της αληθείας θέλει βλασφημηθή. 3 Και διά πλεονεξίαν θέλουσι σας εμπορευθή με πλαστούς λόγους? των οποίων η καταδίκη έκπαλαι δεν μένει αργή, και η απώλαια αυτών δεν νυστάζει.
Χθες διάβασα ένα βιβλίο :<<Ο Χριστός και οι γκουρού>> του Πρωτ.Βασιλείου Γεωργόπουλου που έδωσε η ενορία μου, προς ενημέρωσή μας και έφριξα απο το διεστραμμένο μυαλό που έχουν αυτοι οι ανθρωποι που ακολουθούν τις διάφορες ινδουιστικές θρησκείες(τύπου Χάρε Κρίσνα)
Εμπλέκουν και το πρόσωπο του Χριστού και Τον θεωρούν ως ένα είδος μεγάλου προφήτη!!!
Πόσο εύκολα μπορούν άραγε να παραπλανηθούν αδερφοί μας απο τέτοιου είδους οργανώσεις?Είναι τρομερό πραγματικά!!
Παρεπιπτόντως, η γιόγκα ανήκει στη διδασκαλία αυτών των θρησκειών.
Περί ψευδοδιδασκάλων
Συντονιστής: Συντονιστές
Περί ψευδοδιδασκάλων
<<Αδιαλείπτως προσεύχεσθε>>,<<Μην ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΥΕΣΑΙ όταν χύνεις δάκρυα στήν προσευχή σου. Είναι ο Χριστός που άγγιξε τα μάτια σου και μπόρεσες να δείς νοερό φώς.>>
Μετά από κάποια χρόνια, θα δούμε να παρουσιάζεται δημοσίως και παγκοσμίως, ο ΔΑΙΜΟΝΙΚΟΣ άνθρωπος που θα ΥΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ, ότι είναι ο δήθεν αναμενόμενος «Μεσσίας» και «Σωτήρας» τού κόσμου.
Τέλειος Θεός, και τέλειος και ΑΠΟΛΥΤΑ αναμάρτητος άνθρωπος, και ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ Σωτήρας τού κόσμου, Ιησούς Χριστός: «Εγώ θα είμαι μαζί σας όλες τις ημέρες, έως την συντέλεια τού κόσμου».