Σενα μοναστηρι του αγιου Νικολαου ηταν 2 φιλοι γνωστοι μου και πηγαν να ξενυχτησουν και κοιμηθηκαν σενα κελι εκει στη μονη.το θαυμα ειναι προσφατο αρκετα.
τουσ πηρε υπνος βαθης. κατα τα ξημερωμα ο ενας ενιωσε εναν να τον σκουντα με το χερι. ασε με ρε τουπε παραταμε νησταζω(νομιζε ηταν ο φιλος του και τον σκουνταγε να παν στη λειτουργια το πρωι) δευτερη φορα ακουει σηκω γριγορα ξυπνα ακουσε και τονομα του ασπουμε δημητρη σηκω γριγορα. εκεινος φωναξε παλι ασε με ρε νησταζω παραταμε ρε. τριτη φορα νιωθει ενα χερι να τον πιανει απο τισ μπιτζαμεσ και να τον τραβαει να σηκωθει πολυ δυνατα και εκεινοσ ηθελε δεν ηθελε σηκωνετε πανω και εκπληκτοσ βλεπει το κελι ναχει πιασει φωτια απο τη σομπα ξυπνα και τον φιλο του που κοιμοταν βαρια λει καλα εσυ δεν με σκουντηξες? εκεινοσ ταχασε παρα λιγο θα καιγοταν ζωντανοι.
Θαύμα Αγίου Νικολάου
Συντονιστής: Συντονιστές
- evagelia
- Κορυφαίος Αποστολέας

Επειδή αναφέρεσθε στον Ag.Νικόλαο,
επιτρέψετε με και μένα να πω,
θαύμα του που έγινε στην "συνηωρεμενη" manoulamou.κάπως
παλιά βεβαια.Στην κατοχή,ήταν κοριτσάκι και ήταν στην Πάτρα.
έπρεπε να πάει,σε κοντινό χωριο
και ξεκίνησε με τα πόδια.λόγο φόβου πήγε μέσα από χωράφια.
και κάποια στιγμή έπρεπε να διάλεξη ανάμεσα σε δυο μονοπάτια.τυχαία πήρε κάποιο.όμως πριν κάνει ένα βήμα,άκουσε πίσω τις.Stasoyyy παιδί "μουuuu"
μην προχωράς ούτε βήμα.γύρισε και είδε έναν γέροντα.
και τον ρώτησε ksafniasmevi.γιατί παππούλη?γιατί είναι γεμάτο νάρκες και θα skoto8eis.apo που να πάω παππούλη? έλα από εδώ,την έπιασε και τις έδειξε,αλλα κάνει να γυρίσει να τον dei,αλλα?κανεις μονο σε ένα σαν υψωματάκι ήταν ένας γερμανός,
που έδειχνε να μην έχει di τίποτε
ξαφνιάστηκε και κοίταζε γύρο
τίποτε,ήταν ανοικτά δεν υπήρχε κάποιο μέρος να πεις ότι πήγε και δεν τον έβλεπε.πέρασαν τα χρονια και ποτε δεν το ξέχασε,μεγάλωσα kaiegw και
μου το έλεγε.εγώ κοριτσάκι δεν
γνώριζα πολλά και ρωτούσα,και ποιος ήταν?μήπως ήταν κάπου και δεν τον είδε?όχι μου έλεγε πως,
νομίζει ότι ήταν ο Ag. Νικόλαο,αλλα έτσι όπως τον είδε δεν τον έχει di πουθενά και μήπως κάνει λάθος.Το θέμα αίνε πως μου το περιέγραφε τόσο ζωντανά,με λεπτομέρειες που ήταν σαν να ήμουν εκεί.πέρασαν κιάλα χρονια
πολλά,και κάποια φορα,ήμουν στην Αθηνα,και πήγα μονη μου για προσκύνημα στον Ag. Νεκτάριο aigina.sto πλοίο ήταν "κιαλλες" γυναίκες και
έλεγαν για το άλλο μοναστήρι,
που είναι απέναντι από τον άγιο.
τις Ag. Αικατερίνης.αφού προσκυνήσαμε στον ʼγιο.ξεκίνησαν όλοι και για το άλλο πήγα και εγώ mazi.
αφού προσκύνησα,είδα μια ταμπελίτσα που έγραφε προς
παρεκκλήσιο,πήγα προς τα εκεί.
με το που άνοιξα την Πόρτα,με πήρε πρώτα μια ευωδιά από αγια
λείψανα,και ξαφνικά μένω γιατί
βλέπω μια εικόνα του Ag.Νικολάου
έτσι που,δεν είχαμε ξανά di πουθενά,εκείνη την στιγμή έμεινα γιατί
ήταν σαν να έβλεπα αυτά που μου έλεγε η μαμά μου.ήμουνα σίγουρη
σαν να μου μίλαγε ο Ag. ότι αυτό
είναι.ρώτησα την μοναχοι που ήταν έξω και μου είπε ότι αυτή η εικόνα είναι μοναδική του Αγίου,
και έτσι δεν υπάρχει άλλη,και είναι πολύ παλιά.Καταλαβαίνετε ήμουν σίγουρη.τώρα δεν έβλεπα την ώρα να πάω σπίτι.δεν είπα τίποτε
παρα μονο ότι την Κυριακή
έπρεπε να έρθει μαζί moy.na με ρωτάει που θα με πας?τίποτε εγώ μίλια.τέλος την Κυριακή την πήγα.δεν ξέρω αν μπορώ να σας περιγράψω τις σκηνές,με το που την αφίσα να μπει μονη τις μέσα,
έγινε τι να πω?είναι μια μεγάλη εικόνα σε φυσικό μέγεθος,έπεσε στα πόδια του,να τον ευχάριστη,
να klaiei.to ήξερα μέσα μου
παππούλη μου,ήσουν ο προστάτης μου,Δόξα tw Theo agioyli μου.Τι να σας πω ορφανή και η ίδια,
έγινε εκεί μετά από τόσα χρονια
η αποκάλυψη,του Αγίου που την έσωσε.Μετά από 3 χρονια την έχασα.Ο μεγαλοδύναμος να την αναπαύει
επιτρέψετε με και μένα να πω,
θαύμα του που έγινε στην "συνηωρεμενη" manoulamou.κάπως
παλιά βεβαια.Στην κατοχή,ήταν κοριτσάκι και ήταν στην Πάτρα.
