Μη ντρέπεστε , ας συστηθούμε μεταξύ μας !
Συντονιστής: Συντονιστές
-
florentios
- Νέο Μέλος

-
aliploessa
- Τακτικό Μέλος

καλημέρα σε όλους, είμαι νέο μέλος και όπως δηλώνει το νικ,
πλέω σε θάλασσες, με μπουνάτσες και φουρτούνες, με λένε ευδοκία,
είμαι 44 χρονών με 2 γάμους, 2 παιδιά, ζώ θεσσαλονίκη, εργάζομαι σε νοσοκομείο και χαίρομαι που βρήκα αυτό το site, γιατί πληροφορούμαι για
πολλά ζητήματα, μαθαίνω πολλά απο εσάς, καθότι νέα στα εκκλησιαστικά,
ευχαριστώ! :)
πλέω σε θάλασσες, με μπουνάτσες και φουρτούνες, με λένε ευδοκία,
είμαι 44 χρονών με 2 γάμους, 2 παιδιά, ζώ θεσσαλονίκη, εργάζομαι σε νοσοκομείο και χαίρομαι που βρήκα αυτό το site, γιατί πληροφορούμαι για
πολλά ζητήματα, μαθαίνω πολλά απο εσάς, καθότι νέα στα εκκλησιαστικά,
ευχαριστώ! :)
-
JOHNNYWALKER
- Τακτικό Μέλος

Γεια χαρά σε όλη την παρέα,
με λένε Γιάννη , είμαι από την Βέροια , 37 χρονών , παντρεμένος με δυο κοριτσάκια 12 και 8 χρονών και είμαι λογιστής .
Χαίρομαι που βρήκα μια παρέα να έχει τις ίδιες αναζητήσεις και προβληματισμούς με εμένα .
Ελπίζω οι συναντίσεις να είναι πιο τακτικοί για να βρισκόμαστε βρε παιδιά !
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !
:walk:
με λένε Γιάννη , είμαι από την Βέροια , 37 χρονών , παντρεμένος με δυο κοριτσάκια 12 και 8 χρονών και είμαι λογιστής .
Χαίρομαι που βρήκα μια παρέα να έχει τις ίδιες αναζητήσεις και προβληματισμούς με εμένα .
Ελπίζω οι συναντίσεις να είναι πιο τακτικοί για να βρισκόμαστε βρε παιδιά !
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !
:walk:
Γεια σας είμαι 25 χρονών, και ειμαι προγραμματιστής. Ουσιαστικά προγραμματιζω ήχο. Φτιάχνω τα δικούς μου αλγόριθμους για live electronics και γράφω πολύ ηλεκτρονική μουσική. (Είναι αμαρτία;
γιατί από όσο έχω ακούσει δεν παίζει κανένα ηλεκτρονικό κομάτι στο σταθμό της Εκκλησίας) Ζήτω η μουσική, δώρο Θεού, η πιο αφηρημένη των τεχνών άρα η πιο βαθιά (ίσως
) ..... Αιντε