Μη ντρέπεστε , ας συστηθούμε μεταξύ μας !

Συζητήσεις αλληλογνωριμίας μελών και οργάνωσης συναντήσεων.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
arkadios
Απλό Μέλος
Απλό Μέλος

Δημοσίευση από arkadios »

χαιρετω την ευλογημενη παρεα...
:newb:
inaapp
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από inaapp »

Σας ξαναχαιρετώ ξανά πάλι χι,χι,χι,χι. Ελπίζω κάτι το πνευματικό να αποκομίσουμε από την μεταξύ μας συζήτηση.
giannakis
Τακτικό Μέλος
Τακτικό Μέλος

Δημοσίευση από giannakis »

ΟΠΟΙΑ ΜΕΛΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΣ ΣΥΣΤΗΘΟΥΝΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ
PRETORIAN
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από PRETORIAN »

ΓΕΙΑ ΣΑΣ. ΟΝΟΜΑΖΟΜΑΙ ΧΑΡΗΣ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΝΑΥΠΑΚΤΟ. ΕΙΜΑΙ 30 ΕΤΩΝ , ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΣΠΟΥΔΑΖΩ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΤΟ Α.Ε.Ι. ΠΑΤΡΩΝ. ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ Η ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΒΡΙΣΚΑ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ ΟΧΙ 'ΚΟΛΛΗΜΕΝΗ'.

ΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ, Ο ΚΙΝ/ΦΟΣ, Η ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ, ΟΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΕΥΡΕΙΑ ΓΚΑΜΑ ΘΕΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΔΡΟΜΕΣ.

ΤΟ EMAIL ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ: bobby@in.gr
Domna
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Domna »

Καλως ήλθες στην παρέα μας, Χάρη !

Εύχομαι ο Θεός να σου δώσει το ποθούμενο!!!
PRETORIAN
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από PRETORIAN »

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ. ΑΝΤΕΥΧΟΜΑΙ. ΑΧ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΘΟΥΜΕΝΟ...ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΛΘΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑ?
baptist
Απλό Μέλος
Απλό Μέλος

Δημοσίευση από baptist »

ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ,ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΤΟ SITE ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΔΙΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗ ΚΟΛΟNEWAGE,ΣΥΝΓΧΩΡΗΣΤΕ ΜΕ,ΕΛΕΥΘΕΡΑ....ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ,ΚΑΝΩ ΤΑΞΙΔΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΥΣ.ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΚΙΘΑΡΑ,ΟΙ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.ΣΥΖΩ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΙΑ ΑΠΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ,ΑΥΤΑ.ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ!ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ......
anny
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας

Δημοσίευση από anny »

Είμαι αρκετό καιρό στην ιστοσελίδα,αλλά η περιήγησή μου ήταν στους ψυχοφελείς συνδέσμους πρωτίστως.Να σας συστηθώ και γω με τη σειρά μου.Το όνομά μου είναι Αννα και είμαι μια εργαζόμενη γυναίκα,με τόπο κατοικίας τη Λάρισα.Χαιρετίζω όλους τους φίλους -μέλη και χαίρομαι που υπάρχει διάλογος κατάθεσης απόψεων.Πολλές φορές μπορεί να δίνονται φραστικές μάχες αλλά και η διαφορετικότητα είναι γόνιμη.Αλλωστε (διαφωνώ με οτι λες αλλά θα υπερασπίζομαι μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες)
Sergius
Νέο Μέλος
Νέο Μέλος

Δημοσίευση από Sergius »

Όντως.
Μόνο που αυτό το τελευταίο το έχουν ξεχάσει οι κύριοι προοδευτικοί που επαγγέλονται το σημερινό Διαφωτισμό. Ο φίλος τους ο Βολταίρος τούς ντροπιάζει όμως.
silver
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από silver »

Ο baptist έγραψε :

ΣΥΖΩ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΙΑ ΑΠΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ,ΑΥΤΑ.ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ!ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ......
Προσωπικά δεν νομίζω ότι "πάμε γερά " πρόσεχε μόνο, γιατί αν δεν συναντήσης, "στην τελική ευθεία" τον Χριστό, στο τέρμα της θα βρεθείς προ εκπλήξεως....

=================

Μη πλανάσθε, ούτε πόρνοι ούτε ειδωλολάτραι ούτε μοιχοί ούτε μαλακοί ούτε αρσενοκοίται ούτε πλεονέκται ούτε κλέπται ούτε μέθυσοι, ου λοίδοροι, ουχ άρπαγες βασιλείαν Θεού ου κληρονομήσουσι (Α. Κορ. Στ: 9).
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αλληλογνωριμία & Συναντήσεις μελών του agiooros.net”