Πάντα υπάρχει εναλλακτική λύση.Αυτό θα σου κάνει και καλό στην υγεία μάλιστα.
Και άμα θέλεις παίρνεις και κάποια no name coca-cola.
Έχουμε δύναμη ως καταναλωτές που δεν έχουμε ακόμα συνειδητοποιήσει.
Θυμάμαι παλιά με το Μακεδονικό θέμα , επειδή κάναμε μποϋκοταζ στα ολλανδικά προϊόντα επειδή υποστήριξαν τα Σκόπια οι εταιρείες οι ολλανδικές μέχρι και δωρεάν σοκολάτες στα σχολεία αναγκάστηκαν να μοιράζουν προκειμένου να μη χάσουν πελατεία.
Οι εταιρείες θέλουν να ρέει συνέχεια χρήμα σε αυτές. Εάν τις μποϋκοτάρουμε θα δυσαρεστηθούν πολύ.
Επίσης μη ξεχνάτε ότι οι χριστιανοί είναι το άλας του κόσμου τούτου και ότι δε χρειάζονται απαραίτητα πολλοί για να γίνει η διαφορά.
Φτάνει η ζύμη.
AnastasiaD έγραψε:Το ότι ο Θεός αφήνει τα πάντα να συμβαίνουν σε αυτό το κόσμο, καλά και κακά είναι επειδή θέλει να συνβαίνουν, και δε θέλω να πιστεύω ότι δε μπορεί να τα διορθώσει.paroikos έγραψε:Kι όχι μόνο κρέας να βάλει μέσα σε κόκα κόλα. Μου έλεγε κάποιος αγρότης ότι ο κοτσαδόρος του τρακτέρ του δεν φαινόταν από χρόνια σκουρια. Δυνατη σκουριά ανακτεμένη με λάδια που έγιναν πάνω από τη σκουριά στέρη μάζα σχεδόν. Τι έκανε μετα από συμβουλή αλλου; Έπλενε όλο αυτό το συνοθύλευμα σκουριάς λαδιών κλπ που είχε καθήσει πάνω κάτι χρόνια, με κοκα κόλα. Χωρίς ιδιαίτερο κόπο η κόκα κόλα τα διέλυσε όλα!!!!Misha έγραψε:
δεν ειναι ετσι...ο π.Παισιος ελεγε πως τα ουρα κι οι ακαθαρσιες δε γινονται αγιασμος... ουτε το 666 εξαγνιζεται αν σχεδιασουμε ενα σταυρο πανω του...
σημειωνω πως η Coca Cola υπηρξε βασικος χρηματοδοτης του Μπους και συνεπως συνεργός του στη σφαγη αθώων σε Ιρακ.Αφγανισταν,Αφρικη κλπ
κι οποιος θέλει να δει τις πραγματικές ιδιοτητες αυτου του "αναψυκτικου" δεν εχει παρα να βάλει ενα κομματι κρεας ή κοκκαλο σε ενα ποτηρι γεματο με αυτο το ανθρακουχο ,αγνωστου συστασεως , υγρο για 2-3 μερες........![]()
![]()
Εγω προσωπικά δεν θέλω να κοιτάζω τα κακα. Ας είμαστε εμείς καλοί και ο "εξω απο εδω" θα σκάσει απο το κακό του.......Κάποια πράγματα στο κόσμο δεν αλλάζουν, ας κοιτάμε τα βατά πράγματα. Αμα κοιταμε τη κοκα κολα με το καλο θα γινει καλο. Αμα ειμαστε καλοι θα γινουνε ολα καλυτερα.
Πουλάει η κοκα κόλα? Αγοράζεται ? Αμα μπορείτε βρείτε κάτι καλύτερο. Για να μην εχει βρεθεί, σημαίνει ότι δεν υπάρχει. Δε μπορεί να τα εκηδενίσουμε όλα στο κόσμο. Κάτι καλό έχει και η κοκα κόλα, γιατι αμα ητανε τοσο κακη δεν θα την επινε ο μισος πληθυσμος στο κοσμο και δε θελω να πιστευω οτι ειναι θεμα διαφημισης μονο, αλλα θεμα αισθησης.