έπρεπε να πάει,σε κοντινό χωριο
και ξεκίνησε με τα πόδια.λόγο φόβου πήγε μέσα από χωράφια.
και κάποια στιγμή έπρεπε να διάλεξη ανάμεσα σε δυο μονοπάτια.τυχαία πήρε κάποιο.όμως πριν κάνει ένα βήμα,άκουσε πίσω τις.Stasoyyy παιδί "μουuuu"
μην προχωράς ούτε βήμα.γύρισε και είδε έναν γέροντα.
και τον ρώτησε ksafniasmevi.γιατί παππούλη?γιατί είναι γεμάτο νάρκες και θα skoto8eis.apo που να πάω παππούλη? έλα από εδώ,την έπιασε και τις έδειξε,αλλα κάνει να γυρίσει να τον dei,αλλα?κανεις μονο σε ένα σαν υψωματάκι ήταν ένας γερμανός,
που έδειχνε να μην έχει di τίποτε
ξαφνιάστηκε και κοίταζε γύρο
τίποτε,ήταν ανοικτά δεν υπήρχε κάποιο μέρος να πεις ότι πήγε και δεν τον έβλεπε.πέρασαν τα χρονια και ποτε δεν το ξέχασε,μεγάλωσα kaiegw και
μου το έλεγε.εγώ κοριτσάκι δεν
γνώριζα πολλά και ρωτούσα,και ποιος ήταν?μήπως ήταν κάπου και δεν τον είδε?όχι μου έλεγε πως,
νομίζει ότι ήταν ο Ag. Νικόλαο,αλλα έτσι όπως τον είδε δεν τον έχει di πουθενά και μήπως κάνει λάθος.Το θέμα αίνε πως μου το περιέγραφε τόσο ζωντανά,με λεπτομέρειες που ήταν σαν να ήμουν εκεί.πέρασαν κιάλα χρονια
πολλά,και κάποια φορα,ήμουν στην Αθηνα,και πήγα μονη μου για προσκύνημα στον Ag. Νεκτάριο aigina.sto πλοίο ήταν "κιαλλες" γυναίκες και
έλεγαν για το άλλο μοναστήρι,
που είναι απέναντι από τον άγιο.
τις Ag. Αικατερίνης.αφού προσκυνήσαμε στον ʼγιο.ξεκίνησαν όλοι και για το άλλο πήγα και εγώ mazi.
αφού προσκύνησα,είδα μια ταμπελίτσα που έγραφε προς
παρεκκλήσιο,πήγα προς τα εκεί.
με το που άνοιξα την Πόρτα,με πήρε πρώτα μια ευωδιά από αγια
λείψανα,και ξαφνικά μένω γιατί
βλέπω μια εικόνα του Ag.Νικολάου
έτσι που,δεν είχαμε ξανά di πουθενά,εκείνη την στιγμή έμεινα γιατί
ήταν σαν να έβλεπα αυτά που μου έλεγε η μαμά μου.ήμουνα σίγουρη
σαν να μου μίλαγε ο Ag. ότι αυτό
είναι.ρώτησα την μοναχοι που ήταν έξω και μου είπε ότι αυτή η εικόνα είναι μοναδική του Αγίου,
και έτσι δεν υπάρχει άλλη,και είναι πολύ παλιά.Καταλαβαίνετε ήμουν σίγουρη.τώρα δεν έβλεπα την ώρα να πάω σπίτι.δεν είπα τίποτε
παρα μονο ότι την Κυριακή
έπρεπε να έρθει μαζί moy.na με ρωτάει που θα με πας?τίποτε εγώ μίλια.τέλος την Κυριακή την πήγα.δεν ξέρω αν μπορώ να σας περιγράψω τις σκηνές,με το που την αφίσα να μπει μονη τις μέσα,
έγινε τι να πω?είναι μια μεγάλη εικόνα σε φυσικό μέγεθος,έπεσε στα πόδια του,να τον ευχάριστη,
να klaiei.to ήξερα μέσα μου
παππούλη μου,ήσουν ο προστάτης μου,Δόξα tw Theo agioyli μου.Τι να σας πω ορφανή και η ίδια,
έγινε εκεί μετά από τόσα χρονια
η αποκάλυψη,του Αγίου που την έσωσε.Μετά από 3 χρονια την έχασα.Ο μεγαλοδύναμος να την αναπαύει
-
Nici-D
- Συστηματικός Αποστολέας

ton patera tis progiagias mou, ton elegan Nikolao itan kapetanios kai etsi pos gyrnouse mia fora apo tin aigupto tin nyxta eide ksafnika kati na fotizei mesa apo tin thalassa, pidikse sta kymmata gia na dei ti einai kai brike tin eikona tou Ag. Nikolaou na epipleei kai na fotizei os simera tin exoume auti tin eikona, einai toso omorfi.