lovethink έγραψε:Αναστασία μου βλέπω ότι είσαι Αγγλία
Αυτό τα δικαιολογεί όλα
Πανέμορφη η Αγγλία όντως
Μου αρέσει ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ Ο αέρας της
Αυτή η αρχοντιά που εκπέμπει
ΥΠΕΡΟΧΑ είναι
Αλλά ...... δε μου αρέσει που σε σταθμό του μετρό έχουν βάλει συστήματα για να σε βλέπουν γυμνό μέσα από τα ρούχα μη τυχόν έχεις επικίνδυνο όπλο μαζί σου
Κάποτε το να σε ξεγυμνώσουν ήταν η χειρότερη προσβολή
Τώρα το κάνουν καθημερινά σε αμέτρητους επιβάτες χιλιάδες επιβάτες
(Εντάξει ..... άμα ζητάνε υπαλλήλους σε αυτό το τομέα δε λέω ...δελεαστικό είναι ) αλλά στην Αγγλία με ενοχλούσε πολύ η αίσθηση ότι υπήρχε ΠΑΝΤΟΥ και ΠΑΝΤΑ μια κάμερα πάνω από το κεφάλι μου
Στις καφετέριες , στους δρόμους , έξω από βιτρίνες , στα στενά , σε τηλεφωνικούς θαλάμους , σε μπυραρίες ακόμα και μέσα στα ΤΡΑΜ
Με ενόχλησε και με έκανε να νιώθω άβολα
Εδώ δεν τον έχουμε συνηθίσει αυτό το τρόπο ελέγχου τουλάχιστον όχι σε αυτό το βαθμό
Και πάμε τώρα στο τσίπ
Ναι είναι μια πολύ καλή και χρήσιμη ανακάλυψη
Αν είμασταν μια γη ΑΓΑΠΗΣ και δεν υπήρχε ίχνος κακίας ΝΑΙ
Αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει κανένας να εγγυηθεί πως δεν θα χρησιμοποιηθεί το κάθε τι για τον πλήρη έλεγχο του ανθρώπινου γένους
Είναι καταπληκτικό να μπορείς να βρεις το παιδί σου αν χαθεί
Αλλά οκ ..... πάρε ένα σκουλαρίκι .... ποιός θα υποπτευθεί αν το απαγάγει ότι το σκουλαρίκι μέσα έχει πομπό ?
(Καλή ιδέα τώρα μου ήρθε )
Θα σου πω κάτι που έχει λεχθεί σε μια παλιά ελληνική ταινία "Η ΘΕΙΑ ΑΠ'ΤΟ ΣΙΚΑΓΟ"
"Αλοίμονο στους καλούς που είναι καλοί επειδή δεν μπορούν να είναι κακοί "
Το ότι είμαι Αγγλία δε σημαίνει ότι είμαι ψώνιο. Βρίσκομαι Αγγλία μόνο για τις σπουδές μου και για τίποτα άλλο. Αυτή τη στιγμή δε μπορώ να πω ότι το διασκεδάζω ιδιαίτερα.
Και επειδη ο κόσμος ακριβως δεν είναι αγγελικά πλασμένος, είμαι πιο ασφαλής ξέρεις γιατι??
Γιατι εκτος απο το Θεό που με φυλάει, σε κάθε δρόμο, σε κάθε κατσικοχώρι, σε κάθε διάδρομο, υπάρχουν κάμερες που παρακολουθούνται όλα τα τεκτενόμενα απο την αστυνομια. Ξερεις ποσα εγκληματα εχουν γλιτωσει η εξυχνιαστει με αυτο τον τροπο???
Το μονο που δε μπορει να γινει ειναι να εχουν και μια καμερα μεσα στο σπιτι σου.
Πολλα κακα γινονται εξαιτιας της αγνοιας.
Η ενημερωση ειναι το ημισυ του παντος.
Τα τσιπ δεν εχουνε καμια σφραγιδα και κανενα σφραγισμα. Απλα θα βοηθησουνε τη καλυτερη διαβιωση του ανθρωπου, αλλα υποθετω μέχρι τότε δε θα βρίσκομαι στη ζωή ή θα είμαι πολύ γριά για να το δω.
Κανω τη διπλωματικη μου στο Μεταπτυχιακό που παρακολουθώ σχετικα με την εφαρμογη των τσιπ και της νεας τεχνολογιας σε αντικειμενα μουσειακα.
Καποιος πέταξε το σφραγισμα μεσα απο τα τσιπ ειναι του διαβολου, λοιπον δεν υφισταται τετοιο ζητημα. δεν υπαρχει κανενα σφραγισμα.... τυπου βαφτισεως, κα. Νομιζω ζουμε σε μια ελευθερη κοινωνια που χωρα όλο το κόσμο
Μια διαφορά της Ελλάδας με την Αγγλία είναι ότι στην Αγγία υπάρχουν άτομα απο όλο τον κόσμο, ενω στην Ελλάδα, όλοι οι ξένοι είναι ξένοι, αλλα παιδια του ίδιου Θεού δεν είμαστε όλοι???