θαύμα του πατρός Παϊσιου
Συντονιστής: Συντονιστές
-
Domna
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
θαύμα του πατρός Παϊσιου
Πριν από λίγο καιρό επισκέφθηκα το κελί του πατήρ Παϊσιου εκεί μου διηγήθηκε ο πατήρ Ησαιας (αν θυμάμαι καλά το όνομα) το τελευταίο θαύμα του γέροντα που έγινε πριν από λίγο καιρό.
Προπονητής ποδοσφαιρικής ομάδας α’εθνικης είχε την γυναίκα του στην εντατική του νοσοκομείου σε κώμα σε παρά πολύ σοβαρή κατάσταση κάποιος φίλος του λέει να πάνε να κάνουν μια παράκληση στο μοναστήρι της Σουρωτης όπου είναι ο τάφος του, του λέει «δεν μπορώ να φύγω από κοντά της» και πηγαίνει μονος του ο φίλος του και γυρίζοντας του φέρνει χώμα από τον τάφο του γέροντα Παίσιου.
Ο σύζυγος στην συνέχεια πλάθει το χώμα με κερί και σχηματίζει έναν σταυρό και της το τοποθετεί στο χέρι της συζύγου του και ο του θαύματος!! η ασθενής που ήταν σε κώμα και σε πολύ σοβαρή κατάσταση ανοίγει τα μάτια και φιλάει τον σταυρό και βέβαια συνηλθε και χαίρει ακρας υγείας.
Ακόμα ένα θαύμα από αυτόν τον μεγάλο αθλητή της Ορθοδόξου Πιστεως μας
Προπονητής ποδοσφαιρικής ομάδας α’εθνικης είχε την γυναίκα του στην εντατική του νοσοκομείου σε κώμα σε παρά πολύ σοβαρή κατάσταση κάποιος φίλος του λέει να πάνε να κάνουν μια παράκληση στο μοναστήρι της Σουρωτης όπου είναι ο τάφος του, του λέει «δεν μπορώ να φύγω από κοντά της» και πηγαίνει μονος του ο φίλος του και γυρίζοντας του φέρνει χώμα από τον τάφο του γέροντα Παίσιου.
Ο σύζυγος στην συνέχεια πλάθει το χώμα με κερί και σχηματίζει έναν σταυρό και της το τοποθετεί στο χέρι της συζύγου του και ο του θαύματος!! η ασθενής που ήταν σε κώμα και σε πολύ σοβαρή κατάσταση ανοίγει τα μάτια και φιλάει τον σταυρό και βέβαια συνηλθε και χαίρει ακρας υγείας.
Ακόμα ένα θαύμα από αυτόν τον μεγάλο αθλητή της Ορθοδόξου Πιστεως μας
Re: θαύμα του πατρός Παϊσιου
Πως λέγεται ο προπονητής ???Domna έγραψε: Προπονητής ποδοσφαιρικής ομάδας αʼεθνικης είχε την γυναίκα του στην εντατική του νοσοκομείου
-
GiorgosDuess
- Βασικός Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Isos o Aggelos Anastasiadis otan eixe provlima i gynaika tou i Bivi tin periodo pou itan proponitis ston P.A.O.K. mas. Itan prin apo 2 xronia peripou. H gynaika tou einai kala tora. O Aggelos einai panta enas thriskeuomenos , katharos , kai alithinos typos. Agapaei POLY to Agio Oros kai tin moni tou Esfigmenou tin opoia episkleptetai edo kai polla xronia. Epanalamvano, edo kai polla xronia. Nomizo loipon pos gia auton ginetai logos.
ICXC
Nαι αγαπητέ Σάκη. Εγώ το είχα γάψει και το αναφέρω κι εδώ. Το βαζάκι ευδωδίαζει από την πρώτη μέρα και για δυο συνεχόμενες ημέρες. Από σεβασμό πλέον δεν το ανοίγω. Μετά από αυτό έχω την αίσθηση ότι μέσα στο σπίτι μου είναι το μνήμα του Γέροντα! Ο ίδιος ο Γέροντας. Ζωντανός! Και πως να μην είναι ζωντανός εφόσον στη ζωή του σήκωσε το ελαφρύ φορτίο του Χριστού μας . Συνδέθηκε με τον Αναστάντα Χριστό κ ευωδιάζει μύρον Αναστάσεως.sakis_ έγραψε:Έχω ξαναδιαβάσει edo για το χώμα από τον τάφο του παπούλη.
Συγκεκριμένα κάποιος αδελφός πήρε για ευλογία λίγο χώμα σε ένα βαζάκι και αυτό αργότερα ευωδίαζε!!!!!!!!!
Σε ζηλεύω. Φαίνεται έχεις την εύνοια του γέροντα. Διατήρησέ την όσο περισσότερο μπορείς.paroikos έγραψε: Το βαζάκι ευδωδίαζει από την πρώτη μέρα και για δυο συνεχόμενες ημέρες. Από σεβασμό πλέον δεν το ανοίγω. Μετά από αυτό έχω την αίσθηση ότι μέσα στο σπίτι μου είναι το μνήμα του Γέροντα! Ο ίδιος ο Γέροντας. Ζωντανός!
Όπου πλεονάζει η αμαρτία περισσεύει η χάρη αγαπητέ Σάκη....και δεν ταπεινολογώ...sakis_ έγραψε:Σε ζηλεύω. Φαίνεται έχεις την εύνοια του γέροντα. Διατήρησέ την όσο περισσότερο μπορείς.paroikos έγραψε: Το βαζάκι ευδωδίαζει από την πρώτη μέρα και για δυο συνεχόμενες ημέρες. Από σεβασμό πλέον δεν το ανοίγω. Μετά από αυτό έχω την αίσθηση ότι μέσα στο σπίτι μου είναι το μνήμα του Γέροντα! Ο ίδιος ο Γέροντας. Ζωντανός!
...Και το συγκλονιστικό; Γύρω στα 1983 θυμάμαι καλά ότι είπε ο Γέροντας: "Η Αποκάλυψη κάνει λόγω για επτά φιάλες που πρέπει να ανοίξουν πριν έρθει το τέλος. Οι πέντε ήδη έχουν ανοίξει. Περιμένουμε άλλες δύο" και "...Όχι δεν πρέπει να φοβάμαστε τον Ανίχριστο. Ακόμα και ένα 10χρονο παιδάκι θα τον παίζει κορώνα-γράμματα"....